aknur
Yasaklanmış
öyle sitelerde gezinirken kulağımın dibinde bi vızıltı başladı. sinek girmiş ve kaçıp kaçıp tekrar geliyor deli etti adeta. sen misin ulan kaçıp tekrar gelen diyip chrysamedi durduğu an pıskırttım suratına. sonra perdede tekrar yakaladım yine pıskırttım. artık dünyası şaşmıştı garibimin saf saf duruyordu perdede. chrysamed in özelliği böceği direkt öldürmek değil, trake solunum sistemini felç etmek ve boğularak ölmesini sağlamak. böylece zehirli gazların yoğunluğu düşüyor ve insanı etkileme oranı azalıyor. güzel bi buluş yani. aklıma gelen özgün fikir ise çok sağlam bi hd kamera ile sinek vb. böceklere pıskırtma öncesi ve sonrası hallerini yaklaşık 3 ile 6 dk lık videolarla yayınlamak üzerine. misal sinek vızır vızır uçarkenki halini hızlı bir müzikle, chrysamed sonraki halini slow motion görüntü ve duygusal bir müzikle paylaşmak ilgi çekici olabilir. ardından bi yere konduktan sonraki anlarını ve son darbe inmeden önceki hareketlerini kayıt altına alıp bunları da bi şekilde süslendirerek hesaba yüklemek ilgi çekici olabilir. sonuçta bu böceklerden biçok kişi rahatsız ve ilaçları kullanan sayısı da hayli fazla ama kimse " acaba ilaçlandıktan sonra bunlar nasıl bi tribe giriyor " diye düşünmüyor. şayet biz o tripleri sağlam bi kayıtla önlerine sunarsak gayet beğenileceğini düşünüyorum. uğraşmak isteyen uğraşsın derim. sinek, hamamböceği, örümcek vs. saldırın gitsin zaten yapmadığınız şey değil.