Çok Acayip Bi Özgün Çalışma Fikri

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

aknur

Yasaklanmış
öyle sitelerde gezinirken kulağımın dibinde bi vızıltı başladı. sinek girmiş ve kaçıp kaçıp tekrar geliyor deli etti adeta. sen misin ulan kaçıp tekrar gelen diyip chrysamedi durduğu an pıskırttım suratına. sonra perdede tekrar yakaladım yine pıskırttım. artık dünyası şaşmıştı garibimin saf saf duruyordu perdede. chrysamed in özelliği böceği direkt öldürmek değil, trake solunum sistemini felç etmek ve boğularak ölmesini sağlamak. böylece zehirli gazların yoğunluğu düşüyor ve insanı etkileme oranı azalıyor. güzel bi buluş yani. aklıma gelen özgün fikir ise çok sağlam bi hd kamera ile sinek vb. böceklere pıskırtma öncesi ve sonrası hallerini yaklaşık 3 ile 6 dk lık videolarla yayınlamak üzerine. misal sinek vızır vızır uçarkenki halini hızlı bir müzikle, chrysamed sonraki halini slow motion görüntü ve duygusal bir müzikle paylaşmak ilgi çekici olabilir. ardından bi yere konduktan sonraki anlarını ve son darbe inmeden önceki hareketlerini kayıt altına alıp bunları da bi şekilde süslendirerek hesaba yüklemek ilgi çekici olabilir. sonuçta bu böceklerden biçok kişi rahatsız ve ilaçları kullanan sayısı da hayli fazla ama kimse " acaba ilaçlandıktan sonra bunlar nasıl bi tribe giriyor " diye düşünmüyor. şayet biz o tripleri sağlam bi kayıtla önlerine sunarsak gayet beğenileceğini düşünüyorum. uğraşmak isteyen uğraşsın derim. sinek, hamamböceği, örümcek vs. saldırın gitsin zaten yapmadığınız şey değil.

Para neler düşündürüyor, :D iflas bayrağını çekmişken :(

anlaşılan sinekler fena kafanı bozdu :D

anlaşılan sinekler fena kafanı bozdu :D

sorma be hocam illa ecelleri elimden olcak. gerektikçe kapıları açıp kaçıp gitmeleri için uğraşıyorum ama yok inatla saldırıyolar. e yapcak bi şey kalmıyor haliyle. sinek perdeye konduğunda resmen dolar işareti olarak görüyodum fikri düşününce :D

Ben görsem izlerdim, zevk alırdım ölüşlerini izlerken. :)

öyle sitelerde gezinirken kulağımın dibinde bi vızıltı başladı. sinek girmiş ve kaçıp kaçıp tekrar geliyor deli etti adeta. sen misin ulan kaçıp tekrar gelen diyip chrysamedi durduğu an pıskırttım suratına. sonra perdede tekrar yakaladım yine pıskırttım. artık dünyası şaşmıştı garibimin saf saf duruyordu perdede. chrysamed in özelliği böceği direkt öldürmek değil, trake solunum sistemini felç etmek ve boğularak ölmesini sağlamak. böylece zehirli gazların yoğunluğu düşüyor ve insanı etkileme oranı azalıyor. güzel bi buluş yani. aklıma gelen özgün fikir ise çok sağlam bi hd kamera ile sinek vb. böceklere pıskırtma öncesi ve sonrası hallerini yaklaşık 3 ile 6 dk lık videolarla yayınlamak üzerine. misal sinek vızır vızır uçarkenki halini hızlı bir müzikle, chrysamed sonraki halini slow motion görüntü ve duygusal bir müzikle paylaşmak ilgi çekici olabilir. ardından bi yere konduktan sonraki anlarını ve son darbe inmeden önceki hareketlerini kayıt altına alıp bunları da bi şekilde süslendirerek hesaba yüklemek ilgi çekici olabilir. sonuçta bu böceklerden biçok kişi rahatsız ve ilaçları kullanan sayısı da hayli fazla ama kimse " acaba ilaçlandıktan sonra bunlar nasıl bi tribe giriyor " diye düşünmüyor. şayet biz o tripleri sağlam bi kayıtla önlerine sunarsak gayet beğenileceğini düşünüyorum. uğraşmak isteyen uğraşsın derim. sinek, hamamböceği, örümcek vs. saldırın gitsin zaten yapmadığınız şey değil.

fikrini uygulamadan önce türkçe dersi alsan çok daha iyi olacak. Daha püskürtmeyi pıskırtma diye yazıyorsun :D Ayrıca sinekte olsa sırf zevk ve para için onları öldürmenin vebali olur..ALLAH bunu senden sorar.

yok artık derim bu nasıl bir özgünlük.. ama en sonunda onu da bir de ham yaparsanız özgünün dibine vurursunuz :D

Hayvan hakları savunucuları ile başınız derde girebilir. Eziyet olarak görülebilir bu yaptığıınız. Göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

fikrini uygulamadan önce türkçe dersi alsan çok daha iyi olacak. Daha püskürtmeyi pıskırtma diye yazıyorsun :D Ayrıca sinekte olsa sırf zevk ve para için onları öldürmenin vebali olur..ALLAH bunu senden sorar.

aslında her pıskırtma yazışımın ardından ( tamam doğrusu püskürtme, biliyoruz ) yazıcaktım da kompleksli birileri çıkıp ortaya atlamaz diye gerek duymamıştım. hata etmişim belli ki, haklısınız türkçem çok zayıf.

aslında her pıskırtma yazışımın ardından ( tamam doğrusu püskürtme, biliyoruz ) yazıcaktım da kompleksli birileri çıkıp ortaya atlamaz diye gerek duymamıştım. hata etmişim belli ki, haklısınız türkçem çok zayıf.

kompleksliyle alakası yok aknur kardeş. Dilin bir toplum için ne kadar önemli olduğunu anlatan yüzlerce yayın var. Her millet dilini korumak için inanılmaz çaba gösteriyor. En basiti kürtlere bak ne dediğimi anlarsın :D

kompleksliyle alakası yok aknur kardeş. Dilin bir toplum için ne kadar önemli olduğunu anlatan yüzlerce yayın var. Her millet dilini korumak için inanılmaz çaba gösteriyor. En basiti kürtlere bak ne dediğimi anlarsın :D

" pıskırtma yerine püskürtme yazsaydınız daha doğru olabilirdi " demek yerine " daha türkçe konuşmayı bilmiyosun git türkçe dersi al " diyen birinin kompleksli olduğu 112312 km öteden anlaşılır dostum. psikolojiden az çok anlarım merak etme. daha da kelam etmem çok bilmiş arkadaşım.

Cümleye büyük harf ile başlamalıydın kardeşim. Ve alakası kelimesindeki ortadaki a'nın şapkası olmalıydı alâka gibi...

Buradaki sinekte kelimesinde ise hem hem yanlış harf kullanmışsın hem de ayrı yazmak gerekirken birleşik yazmışsın. "Sinek de olsa..." olmalıydı. Öyleyse bence sen de ders almalısın forumumuzun dilden sorumlu üyesi arkadaş :)

En sevdiğim kapışma :D Şimdi herkes birbirinin cümlesine bakıp yanlışları arıyor ahahahha

En sevdiğim kapışma :D Şimdi herkes birbirinin cümlesine bakıp yanlışları arıyor ahahahha

:D Normalde benim öyle bir alışkanlığım yoktur. Zaten herkes hatalar yapabilir anlık olarak. Ama özgün çalışma fikri hakkında görüş bekleyen adama "Git dil dersi al" falan deyip de kendisinin de bolca hata yapması tuhaf olmuş arkadaşın.

biraz iğrenç olacak ama fikir diyorasnız vereyim :D
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=r4zX892XOaw
iyi izlenimler oluyor :D

Ölümün her türlüsünün etik ve doğru olacağını sanmıyorum, bu hayvan, bitki, insan farketmez. Sonuçta onlarında senin kadar yaşamaya hakkı var. ONlar seni rahatsız ettiği için öldürüyorsun ok anlıyorum ama bunu para kazanma aracı olarak kullanmak hiç hoş değil.

Hadi yaptın ve tuttu diyelim bunu görenler aynı şeyi farklı canlılar üzerinde denemeye kalkacagını hesaplayabiliyorsunuz.

Daha çok taze, Eskişehir'de bir öğrencinin kedisine yaptığını hatırlarız, ne kadar üzülmüştük değil mi?

"güzel bi buluş yani."'den sonrasını okumadım :D ama başarılar :D

bi canlıya eziyet etmeye 3-5 kuruş için ne gerek var hocam

biraz iğrenç olacak ama fikir diyorasnız vereyim :D
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=r4zX892XOaw
iyi izlenimler oluyor :D

hocam dünya kadar iğrençli video izlemişimdir vallahi o tümseği sıkma anında dışarı fışkıran ilk görüntüden sonra az daha kusuyodum kapattım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri