Çok acı birşey hatırladım :(

Ben diyorum ki , eğer hani en azından bu site işlerine devam etseydik o zamanlar, kesinlikle şuan çok para kazanıyorduk. Çünki çok bilen yoktu,çok yapan yoktu. İlklerden olacaktık, her alan açıktı.

aynen hocam şuan popüler olan çoğu site eski zamanlarda açılmış

Güzel anılar. Devam etseniz şu an zengindiniz epey belki ama sıkılırdınız onun da anlamı olmazdı.

haberler.com hayat kurtarırdı. :) olan olmuş herkes hayatında bir şeyler kaçırmıştır hocam geçmişe bakma hiç.

Neredeyse aynı yollardan geçmişiz hocam. Mirc adminliği, operlık falan filan. :) Hey gidi günler be. icq de 5 haneli hesabım var diye 9-10 hanelilere artisliğin kralını yapardım. :D
ilk açtığım site dalganabak.com du. Zamanının en iyi forum sitelerinden birisiydi. Ama mahkeme karırı ile kapatıldı. Günlük web sitesinden 40-50k tekil hit almak demek süperdi o zamanlar. Ama kafayı kullanıp reklamları iyi ayarlayamadığım için normal kazanacağımın 10/2 sini kazanıyordum belkide. :)

r10.net de boş domain paylaşımları konusu var. Orada kiraz.net gibi jenerik ve her türlü projelik bir domaini boşta diye paylaşmıştım. Adam bu domaini 2 hafta sonra güzel bir paraya satmıştı. :)

Fox tv o zamanlar internet dizisi yapmaya kalkmıştı. İsmide Proje13. com uzantılı domaini reglemişler bende dedim net'i ve org'u alayım aldım. Sonra foxtan aradılar. Domainleri bize sat hesabı. Sene 2005 civarı 15000 tl istedim. 5000 den fazla vermediler. Bende satmadım. Dizi 2 hafta sonra kaldırıldı. Domainler elimde patladı falan. 5k da gitti güme.

Ama bazen diyorum tutan sitelerimden en azından 1 tanesini youtube yüzünden satmasaydım diye. Şuan en azından bir ekmek kapımız daha olurdu. Bu saatten sonra site yap tuttur sonra 10 numara isim bul falan zor işler artık..

ah mirc ahh :D o eski web internet heycanı şimdilerde yok.. boş boş

Neredeyse aynı yollardan geçmişiz hocam. Mirc adminliği, operlık falan filan. :) Hey gidi günler be. icq de 5 haneli hesabım var diye 9-10 hanelilere artisliğin kralını yapardım. :D
ilk açtığım site dalganabak.com du. Zamanının en iyi forum sitelerinden birisiydi. Ama mahkeme karırı ile kapatıldı. Günlük web sitesinden 40-50k tekil hit almak demek süperdi o zamanlar. Ama kafayı kullanıp reklamları iyi ayarlayamadığım için normal kazanacağımın 10/2 sini kazanıyordum belkide. :)

r10.net de boş domain paylaşımları konusu var. Orada kiraz.net gibi jenerik ve her türlü projelik bir domaini boşta diye paylaşmıştım. Adam bu domaini 2 hafta sonra güzel bir paraya satmıştı. :)

Fox tv o zamanlar internet dizisi yapmaya kalkmıştı. İsmide Proje13. com uzantılı domaini reglemişler bende dedim net'i ve org'u alayım aldım. Sonra foxtan aradılar. Domainleri bize sat hesabı. Sene 2005 civarı 15000 tl istedim. 5000 den fazla vermediler. Bende satmadım. Dizi 2 hafta sonra kaldırıldı. Domainler elimde patladı falan. 5k da gitti güme.

Ama bazen diyorum tutan sitelerimden en azından 1 tanesini youtube yüzünden satmasaydım diye. Şuan en azından bir ekmek kapımız daha olurdu. Bu saatten sonra site yap tuttur sonra 10 numara isim bul falan zor işler artık..

Hocam ben şundan eminim internetin daha başlangıcındayız, hiçbirşey bitmedi :) o kadar çok şey var ki daha .

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

zurna.net ile ortaktı bizim serverlar bi ara : ) bot atardım paso :D sanki ihtiyacımız varmış gibi. işte o zaman bile rahat durmuyorduk

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:10 ----------

Hocam edit 2 yi okurmusunuz , bak aklıma geldi o da :D :D

Hocam ben şundan eminim internetin daha başlangıcındayız, hiçbirşey bitmedi :) o kadar çok şey var ki daha .

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

zurna.net ile ortaktı bizim serverlar bi ara : ) bot atardım paso :D sanki ihtiyacımız varmış gibi. işte o zaman bile rahat durmuyorduk

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:10 ----------

Hocam edit 2 yi okurmusunuz , bak aklıma geldi o da :D :D

zurna.net de ve e-kolay da vardı operlığım. :) Dal.net de çok takıldım. Belkide muhabbetimiz bile olmuştur. Fatih nickini kullanırdım.

Anılarım depreşti..
Bende server.irc.mircturk.net admindim op sop dostlukları başka bişey yok bir ara birtanesini kanalda op satarken yakaladık adamın kanalı aldık gaziosmanpaşadan kalktı geldi abi kanalımı verin diye:)

zurna.net de ve e-kolay da vardı operlığım. :) Dal.net de çok takıldım. Belkide muhabbetimiz bile olmuştur. Fatih nickini kullanırdım.

ben nickimi unuttum hocam valla, dal.net'e girmezdim nedense, ısınamamıştım hiç.

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

Anılarım depreşti..
Bende server.irc.mircturk.net admindim op sop dostlukları başka bişey yok bir ara birtanesini kanalda op satarken yakaladık adamın kanalı aldık gaziosmanpaşadan kalktı geldi abi kanalımı verin diye:)

Kardeşim büyük kanalsa, gelir tabi : ) o zaman büyük kanallar ne demekti hatırlıyorsun değil mi?

Ah ah bende xat.com da trade yapıyordum :D günde 20 lira kazabiliyordum liseye gidiyordum bilgisayara olan bağımlılığım beni okuldan etti bence hala geç değil daha çok gelişecek bi yerden başlamak lazım şu sıralar kodlama dillerine kafa yormaya çalışıyorum hayırlısı bakalım o kadar akıllı oldumu sanmıyorum ama bakalım öğrenirsek hayatımız değişir

iPhone 6 Tapatalk

Ortaokulda sağ tık yenile dediğimde pc bozulur diye korkanlar gibi uzaktım.. bi gün polifonik için sesler resimler filan olurdu ya onlara bakıyoruz, dini milli sevgi hayvanlar.... hoca önde pcde idi. Erotik erotik diye tekrarladım bilmediğimden.. Yüksek sesle erotik ne kanki bi baksana dedim. Önden hoca Güğlüüüm (gülüm) dedi ters ters baktı ben hala ayamamıştım :) hey gidi.

Okuyacaz diye vazgeçtik lisenin son 2 senesinde hocam, mühendis olduk ağlıyoruz :) bazen okumakla olmuyor, bi ilgin varsa peşine gideceksin gerçekten.

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

Valla bilmiyorum hocam, diyorum ya o kadar yabancıyım şuan :D

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

Bazen diyorum kursa gitsem mi diye, zorsunuyorum, ben kurs almadan yapıyordum o zaman :D

Yazıl hocam kurslara. Gerçekten diyorum hayatın kurtulur. Devir, teknoloji devri. Bi' yazılım yapıp satarsın, bir de bakmışsın tutulmuş.

tr.gg siteleri ile akıyorduk ortamlara :D Mahallede sitesi olan kişilere ilgi büyüktü hatta google da site ismi yazınca foto çıkmaz mıydı aha ünlü diyorduk :D daha sonra tr.gg sitesine sohbet html kodlarını yerleştirmiştik günlük 100-200 kişi girip çıkıyordu :D

o dönemde bu işlere başlayan birisi şu anda trilyoner olmalıydı. cidden 3-5 domain alıp kenara bıraksan şimdi trilyoner olabilirdin :) geçmiş olsun (Tabi ki trilyoner değilsen)

Vay be hocam çok sağlammış domainler.Bende zamanında babama iş için tr.gg açmıştım ama bidaha hiç bakmamıştım baya arayan eden olmuş ne yaptıysam :D Şimdi aylarımızı verelim üst sıralara o kadar hızlı çıkamayız ey gidi zaman...

neden bilmiyorum ama okurken kendi geçmişim gözümün önüne geldi istemsiz bi tebessüm oluştu yazdığın için çok teşekkürler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri