Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben diyorum ki , eğer hani en azından bu site işlerine devam etseydik o zamanlar, kesinlikle şuan çok para kazanıyorduk. Çünki çok bilen yoktu,çok yapan yoktu. İlklerden olacaktık, her alan açıktı.
haberler.com hayat kurtarırdı.olan olmuş herkes hayatında bir şeyler kaçırmıştır hocam geçmişe bakma hiç.
Neredeyse aynı yollardan geçmişiz hocam. Mirc adminliği, operlık falan filan.Hey gidi günler be. icq de 5 haneli hesabım var diye 9-10 hanelilere artisliğin kralını yapardım.
ilk açtığım site dalganabak.com du. Zamanının en iyi forum sitelerinden birisiydi. Ama mahkeme karırı ile kapatıldı. Günlük web sitesinden 40-50k tekil hit almak demek süperdi o zamanlar. Ama kafayı kullanıp reklamları iyi ayarlayamadığım için normal kazanacağımın 10/2 sini kazanıyordum belkide.![]()
r10.net de boş domain paylaşımları konusu var. Orada kiraz.net gibi jenerik ve her türlü projelik bir domaini boşta diye paylaşmıştım. Adam bu domaini 2 hafta sonra güzel bir paraya satmıştı.![]()
Fox tv o zamanlar internet dizisi yapmaya kalkmıştı. İsmide Proje13. com uzantılı domaini reglemişler bende dedim net'i ve org'u alayım aldım. Sonra foxtan aradılar. Domainleri bize sat hesabı. Sene 2005 civarı 15000 tl istedim. 5000 den fazla vermediler. Bende satmadım. Dizi 2 hafta sonra kaldırıldı. Domainler elimde patladı falan. 5k da gitti güme.
Ama bazen diyorum tutan sitelerimden en azından 1 tanesini youtube yüzünden satmasaydım diye. Şuan en azından bir ekmek kapımız daha olurdu. Bu saatten sonra site yap tuttur sonra 10 numara isim bul falan zor işler artık..
ah mirc ahho eski web internet heycanı şimdilerde yok.. boş boş
ah mirc ahho eski web internet heycanı şimdilerde yok.. boş boş
Hocam ben şundan eminim internetin daha başlangıcındayız, hiçbirşey bitmedio kadar çok şey var ki daha .
---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------
zurna.net ile ortaktı bizim serverlar bi ara : ) bot atardım pasosanki ihtiyacımız varmış gibi. işte o zaman bile rahat durmuyorduk
---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:10 ----------
Hocam edit 2 yi okurmusunuz , bak aklıma geldi o da![]()
![]()
zurna.net de ve e-kolay da vardı operlığım.Dal.net de çok takıldım. Belkide muhabbetimiz bile olmuştur. Fatih nickini kullanırdım.
Anılarım depreşti..
Bende server.irc.mircturk.net admindim op sop dostlukları başka bişey yok bir ara birtanesini kanalda op satarken yakaladık adamın kanalı aldık gaziosmanpaşadan kalktı geldi abi kanalımı verin diye![]()
Okuyacaz diye vazgeçtik lisenin son 2 senesinde hocam, mühendis olduk ağlıyoruzbazen okumakla olmuyor, bi ilgin varsa peşine gideceksin gerçekten.
---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------
Valla bilmiyorum hocam, diyorum ya o kadar yabancıyım şuan
---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------
Bazen diyorum kursa gitsem mi diye, zorsunuyorum, ben kurs almadan yapıyordum o zaman![]()
o dönemde bu işlere başlayan birisi şu anda trilyoner olmalıydı. cidden 3-5 domain alıp kenara bıraksan şimdi trilyoner olabilirdingeçmiş olsun (Tabi ki trilyoner değilsen)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.