Herkese Merhabalar,
Forumda az çok tanıyan bilir beni. Kimsenin ekmeğine, işine gücüne laf etmişliğim yoktur. Ve olamaz olmayacaktır da.
Bir hafta öncesinde bir konu açmıştım işten ayrılacağımı söylemiştim. İşten ayrılalı 1 hafta da oldu. Ben iş bulurum diye burada konu açmak istememiştim ama iş bulamadığım için açmak zorunda kaldım.
Aylık belli bir ücret karşılığında çalışabilirim. Yani aylığımın net bir şekilde olması gerekiyor çünkü aylık 750 + 250 TL ödemelerim var. Tabi verilecek ücret konuşulur görüşülür ne uygunsa söylenir.
İş bulamadım halen ve taksitlerim de yaklaşmakta. Yani şuan da ne tarz olacağının hiç önemi yok her türlü iş yapabilirim.
Youtube konusunda az çok bilgim var. Yani kendi kanallarım mevcut. Youtube işi ile ilgili iş verene ne kadar bilgili olduğumu anlatabilirim. Bu işe gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar. Buraya boş beleş konu açmak için bu kadar şeyi yazmadım. Yani gerçekten ihtiyacım olduğu için.
Yapabileceğim işler;
Youtube - Facebook - Twitter : Sosyal Medya üzerinden her işi yapabilirim.
Editörlük, Kopya içerik vs. Bu tarz işlerde yapabilirim.
Veya sizin göstereceğiniz bir işi öğretilirse yaparım.
Full gün bilgisayar başındayım iş veren arkadaşlar mesaj atarsa çok memnun kalırım. İyi günler.
İletişim için PM Lütfen.
internetten, gel basla, ay sonu maasini al diyen bir is bulamazsin, bulsanda zor olur..
sahsen ben, bir yardimci dusunuyorum bazi gunler isin icinden cikamiyorum, network agindakilere oncelik veriyorum, kendi musterilerimi idare ediyorum.. cun ki onlara laf anlatmak daha basit
ama bu durum bu sekilde devam etmez, ban abir yardimci gerekecek ama oyle gel basla al maasini degil..
ilk bir ay zaten ucret alamaz... sonrasi icinde calismasina bagli, maas tarzi yada kazancdan % seklinde bir odeme yapmayi dusunuyorum..
konuyu ilk actigin gun yazacaktim ama gerek gormedim ve suan hala devam ediyor, yaziyim dedim...
belki bana kizacaksin ama...
is yok diye birsey yok, bak taksitlerim var diyorsun acil ise ihtiyacim var diyorsun..
eger sen bir web tasarimciya bir teknik servise basvuruyorsan elbette ki egitim duzeyini soracaklar...
onun disinda sertifikali bir meslegin yok ise kucuk isletmelere basvuracaksin ki bunlarda sehirene gore 600 - 800 TL arasi maas veriri ki bu sartlar 800 Maasi cok guzel olur..
yani hemen topu karsiya atmayin
ben bilgisayarciyim, tecrubem gereyi bir cok okuyan sertifikalilardan da isimi daha iyi yapiyorum, ama evlilik oncesi hic bir bilgisayarcida is bulamadim...
Nevsehir kucuk bir yer 3-5 bilgisayarci var kredi almak istedim is yeri kuruyum diye olmadi, kosgebmi neydi bir dava vardi ozaman yeni cikmisti, girisimcilere destek falan.. o kisim zaten tam bir facia
yani kardesim, saan 22 - 27 yas arami anlatsam suan ki durumuma bakar soylecek laf bulamazsin, aza kanaat etmeyen cogu bulamaz...
sacma sapan teklifler diyerek kucumsersen cogunu bulamazsin...
kendi meslegin tarzinda is ararsin, sadece o olsun dersin isin zor...
yani secimini temelli yapmayacaksin ki su skintini atlatana kadar bence... sanali birak
bir kac ay idare edecegin buldugun ilk ise gir.. sonra yin eel altindan forumlarda internetten yine sehrinde is ara ama bana sorarsan suan bulduugn ise gir...
eger tek sorun teklif ettikleri ucret ise...
bir, sifirdan ustundur.