Çok Acil Bir Şekilde. | İşe İhtiyacım var.

Herkese Merhabalar,

Forumda az çok tanıyan bilir beni. Kimsenin ekmeğine, işine gücüne laf etmişliğim yoktur. Ve olamaz olmayacaktır da.

Bir hafta öncesinde bir konu açmıştım işten ayrılacağımı söylemiştim. İşten ayrılalı 1 hafta da oldu. Ben iş bulurum diye burada konu açmak istememiştim ama iş bulamadığım için açmak zorunda kaldım.

Aylık belli bir ücret karşılığında çalışabilirim. Yani aylığımın net bir şekilde olması gerekiyor çünkü aylık 750 + 250 TL ödemelerim var. Tabi verilecek ücret konuşulur görüşülür ne uygunsa söylenir.

İş bulamadım halen ve taksitlerim de yaklaşmakta. Yani şuan da ne tarz olacağının hiç önemi yok her türlü iş yapabilirim.

Youtube konusunda az çok bilgim var. Yani kendi kanallarım mevcut. Youtube işi ile ilgili iş verene ne kadar bilgili olduğumu anlatabilirim. Bu işe gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar. Buraya boş beleş konu açmak için bu kadar şeyi yazmadım. Yani gerçekten ihtiyacım olduğu için.

Yapabileceğim işler;
Youtube - Facebook - Twitter : Sosyal Medya üzerinden her işi yapabilirim.
Editörlük, Kopya içerik vs. Bu tarz işlerde yapabilirim.
Veya sizin göstereceğiniz bir işi öğretilirse yaparım.

Full gün bilgisayar başındayım iş veren arkadaşlar mesaj atarsa çok memnun kalırım. İyi günler.

İletişim için PM Lütfen.

internetten, gel basla, ay sonu maasini al diyen bir is bulamazsin, bulsanda zor olur..

sahsen ben, bir yardimci dusunuyorum bazi gunler isin icinden cikamiyorum, network agindakilere oncelik veriyorum, kendi musterilerimi idare ediyorum.. cun ki onlara laf anlatmak daha basit :) networkdekilere anlatamiyorum...

ama bu durum bu sekilde devam etmez, ban abir yardimci gerekecek ama oyle gel basla al maasini degil..

ilk bir ay zaten ucret alamaz... sonrasi icinde calismasina bagli, maas tarzi yada kazancdan % seklinde bir odeme yapmayi dusunuyorum..

konuyu ilk actigin gun yazacaktim ama gerek gormedim ve suan hala devam ediyor, yaziyim dedim...

belki bana kizacaksin ama...
is yok diye birsey yok, bak taksitlerim var diyorsun acil ise ihtiyacim var diyorsun..

eger sen bir web tasarimciya bir teknik servise basvuruyorsan elbette ki egitim duzeyini soracaklar...

onun disinda sertifikali bir meslegin yok ise kucuk isletmelere basvuracaksin ki bunlarda sehirene gore 600 - 800 TL arasi maas veriri ki bu sartlar 800 Maasi cok guzel olur..

yani hemen topu karsiya atmayin

ben bilgisayarciyim, tecrubem gereyi bir cok okuyan sertifikalilardan da isimi daha iyi yapiyorum, ama evlilik oncesi hic bir bilgisayarcida is bulamadim...

Nevsehir kucuk bir yer 3-5 bilgisayarci var kredi almak istedim is yeri kuruyum diye olmadi, kosgebmi neydi bir dava vardi ozaman yeni cikmisti, girisimcilere destek falan.. o kisim zaten tam bir facia :) hic girmeyim 1 yilim gitti sadece onu bil yeter..

yani kardesim, saan 22 - 27 yas arami anlatsam suan ki durumuma bakar soylecek laf bulamazsin, aza kanaat etmeyen cogu bulamaz...

sacma sapan teklifler diyerek kucumsersen cogunu bulamazsin...

kendi meslegin tarzinda is ararsin, sadece o olsun dersin isin zor...
yani secimini temelli yapmayacaksin ki su skintini atlatana kadar bence... sanali birak

bir kac ay idare edecegin buldugun ilk ise gir.. sonra yin eel altindan forumlarda internetten yine sehrinde is ara ama bana sorarsan suan bulduugn ise gir...

eger tek sorun teklif ettikleri ucret ise...

bir, sifirdan ustundur.

internetten, gel basla, ay sonu maasini al diyen bir is bulamazsin, bulsanda zor olur..

sahsen ben, bir yardimci dusunuyorum bazi gunler isin icinden cikamiyorum, network agindakilere oncelik veriyorum, kendi musterilerimi idare ediyorum.. cun ki onlara laf anlatmak daha basit :) networkdekilere anlatamiyorum...

ama bu durum bu sekilde devam etmez, ban abir yardimci gerekecek ama oyle gel basla al maasini degil..

ilk bir ay zaten ucret alamaz... sonrasi icinde calismasina bagli, maas tarzi yada kazancdan % seklinde bir odeme yapmayi dusunuyorum..

konuyu ilk actigin gun yazacaktim ama gerek gormedim ve suan hala devam ediyor, yaziyim dedim...

belki bana kizacaksin ama...
is yok diye birsey yok, bak taksitlerim var diyorsun acil ise ihtiyacim var diyorsun..

eger sen bir web tasarimciya bir teknik servise basvuruyorsan elbette ki egitim duzeyini soracaklar...

onun disinda sertifikali bir meslegin yok ise kucuk isletmelere basvuracaksin ki bunlarda sehirene gore 600 - 800 TL arasi maas veriri ki bu sartlar 800 Maasi cok guzel olur..

yani hemen topu karsiya atmayin

ben bilgisayarciyim, tecrubem gereyi bir cok okuyan sertifikalilardan da isimi daha iyi yapiyorum, ama evlilik oncesi hic bir bilgisayarcida is bulamadim...

Nevsehir kucuk bir yer 3-5 bilgisayarci var kredi almak istedim is yeri kuruyum diye olmadi, kosgebmi neydi bir dava vardi ozaman yeni cikmisti, girisimcilere destek falan.. o kisim zaten tam bir facia :) hic girmeyim 1 yilim gitti sadece onu bil yeter..

yani kardesim, saan 22 - 27 yas arami anlatsam suan ki durumuma bakar soylecek laf bulamazsin, aza kanaat etmeyen cogu bulamaz...

sacma sapan teklifler diyerek kucumsersen cogunu bulamazsin...

kendi meslegin tarzinda is ararsin, sadece o olsun dersin isin zor...
yani secimini temelli yapmayacaksin ki su skintini atlatana kadar bence... sanali birak

bir kac ay idare edecegin buldugun ilk ise gir.. sonra yin eel altindan forumlarda internetten yine sehrinde is ara ama bana sorarsan suan bulduugn ise gir...

eger tek sorun teklif ettikleri ucret ise...

bir, sifirdan ustundur.

Öncelikle beni düşünüp de yorum yaptığın için teşekkür ederim. Sorun benim iş beğenip veya beğenmemem değil. Sorun benim ücretleri uygun görüp görmemem de değil. Baristayım şuanda kış sezonu geldiği için hiç bir Cafe bar eleman almıyor.

Tamam alan yerlerde var ama şartları uygun değil. Bundan benim kastım nedir? Tamam belki harçlığımı çıkartabilir ama 400 TL bana para bırakabilir en fazla. Çünkü sezonu bitti işin adamların umurunda değil yaz olsaydı böyle olmazdı tabi ben daha seçici olabilirdim. İş imkanı zaten az ama yol parası falan verince bir şey kalmıyor. Oturduğum semtten dolayı da bunun önemi var. Çünkü ters kalıyor en az 2 vesait yapıyorum. günlük gidiş geliş 4 vesait oluyor.

Aylık maaşın yarısını yol parasına vereceğim adam çalışma saati koymuyor günlük en az 12 saat diyor iş yoğun olursa iş hafifleyene kadar beklersin vs.

Sence böyle bir işi kabul etmek ne kadar doğru. Tamam belki zor durumdayım hiç yoktan iyidir de diyebilirsin. Ama bir çok kez bu Forumda da konu açıldı. Youtube elemanı arayan aylık yapılacak verilen işleri yapıp sabit bir maaş ile çalışmak isteyenleri aradılar.

Bende bundan dolayı açtım bu konuyu. Yoksa benim reelde ki işleri beğenip, beğenmeme lüksümden dolayı işsiz kalmışım gibi bir durum söz konusu değil. Siz böyle yazınca ilk okuyan direk bunu anlıyor. Ama böyle bir şey emin ol ki söz konusu bile değil.
Tekrar yorum yaptığın için teşekkür ederim.

Öncelikle beni düşünüp de yorum yaptığın için teşekkür ederim. Sorun benim iş beğenip veya beğenmemem değil. Sorun benim ücretleri uygun görüp görmemem de değil. Baristayım şuanda kış sezonu geldiği için hiç bir Cafe bar eleman almıyor.

Tamam alan yerlerde var ama şartları uygun değil. Bundan benim kastım nedir? Tamam belki harçlığımı çıkartabilir ama 400 TL bana para bırakabilir en fazla. Çünkü sezonu bitti işin adamların umurunda değil yaz olsaydı böyle olmazdı tabi ben daha seçici olabilirdim. İş imkanı zaten az ama yol parası falan verince bir şey kalmıyor. Oturduğum semtten dolayı da bunun önemi var. Çünkü ters kalıyor en az 2 vesait yapıyorum. günlük gidiş geliş 4 vesait oluyor.

Aylık maaşın yarısını yol parasına vereceğim adam çalışma saati koymuyor günlük en az 12 saat diyor iş yoğun olursa iş hafifleyene kadar beklersin vs.

Sence böyle bir işi kabul etmek ne kadar doğru. Tamam belki zor durumdayım hiç yoktan iyidir de diyebilirsin. Ama bir çok kez bu Forumda da konu açıldı. Youtube elemanı arayan aylık yapılacak verilen işleri yapıp sabit bir maaş ile çalışmak isteyenleri aradılar.

Bende bundan dolayı açtım bu konuyu. Yoksa benim reelde ki işleri beğenip, beğenmeme lüksümden dolayı işsiz kalmışım gibi bir durum söz konusu değil. Siz böyle yazınca ilk okuyan direk bunu anlıyor. Ama böyle bir şey emin ol ki söz konusu bile değil.
Tekrar yorum yaptığın için teşekkür ederim.

simdilik sec derken tabi bukadarda degil.

400 TL kazanacaksin 150 yol parasi, 12 saatten fazla mesai satti evet insana cocukca geliyor..

youtube durumuna gelince kardesim ben o konular hakkinda hic yorum yapmayim, iste gel su maas ile bana video yukle tarzindaki is konularina...

ne deyim ki allah yardimcin olsun, ama bu forumun %75 i aylik 1000 dolari zor kazanan kisiler...

vaktin olsaydi, tecrubeni bilgini denerdim ama dedigim gibi, bugun is basi onumuzde ki ay maasin diyecek kapasitede degilim ben yoksa yardimci olmak isterdim

simdilik sec derken tabi bukadarda degil.

400 TL kazanacaksin 150 yol parasi, 12 saatten fazla mesai satti evet insana cocukca geliyor..

youtube durumuna gelince kardesim ben o konular hakkinda hic yorum yapmayim, iste gel su maas ile bana video yukle tarzindaki is konularina...

ne deyim ki allah yardimcin olsun, ama bu forumun %75 i aylik 1000 dolari zor kazanan kisiler...

vaktin olsaydi, tecrubeni bilgini denerdim ama dedigim gibi, bugun is basi onumuzde ki ay maasin diyecek kapasitede degilim ben yoksa yardimci olmak isterdim

Hocam kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Askerliğimi Hakkari/Şemdinli de yaptım ben. Belki de nöbetten çok kölelik yaptık orada. Bizden sonrakiler daha iyi bir karakola gelsinler diye. Taş taşıdık, kum çektik. Kışın 5 metre kar temizledik orada.

Yani burada yapacağım işler zoruma gidiyor falan değil. Sadece vermiş olduğu imkanlarla işçiden çok affedersiniz ama eşşek arıyor gibiler.

Hocam kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Askerliğimi Hakkari/Şemdinli de yaptım ben. Belki de nöbetten çok kölelik yaptık orada. Bizden sonrakiler daha iyi bir karakola gelsinler diye. Taş taşıdık, kum çektik. Kışın 5 metre kar temizledik orada.

Yani burada yapacağım işler zoruma gidiyor falan değil. Sadece vermiş olduğu imkanlarla işçiden çok affedersiniz ama eşşek arıyor gibiler.

Haklisiniz, nediyim ki

yani barmenlik garsonluk bu tazr isler yorucu isler ama 400 gercekten cirak parasi bile degil, maas degil sen orda bahsis usulu calisacaksin ozaman :)

Haklisiniz, nediyim ki

yani barmenlik garsonluk bu tazr isler yorucu isler ama 400 gercekten cirak parasi bile degil, maas degil sen orda bahsis usulu calisacaksin ozaman :)

Yanlış anlaşılmasın 400 TL maaş değil. Adam 800 TL maaş veriyor ama ben günlük 4 vesait yol parası verince. 250 Tl yol parası vereceğim aylık. Kalanı maaş işte. 550 TL de kalan maaşın. Çalışma saati de 12 belki daha fazla.

Internetten para kazanma cogu kisi icin aslinda sadece hayalden ibaret. Birkac kisinin tavsiyesi gibi bende reel bir is bakmani tavsiye ederim. Yerel secimler yaklasiyor, ortalik yavas yavas kizismaya basliyor. Bulundugun yerde oncelikle iktidar partisi olmak uzere onde gelen siyasi partilerin temsilciliklerine bir buyugun araciligiyla gidersen, en azindan secime kadar olan sure icin bir is bulman mumkun olabilir.

Haklısın hocam bakıyorum dediğin tarzda bakayım o zaman sağolasın.

* *dostum iş ve işçi bulma kurumuna gittin mi ??? kayıt yaptırdın mı ???
** belirli kurslar var iş ve işçi bulma kurumu yada iş edindirme kursu dundelıkde para veriyorlar 20 tl gibi kursa gittikçe, kurs bitimindede iş veriyorlar bazı sektorler iyi iş ve para oluyomuş, desonator tekstil alanında gibi... o tip şeyler
** bu dediklerimi yapmaya çalış bu esnada internet youtube işlerinee bakarsın
**hemde hava alır kafanı oyalarsın. bence dediklerimi ciddi biçimde takip et araştır derim... kalıcı iş ve meslek oluşturabilirsin böylece... bir rota çizersin hayatına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri