Çok Adsense ve Kazanç Katlama Hakkında

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Alex

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

Şuanda 4 adsense aynı pc farklı ip'ler ile kullanıyorum. Her adsense'yi 5 haneli yapıp diğerine geçiyorum. Sonuncu adsense de dolmak üzere ancak;

Toplu adsense ban vs. tehlikelerine karşı bundan sonra geçeceğim adsense'lerde farklı bir sistem devam etmek istiyorum, size sorum;

Bundan sonrası için riski azaltmak için nasıl devam edeyim, önlemi baştan alalım ki, emekler boşa gitmesin.

Birkaç arkadaş ile konuştum, bundan sonraki her adsense için VDS al ve kanal bağlamaları davetiyeli yaparak o adsense'ye sadece VDS den girme fikri oluştu.

İlk kez uygulayacağım bir yöntem olacağı için farklı öneriler önemli benim için.

Herkese başarılar.

açıkcası bu saatten sonra birden fazla adsense bile büyük risk oluştururken 4 adsenseniz var bence 4 de kalın partneri çok çalışın benim fikrim bu

yeni bi hat çek bence internet.bide yeni 2 farklı pc al 1000er liradan.diğer adsenseleri diğerinden kullan.yeni 4 adsenseyi bu hat üzerinden yap kulln

açıkcası bu saatten sonra birden fazla adsense bile büyük risk oluştururken 4 adsenseniz var bence 4 de kalın partneri çok çalışın benim fikrim bu

Partner de çalışıyorum çift yönlü ama biraz daha adsense yapmak isterim

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------

yeni bi hat çek bence internet.bide yeni 2 farklı pc al 1000er liradan.diğer adsenseleri diğerinden kullan.yeni 4 adsenseyi bu hat üzerinden yap kulln

Zaten yeni eve taşınacağız bazı adsense'leri sadece ordan yönetebilirim, hat çekme olayı biraz zahmetli geliyor, evde 3-4 farklı pc var o sorun olmaz.

yeni bi bilg al ip değiştir yeni aldıgın bılgla gir butun işlerini hallet bu sırada diğer bilg kapalı olsun . Sonra yenı bır telefon hattı al bi int paketi yap yenı aldıgın adsense in işlerini de o hat uzerınden wifi acık olmadan yaparsın (pin fln banka kartı fln) . Sonra yenı aldıgın adsense ve kanallarla işin bitince ip ye bi res yeni aldıgın bilg da kapayıp kaldıgın yerden devam edebılırsın 4 adsense ine :D farklı istedin biraz karısık oldu bu idare et :D

Kim ne derse desin şuan en temizi partner bi kanal diğer kanalı etkilediğinden beri adsenseye sıcak bakmıyodum son ban olaylarından sonra artık hiç yaklaşmıyorum sonuna kadar partner :)

yeni bi bilg al ip değiştir yeni aldıgın bılgla gir butun işlerini hallet bu sırada diğer bilg kapalı olsun . Sonra yenı bır telefon hattı al bi int paketi yap yenı aldıgın adsense in işlerini de o hat uzerınden wifi acık olmadan yaparsın (pin fln banka kartı fln) . Sonra yenı aldıgın adsense ve kanallarla işin bitince ip ye bi res yeni aldıgın bilg da kapayıp kaldıgın yerden devam edebılırsın 4 adsense ine :D farklı istedin biraz karısık oldu bu idare et :D

Taam partnere geçiom :D

---------- Spam Engelliyici 03:38 ---------- Önceki Mesaj 03:37 ----------

Kim ne derse desin şuan en temizi partner bi kanal diğer kanalı etkilediğinden beri adsenseye sıcak bakmıyodum son ban olaylarından sonra artık hiç yaklaşmıyorum sonuna kadar partner :)

Çift dikiş iyidir :) adsense+partner

Taam partnere geçiom :D

---------- Spam Engelliyici 03:38 ---------- Önceki Mesaj 03:37 ----------

Çift dikiş iyidir :) adsense+partner

Eskiden öyleydi artık değil :D farklı farklı partnerlere kanal sokarsın alternatifli çalışırsın öylede :)

ben hem adsense çalışıyorum hem partner.awe hariç bildigim her partnerede kanal soktum,sokmaya devam ediyorum.alternatif iyidir tabi.zaten 4 adsense varmış,bencede gerisini partner yap.tüm partnerlere gir,biri ödemezse digeri ödüyor :)

bugun degilse yarin patlar adsenseler tek bilgisayardan girdigin icin.

ne yapman gerektiğini bilirsen aynı pcden 30 adsensede girsen hiç bişey olmaz [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sana ne yapman gerektiğini söyledim başka alternatif ramana gerek yok

Eskiden öyleydi artık değil :D farklı farklı partnerlere kanal sokarsın alternatifli çalışırsın öylede :)

Farklı farklı partner zaten çalışıoz + adsense işte :)

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

Hayırlı birşey söyleyeydin iyiydi :)

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:53 ----------

ne yapman gerektiğini bilirsen aynı pcden 30 adsensede girsen hiç bişey olmaz [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sana ne yapman gerektiğini söyledim başka alternatif ramana gerek yok

Hasan sen misin hacı :)

Farklı farklı partner zaten çalışıoz + adsense işte :)

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

Hayırlı birşey söyleyeydin iyiydi :)

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:53 ----------

Hasan sen misin hacı :)
skype girmiyorsun yine

vay arkadaş ya. başarılar hocam, Allah daha da arttırsın.

Her adsense için farklı internet ve farklı bilgisayar. Ip dir cookie temizlemedir boş iş. Hesapların arasında en ufak bağlantı olmamalı. Benim fikrim budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri