Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ortalama süre olarak ne zaman başlar hocam ve tahminen 10 videodan günde kaç izlenim elde ederiz
Allahın izni ile Türkiyeye gidince, Satış herkese olmuyacak mesela 1 ay için 10 kişi kabul edilicek ve bu 10 kişi için çalışmalar yapılacak. Nekadar az kişi okadar çok verim demektir benim gözümde bu yüzden programı satışa sunmadan tanıtmak istedim![]()
sistem başarıyla kodlanmış ve uzun zaman harcanarak oluşturulmuş.Başarılar kardeşim![]()
hocam illegal degil falan demişinde yaptığın şeyin neresi legal onu soylermisin
yok programın yazımından bahsetmedim hocam.botnet gibi degil demişsiniz zatende.anladıgım kadarıyla program reklamlara tıklamıcakmı benmi yanlış anladım.biri bot netle çok para kazandıgını falan ayzmış sizde mantıgın aynısı oldugunu solediniz.
Düşün bir program yaptın, yaptığın programın açılmasını istiyorsan zorunlu olarak 10 saniye video izlemen gerekli misal diyorumYoutube mantığı , botnet mantığı
![]()
peki hocam baska sorum yok:.başarılar dilerim.son olarak şunu soliyim buyuk bir çogunluk anlam veremedigim şekilde youtube turkiyeye para kazanma olayını kapatsın diye çok buyuk çaba sarfediyor.sonundada başaracaklar gibi..hayırlısı.
peki hocam baska sorum yok:.başarılar dilerim.son olarak şunu soliyim buyuk bir çogunluk anlam veremedigim şekilde youtube turkiyeye para kazanma olayını kapatsın diye çok buyuk çaba sarfediyor.sonundada başaracaklar gibi..hayırlısı.
ayrıca aslında türkiyeye zaten kapalı normalde.kapatmadan önce açması gerekiyor![]()
kapalı derken hocam erişime kapalımı.para kazanmamı kapalı anlamadım.ben açık biliyordum para kazanma
yöntem çok mantıklı zira bu yöntemi düşünmüştüm ama kullanıcılar hep birbirilerinin videosunu izlerse spama düşebilirmi kanal bunuda düşünmek lazım en iyisi botnet![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.