Çok düşük tıklanma oranları

• Kullanıcı santieg0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

santieg0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hem yabancı kanalım var adsenseye bağlı, hem de Türkçe kanal. Günde 5000-6000 arası izlenme alıyorum. Tıklama başı da fena değil 0,11 civarında veriyor ama nedense 20 30 tık alıyorum çok az değil mi bunu arttırmak için bir yöntem falan var mı acaba yardım ederseniz çok sevinirim.

Uzun videolar da var yabancı kanalımda video içi reklamlar da aktif ama anlamadım bir şey.

Arkadaşlar hem yabancı kanalım var adsenseye bağlı, hem de Türkçe kanal. Günde 5000-6000 arası izlenme alıyorum. Tıklama başı da fena değil 0,11 civarında veriyor ama nedense 20 30 tık alıyorum çok az değil mi bunu arttırmak için bir yöntem falan var mı acaba yardım ederseniz çok sevinirim.

Uzun videolar da var yabancı kanalımda video içi reklamlar da aktif ama anlamadım bir şey.

adsensenizden reklam ayalarından sadece kategorinizle ilgili reklamları açarsanız belki tık orası artabilir, video ortası reklam dakikalarını biraz genişletin, reklamlarınız kullancıyı sıkıyor olabilir uzun videolarda. ben 1 k da 100 150 tık alıyorum

anlattıgınıza göre herseyi yapmıssınız uzun video video içi reklam falan hepsi tamam gerisi şans :)
Birde adsensede hassas kategorilerin hepsini kapatın isterseniz öyle deneyin

Hocam cidden şanssızlık bu herhalde ya anlamadım bir şey :(

anlattıgınıza göre herseyi yapmıssınız uzun video video içi reklam falan hepsi tamam gerisi şans :)
Birde adsensede hassas kategorilerin hepsini kapatın isterseniz öyle deneyin

Kapattım hocam hepsini tek oyunla ilgili bir kanal olduğu için oyunla alakalı videoları bıraktım o bölgede. Günde en azından 60-70 tık almalıyım bence 5000-6000 izlenmeye.

normalde en kötü 5 6k izlenime 250 300 tık almanız lazım :)

Aynı sıkıntı bende de var. Günde ortalama 6000 - 7000 gösterime ancak 100 tık alabiliyorum. Çalıştığım kategoriler birkaç çeşit. O yüzden bir kategoriyi engelleyip, bir kanalımda reklam çıkarken diğerinde reklam çıkmasına engel olmak ta istemiyorum ama bende az önce birkaç hassas kategoriyi ve google.com.tr ile google.com u engelledim. Daha önce yaklaşık 2 hafta kadar önce yaptım bu işlemi ama pek bir faydası olması sanki. Şimdi yeniden deneyeyim bakalım. Benim anlamadığım 10000 izlenime 300 - 400 tık alabilen arkadaşlar var. Sizler bunu nasıl başarıyorsunuz? Ne gibi ayarlamalar uyguluyorsunuz arkadaşlar? Uzun videolarda video ortası reklamlarımda açık ama anlamadım bu işi??? İnşallah düzelir. :)

hocam 50 60 k izlenmeye rahat 1 ila 5 k arası tık almanız gerek s-normale göre

Birde şunu merak ediyorum. bu hassas kategorilerin engellenmesi bir kanalda reklam gelirini azaltırken diğerinde yükselmesine sebep oluyor mu? İşin özeti kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Temel olarak Adsense verilerini baz aldıkları için adsense de yapacağımız en ufak değişim partneri de etkiliyor bildiğim kadarıyla.

Son 10 gündür durum bende de aynı.Hem uzun videolar var hem kısa yinede durum aynı.
xYoy5a.png

Dostlar kendi denememde gördüm ki bazen reklamlar çıkmıyor , adsense forum da da yazılmış sebebi reklam eksiği diyorlar 210k gösterime 822 tık aldım dün

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dostlar kendi denememde gördüm ki bazen reklamlar çıkmıyor , adsense forum da da yazılmış sebebi reklam eksiği diyorlar 210k gösterime 822 tık aldım dün

Hocam adsense sadece reklam gösterimlerini sayar kaç kere söylenmesi gerekiyor.

Video tek video şu an indexte , oradan baktım söyledim

Eğer sayfa to düşükse bunun en önemli sebebi video içi reklamın az çıkmasıdır reklam türlerinden bakabilirsiniz.

xAjVOr.png

arkadaşlar bendede bu sorun var. Tek kanalım var günlük 20-30k izlenme bırakıyor dili türkçe konusu araba ve 1 tane bile eşleşen video falan yok hepsi özgün videolar. Ama 20-30k izlenmeye 150-200 tık bırakıyor. Video öncesi 7 saniyelik reklamlar çıksa eminim artar ama çıkmıyor ne yapabilirim ?

ilginç bi sorun. Görüyorum ki bi 10 gündür çok kişi bu sorunu yaşıyor. Tipik TO yüksltme yöntemini yaptım ama to 1.30 lardan 1 e düştü. Bakalım biraz daha beklyicem olmadı yine herşeye izin verecem hassas kategorilerde.

Son 10 gündür durum bende de aynı.Hem uzun videolar var hem kısa yinede durum aynı.
xYoy5a.png

Tam olarak benim tablo da böyle işte hocam.

Mesela şu an baktım 4k izlenme olmuş ama 11 tık ar sadece. Cidden insanın çıldırası geliyor yahu en az 50-60 tık olması lazım bence. Sayfa to 0,24 falan.

Çalıştıgınız kategoriye göre değişir ben 7k izlemeye 1.200 tık görmüştüm ama patladım inş bidaha görebilirim o oranları :)

sorunlar hep genel olarak tık almama ile alakalı ya biz tam olarak ne yapcağımızı bilmiyoruz yada bizde reklam çıkmıyor

bende de aynı sorun var hocam 1510 görüntülenmeye 12 tık Sayfa to %0,79 TBM 0,09 tl Sayfa BGBG 0,70 tl toplam kazanç 1,06
adsense hesabım eski fakat yeni kanallar açıp yeni videolar yükleyeli 3-4 gün oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri