Çok eğlenceli, Tavsiyeli bir Oyun. KESİNLİKLE OYNAYIN!

• Kullanıcı TalhaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

TalhaN

Kayıtlı Üye
FaceB`O`kta keşfettiğim bir oyun olan son derece keyifli bir oyun olan
Kapitalizim adı üzere paranıza para katarak ilerlemeniz gereken bir oyun. Aksi taktirde diğer oyuncularla rekabet edemez batarsınız. Oyunu anlatmam gerekirse kısaca oyun kar amacı güden bir düzen üstüne kurulu. mesela bir manav dükkanınız var diyelim burada domates satcaksınız ama karlılık önemli domatesi düşük maliyete olabildiği kadar kaliteli alıp mümkün olduğu kadar pahalıya satarak karınızı katlamalısınız. oyunda çeşitlilik ve detaylar mevcut. mesela fabrika,maden,bahçe,Çiftlik kuruyor ve bunları illere göre yapıyoruz çünkü ilin nüfüsu ve rakipleriniz çok önemli unsur. çünkü diğer oyuncu sizinle aynı işi yapıp kaliteli domatesi sizden ucuza satarsa sizin satışlarınız düşer. bunun dışında iller mal alırken kargo ücretlendirmesine de yaramakta. iller dışında seminer ve döviz kuruda bulunan oyunumuzda döviz de piyasanın durumuna göre $ düşüyor veya çıkıyor enflasyon gibi yani. ve dolar alıp satabiliyoruz. yani buda bir kar elde etme şekli. seminerler ise oyunda eğitim tarzı bir görevi var seminerlere katıldıkça dükkan market tarla bahçe fabrika yani ne tarz seminere girdiyseniz mesela pazarlama seminerinde satış oranlarınız %5 artmaktadır. seminerlerde karlılığa artı özelliklerden oluşmaktadır. Oyunda gazete veya gündemde diyebileceğimiz piyasaya dair şeylerin yayınlandığı oyunun admini tarafından arada belirlediği olayları yayınladığı yerdir. burda mesela grip salgını başlıyor diye bir haber gelince limon satışları artmaktadır. oyun aklıma geldiği kadarıyla böyle. şimdiden İYİ OYUNLAR,İYİ EĞLECELER! OYUNA ULAŞMAK İÇİN http://goo.gl/KtLSx

refaranslı olunca ne oluyo? deiştirmezesen sevinirm girileceği zamn en azından bi karım olsun.

refaranslı olunca ne oluyo? deiştirmezesen sevinirm girileceği zamn en azından bi karım olsun.

Burası herşeyde kâr amacı güdülen bir forum değil.Linkinizi koyacaksanız belirtin referans linkidir diye.En azından bir kârım olsun diye düşünseydi buradaki herkes,muslera hocanın bu forumu açmak yerine bir ürün çıkartıp gizli forum açması gerekirdi.Kaliteyi düşürmeyin lütfen...

Burası herşeyde kâr amacı güdülen bir forum değil.Linkinizi koyacaksanız belirtin referans linkidir diye.En azından bir kârım olsun diye düşünseydi buradaki herkes,muslera hocanın bu forumu açmak yerine bir ürün çıkartıp gizli forum açması gerekirdi.Kaliteyi düşürmeyin lütfen...

ben referans linki oluduğun bilmiyorum ilk sizden duydum. ama direk linkle girip başlamak yerine bnm veya oynayan birinin linki ile oyuna başlaması oyuncuya biraz avantaj sağlar. bunun dışında ben okadar emek sarf edip oyun hakkında bilgi ve taktik verdim bırakında okadar bi karım olsun sonuçta gerçek bi para kazandırmıyo

ben referans linki oluduğun bilmiyorum ilk sizden duydum. ama direk linkle girip başlamak yerine bnm veya oynayan birinin linki ile oyuna başlaması oyuncuya biraz avantaj sağlar. bunun dışında ben okadar emek sarf edip oyun hakkında bilgi ve taktik verdim bırakında okadar bi karım olsun sonuçta gerçek bi para kazandırmıyo

Referans linkinizi silin demiyorum.Durumu aynı bu mesajda belirttiğiniz gibi belirtin."Bu kadar bilgi verdim.Bana yardımcı olmak isterseniz şu linkten referansımla üye olabilirsiniz" gibi açıklamanızı yazın.Öbür türlü insanları kandırmak gibi oluyor.Tabiki bilgi vermişsiniz,anlatmışsınız bu bir emektir.Ama saklamanın gereği yok.Yazın zaten kimse size inat olsun diye refsiz linkten üye olmaz.Emeğinizin karşılığını muhakkak alırsınız inanın ;)

uzun süredir oynuyorum oyun belirli aralıklarla ve üst sermayeye ulaşıca bitiyor.

ben bu oyuna ayıracağım zamanı youtubeye ayırırım daha iyi
işin yok bi de yok bunu sat şunu sat
zamanı çok olanlar ve sıkılanlar deneyebilir
benim okadar çok zamanım yok
boş zamanlarımıda youtubeye ayırıyorum

evet saygı duyarım. oyunu yenilemişler güray kardeşim önceden bitirmiştim ben ama şimdi öylemi bilmiyorum

ama bu aralar youtubeme giremiyorum videoda yükleyemiyrum bende oyuna sardım :D

1 günde baya ilerlettik işleri. :D Önce Ankara'da bir tekel aldım sigara sata sata birazda kredi çekerek manav açtım. Sonra tüm borçları ödeyip biraz kâra geçtim. Daha sonra bu kâr ve tekrardan kredi çektim ayrıca Ankara'da ki dükkanları satıp İstanbul'da orta büyüklükte bir tekel açtım. İçine sigara ve şarabı depoladım. Otomatik satınalmayıda aktifleştirdim bakalım yarın akşama kaç bin tl olacak :D

Ben kaç kere bitirdim bu oyunu, son sınıra gelince 0'a geliyorsun, gerçi şimdi para limitini 50.000.000.000 TL yapmışlar. Kolay oyun ama zaman geçirtir :)

bende bursada tekelde sigara sakarya ve kocaelide h.cevizi işi yapıyorum:D bi kere bende bitirdim 3 sene önce :D ama güzel oyun. onun dışında çok pişmanım. dolar 1.98 ken 5000 dolar adım 2.04 de sattım bugun 2.28 olmuş bi ara dolar :S

Talhan sen kapitalizmin oyununa fazla kaptırmışsın kendini kardeş :) Normal url versen ne olcak sanki ..

o yıldızlar ilerde çok lazım oluyo. millet kıvrım kıvrım yıldız arıyo. evet severek oynadığım bi oyundu zamanında hala aynnı zevki alıyorum :D para olsa berat bende büyük oynucam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri