Çok Enteresan Geldi?

reoanew

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Başıma bana göre değişik diyebileceğim bir olay geldi. Belki başka birinin başına da gelmiş olabilir ama benim kafamı baya karıştırdı. Mcafee virüs programı kullanıyorum lisanslı kullanıyorum ve 2 gün önce lisansım bitti. Virüs programı lisansı bitmeden 2-3 kez mail geldi. Mail'de aboneliğimi yenilemezsem virüs bulaşacağı bir an önce lisansımı yenilemem gerektiği vs yazıyor. Buraya kadar herşey normal gözüküyor ama işin garip tarafı benim lisans bilgilerim [email protected] lisans yenileme mesajının geldiği mail'im ise [email protected] . Lisansım bitmesine yakın mcafee ile mi devam etsem yeni bir virüs programına mı geçsem vs diye nette araştırma da yaptım ama google'dan öte bir araştırma değil. Hiçbir yere hotmail olan adresimi vermedim. Lisans arayışım olana kadar hiç böyle mesaj da gelmemişti. Hotmail'e gelen mesaj da dolandırıcı mesajı tıklasan belki pc'yi uçuracak saçma sapan bir uzantılı adresten geliyor ama aklımı karıştıran virüs koruma diye güvendiğimiz programlar bilgilerimizi de satıyor sanırım ya da onlarında bir sürü açığı var.

Mcafee sıkıntılı tavsiyem webrot tur kesinlikle
bu tür maillerede kulak asma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri