Merhaba arkadaşlar. Başıma bana göre değişik diyebileceğim bir olay geldi. Belki başka birinin başına da gelmiş olabilir ama benim kafamı baya karıştırdı. Mcafee virüs programı kullanıyorum lisanslı kullanıyorum ve 2 gün önce lisansım bitti. Virüs programı lisansı bitmeden 2-3 kez mail geldi. Mail'de aboneliğimi yenilemezsem virüs bulaşacağı bir an önce lisansımı yenilemem gerektiği vs yazıyor. Buraya kadar herşey normal gözüküyor ama işin garip tarafı benim lisans bilgilerim [email protected] lisans yenileme mesajının geldiği mail'im ise [email protected] . Lisansım bitmesine yakın mcafee ile mi devam etsem yeni bir virüs programına mı geçsem vs diye nette araştırma da yaptım ama google'dan öte bir araştırma değil. Hiçbir yere hotmail olan adresimi vermedim. Lisans arayışım olana kadar hiç böyle mesaj da gelmemişti. Hotmail'e gelen mesaj da dolandırıcı mesajı tıklasan belki pc'yi uçuracak saçma sapan bir uzantılı adresten geliyor ama aklımı karıştıran virüs koruma diye güvendiğimiz programlar bilgilerimizi de satıyor sanırım ya da onlarında bir sürü açığı var.