Çok Fazla Eşleşen Yedim

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, özendiğim bir kanala 3 gündür eşleşen yağıyor.
Şöyle ki; hepsine denk geldim, eşleşen geldikten 30 dk içinde sildim videoları hepsi böyledir aşağı yukarı yani.Eşleşen videoyu tutmuyorum hiçbir kanalımda.

Kanalda telif falan yok.
Merak ettiğim, olmuştur bi 30 eşleşen toplamda, partner firması kazancı kapar veya youtube kanalı kapatma gibi bir durumu olabilir mi.

Tecrübeli arkadaşlar, bu tarz kanallarınızda (sadece eşleşen hakkında) 1-2 ay sonra kapatılan falan problem olan kanalınız oluyormu.

kardeşim onu bilmiyorumda video yöneticisine gel sil butonunun olduğu yeri en sag tarafında başka ok var ona basıp para kazanmayana basarsan bütün eşleşenler çıkar tek seferde silebilirsin

Sanırım benimde merak ettiğim konu aynı. Benim 15 kanalım var. bunları gmail ile hepsini birbirine baglayarak telefonuma ayarladım ki eşleşen geldiği gibi cepten mesaj geliyor ve hemen siliyorum. Fakat buna rağmen benim iki defa para kazanmalarım kapatıldı. Bana gösterdiği çok fazla eşleşen veya topluluk ihtarı dediği kanalım ise yabancı bir haber kanalıydı. topluluk olma şansı hiç yok. kanalımda hiç bir telif ve topluluktan ceza veya ikazda olmamasına rağmen onu göstererek tüm kanallarımın para kazanmalarını kapattı. Ben düşünüyorum acaba yüklemelerde eşleşenleri siliyoruz ama belli bir eşleşen sayısı var her ay içinde silsek bile bunların hafızasında kalıyor ve belli bir rakamdan sonramı kapatıyor onu anlamış değilim. Çünkü başka hiç bir alternatif aklıma gelmiyor.

youtube video yöneticisi (sol tarafda ) telif hakkı bıldırımlerı birde video yönetıcısınden para kazanmayan videoları seçersen bütün problemlı videoları görebılırsın belli bir süre içinde eğer eşleni kabul etmessen veya sılmessen para kazanma lar kapanıyor dıye bılıyorum ben

Arkadaşlar, mesajımda yazdım problemli videoları aramıyorum, yardımınız için sağolun ama yazdığımı bi okusaydınız iyi olurdu.

Arkadaşlar, mesajımda yazdım problemli videoları aramıyorum, yardımınız için sağolun ama yazdığımı bi okusaydınız iyi olurdu.

şu şekil oluyordu galiba telif geldi ve silmedin diyelim bir süre sonra o kanal kitleniyor senin girip sorulara cevap vermen gerekli o süre içindede para kazanamıyorsun tabi

Arkadaşlar, özendiğim bir kanala 3 gündür eşleşen yağıyor.
Şöyle ki; hepsine denk geldim, eşleşen geldikten 30 dk içinde sildim videoları hepsi böyledir aşağı yukarı yani.Eşleşen videoyu tutmuyorum hiçbir kanalımda.

Kanalda telif falan yok.
Merak ettiğim, olmuştur bi 30 eşleşen toplamda, partner firması kazancı kapar veya youtube kanalı kapatma gibi bir durumu olabilir mi.

Tecrübeli arkadaşlar, bu tarz kanallarınızda (sadece eşleşen hakkında) 1-2 ay sonra kapatılan falan problem olan kanalınız oluyormu.

eşleşen videoları anında silsen bile bi zamandan sonra kanal para kazanmaya kapatılıyor. bu yüzden tavsiyem deneme kanal oluşturup videoları önce ona yükleyip eşleşen verip vermeyeceğini kontrol etmen. eşleşen verecek videoya hemen uyarı veriliyor zaten, zamanını almaz.

girip bakacaksın ses ise sileceksin eşleşen veren ses kısmını
bunu siz mi yorumluyorsunuz gibi bir şeyler de yazabilir ona da evet deyip onay verip kazanabilirsiniz
görüntü eşleşeni veriyorsa video da oynama yapmayacaksanız silin.

Bakalım o zaman gittiği yere kadar gitsin bu kanal, yeni kanal düşüneyim.

Panik oldum şimdi, partner bahane uydururmu çok eşleşen yediniz diye acaba, ödeme zamanında..

---------- Mesaj saat 22:55:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:53:58 civarında gönderildi. ----------

Kanalda biriken eşleşenler her zaman risktir.
http://www.ytpara.com/215415-post26.html

Hocam "gizli eşleşen" nedir,
burada yazdığınıza göre bana neredeyse 30 eşleşen gelmiştir sildim tabi, ama birşey olmadı henüz.

İzleme kazanmış eşleşenleri silmek insana biraz koyuyor kabul. Ben de yaşamıştım...
Ama direk düşünmeden silmek gerekli bence... Riske gerek yok...

Panik oldum şimdi, partner bahane uydururmu çok eşleşen yediniz diye acaba, ödeme zamanında..

---------- Mesaj saat 22:55:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:53:58 civarında gönderildi. ----------

Hocam "gizli eşleşen" nedir,
burada yazdığınıza göre bana neredeyse 30 eşleşen gelmiştir sildim tabi, ama birşey olmadı henüz.

''Gizli eşleşen'' partneri olduğunuz network'un gözünden kaçan veya ''Salla Gitsin'' mantığı ile size para kazandırmaya devam eden eşleşme biçimidir. Bu tür eşleşmeler size görünmediği gibi para kazanmanızı da sağlar. Bildiğimiz eşleşme ise Youtube ID Content taramalarında ortaya çıktığında ve 'Kabul'' dediğinizde o andan itibaren videonun kazanacağı parayı asıl hak sahibi hesabına aktaran eşleşmelerdir.

Ancak bazı hassas ve disiplinli partnerler 8 veya daha fazla eşleşen içeren kanalın ortaklık bağını koparırlar. Ama kanalınız telif yemediği ve kapatılmadığı sürece gizli eşleşenler yüzünden ödemeniz iptal edilmez ve networkler bunu öderler.

Yani.... kanalınızda telif yoksa korkmanıza gerek yok, paranızı alırsınız. Ama ödemeyi sağlama almak için o biriken eşleşenler telif yemenize ve kanalınızın kapatılmasına sebep olmadan hepsini silmenizi tavsiye ederim.

''Gizli eşleşen'' partneri olduğunuz network'un gözünden kaçan veya ''Salla Gitsin'' mantığı ile size para kazandırmaya devam eden eşleşme biçimidir. Bu tür eşleşmeler size görünmediği gibi para kazanmanızı da sağlar. Bildiğimiz eşleşme ise Youtube ID Content taramalarında ortaya çıktığında ve 'Kabul'' dediğinizde o andan itibaren videonun kazanacağı parayı asıl hak sahibi hesabına aktaran eşleşmelerdir.

Ancak bazı hassas ve disiplinli partnerler 8 veya daha fazla eşleşen içeren kanalın ortaklık bağını koparırlar. Ama kanalınız telif yemediği ve kapatılmadığı sürece gizli eşleşenler yüzünden ödemeniz iptal edilmez ve networkler bunu öderler.

Yani.... kanalınızda telif yoksa korkmanıza gerek yok, paranızı alırsınız. Ama ödemeyi sağlama almak için o biriken eşleşenler telif yemenize ve kanalınızın kapatılmasına sebep olmadan hepsini silmenizi tavsiye ederim.

Sağol hocam cevap için içim rahatladı biraz, eşleşen gelmesiyle silmem bir oldu, maksimum 30 dk içinde sildim hepsini tesadüf ben videolara bakarken denk geldi çünkü.

Tamam hocam hiç tutmam eşleşen kanalımda.

Creative Nation ile partnerim ve çok hassas bir partner.. 1 telife çıkarıyorlar partnerlikten.. 3-4 tane eşleşen aldım ve eşleşenleri ben hemen siliyorum.. Bu bana gelecekte problem teşkil eder mi acaba? Bekletmiyorum yani eşleşenleri

Creative Nation ile partnerim ve çok hassas bir partner.. 1 telife çıkarıyorlar partnerlikten.. 3-4 tane eşleşen aldım ve eşleşenleri ben hemen siliyorum.. Bu bana gelecekte problem teşkil eder mi acaba? Bekletmiyorum yani eşleşenleri

Sorunuzun cevabı alıntı yaptığınız mesajımın içinde var zaten.
Eşleşenleri kanalınızda bekletmeyip silerseniz, hayır bir sorun teşkil etmez

Sorunuzun cevabı alıntı yaptığınız mesajımın içinde var zaten.
Eşleşenleri kanalınızda bekletmeyip silerseniz, hayır bir sorun teşkil etmez

Haklısınız benim sormam biraz saçma olmuş, gözümden kaçmış sanırım teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri