Çok fonksiyonlu yazıcı alacam karar veremedim

ozakin70

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bana yazıcı lazım oldu elimdeki bozulunca.

Aradığım özellikler.:

1) Fotoğraf basma özelliği orda derece
2) Normal baskı hızı ve kalitesi yüksek
3) Boyutu büyük olmayacak
4) Wi-Fi destekli (Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi)
5) Yazılımsal desteği iyi
6) Ve maximum 200 bilemedin 250 lira

Ben fotoğraf basımında canon markasının iyi olduğunu öğrendim
Kendim ilk seferde bunu buldum CANON MG 3550 WH tavsiyelerinizi bekliyorum...

En önemli özelliği atlamışsın üstad.Kartuş fiyatları.Bazı yazıcılar vardırki yazıcıyla kartuşları aynı fiyattır.Bazıları biraz daha uygundur.Ben şahsen Hp 2060 yazıcıyı kullanıyorum ev için.Çok memnunum ama tabii ki tekrarlıyorum ev için.Bir de dikkat et canon tekrar dolumda sıkıntı çıkarabiliyor kartuşlarda.

Evet kartuş fiyatı önemli konu ama ben ev icin kullancam bir kac tez ve fotograf yazdirmak icin kartus dolum degil kullan at istiyorum

bu dedigin özelliklerde bu paraya aldıgın yazıcı benim tabirimle çöp yazıcıdır. Neden mi yazucı 200 tl 2 tane kartuşu 150 tl. O halde en güzeli o paraya siyah beyaz laser yazıcı alıp 30tl lik dolumla 1000-2000 sayfa basmaktır. Senin istedigin mürekkepli yazıcılar çöptür neden mi. Durudugu yerde mürekkep donar. Dolum yapılır kartuş bozulur v.s o yüzden laser alacan kullanacan çatır çatır. Laser diyorsan eger LBP-7010C RENKLI LAZER YAZICI 350 tl ye bu tarz bi şey al. 50 tl ye kendin doldur 1000 sayfa bas.

Mürekkepli bence çöp evde var kartuşu bozuldu siyah ve renkli 120 tutuyo yazıcının sıfırı 160 tl çöpe attım gitti. Anlayacagın parayı çöpe atma git laser yazıcı al kulllan.

ben bilgisayarcıyım kardeşim sakın canon a bulaşma bende cok sattım bitmeyen mürekkep hesabı diye 6 ay bilemedin 1 sene ömür var ama o süre zarfında cok sorun cıkartıyor yok havasını al yok yogun temizleme yap vs vs tonerli al ama pahalı baba makina olarak tonerli hp pro 200 var ama fiyatıda baba :D ben artık bunu kullanıyorum evde ama ufak bise ararsan hp 1050 al ama wifi yok ben kartısnı 10$ a alıyorum bayi fiyatı sanada güzelde basıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri