Çok garip ve çok tuafınıza gideçek bir konu!

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kesin fenerli bir youtube çalışanıdır :D

Fakat kanallar 6 ay once acıldı ama aynı gun icinde farklı telefonlar ile...

6 ay olmus ya parayı alsaydım bari addenseden kotu bir tecrube olacak bu mesaj yolluyorum acarlarmı kanalları bilmiyorum

---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

Hocam 6 ay çok iyi süreymiş 2-3 bin kanal aldım 6 ay dayanan hiç olmadı

fakat kardeşim spam yapmıyorum ya yarı ozgun dedim spam değil dedim kanalalrda satın alınma değil ben actım nasıl boyle oldu :S

Hocam bence videoları 61 dakka yükleyin 61. dakkada horon çıksın ozaman youtube korkup şirketi üzerinize bile yapar

Açtıramammı kanalları acaba ya? yaw ne kadar buyuk bir hata etmisim, :S

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Hocam bence videoları 61 dakka yükleyin 61. dakkada horon çıksın ozaman youtube korkup şirketi üzerinize bile yapar

Dalga geçmeyin :D Basta ayrı actıgım mailler sandım sonra aynı zmanda bi arkadasın ordan gercek teller ile actıgımı farkettim, :D neyse kanalları acarlarmı acaba yarı ozgun kanallar :)

sıralı mail olayına yakalanmış olabilirsin. başıma geldi. sen hep a61 b61 c61 d61 diye kanal açıp bunlarada aynı pc den giriyosan normal bişey kapanması ortada anormal bi durum yok

Açtıramammı kanalları acaba ya? yaw ne kadar buyuk bir hata etmisim, :S

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Dalga geçmeyin :D Basta ayrı actıgım mailler sandım sonra aynı zmanda bi arkadasın ordan gercek teller ile actıgımı farkettim, :D neyse kanalları acarlarmı acaba yarı ozgun kanallar :)

ya yarın özgün ne oluyor anlamadım gitti . özgün özgündür spam spamdır .

Google'ın CEOsu fenerbahçeli mi acaba :D

Dalga geçme kardeşim :D ya kanalları açtırabilecekmiyim içim gidiyor emek verilmis kanallar yarı ozgun ondan peşindeyim bu kadar :D

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

ya yarın özgün ne oluyor anlamadım gitti . özgün özgündür spam spamdır .

videoları ceken kişiler bana yolluyor bende düzenliyorum ve yayınlıyorum kardesim... spam değil yani...

tesadüf değil kardeşim bunların hepsiz aziz yıldırımın işi

Ip ve çereze önem ver bişey olmaz tesadüften ibarettir o :)

sanırım bunları acarken mailleri acemiydim baya, geri acarlarmı acaba içerik spam degil ve mail ile bana gelen videolar cogu, actırmam lazım :D bidaha zaten karambole mail acıp yarı ozgun atmam :D içim gidiyo emek verdim

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

başta aklıma hiç gelmedi aynı zmanda actıgım kanalalrı bir baktım hepsi 61 :D sonra komplo kurdum ister istemez :D ama bunu onlara sunmak lazım trabzona kastınızmı var neden sonu 61 olanlar :D

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

ve bilen vardır hesap kesinlesmedi addense kanallarımı kapattılar simdi kesinti olacakmı ya? :S

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:09 ----------

tesadüf değil kardeşim bunların hepsiz aziz yıldırımın işi

yaw dalga gecmeyin :D

Admşin kardeşler konu gereksizse sizden ozur dileyerek kitleyebilirsiniz, Konu şu 21:38 de bir anda spamdan kapanan yarı ozgun kanallarımın hepsi temiz ve emek vererek açılmıştır bu kanalların tumu kapanmadı nedense mail sonu trabzonlu oldugumdan dolayı plaka kodu 61'i mail sonuna yazdıgım tum kanallar spamdan kapatıldı sizce buyuk bir tesadüfmü sadece? yoksa 61 e kasıtlı yapılan bir durummu?

Geçmiş olsun 19 tavsiye ederim çok sağlam oluyor kapanmama garantili ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri