Çok Güzel Bir Yenilik: Yorumladığınız bir şarkıyı içeren videonuz için gelir paylaşımını etkinleştirme

• Kullanıcı azat_usta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düzgün bir internetim yoktu yenilikleri vermeiyorum. işte size bomba gibi bir haber.

artık mp3 ve müziklerde görseller bize ait olursa hem biz hemde müziğin sahibi kazanıyor.şuanda denemeler yapıyorum. gördüğüm akdarı ile. aktif edilebilmesi için bazı ülkelerde engellendi yazısı çıkması lazım. tabi diğerlerinide deniyorum
Resim Olarak Gösterim.

v6xsk.png

v6xt2.png

v6xtg.png

chky.png

3vg7.png

yp0r.png

Şarkıları yorumladığınız uygun videolardan para kazanma

YouTube İş Ortağı Programında yer alan içerik oluşturucular artık, müziğin yayın sahipleri hak talebinde bulunduğunda YouTube'da yorumladıkları şarkı videolarından gelen geliri paylaşabilir. Bu videolardan orana göre gelir elde edersiniz.

Yorumladığınız şarkı videonuzun para kazanmaya uygun olup olmadığını belirleme

Para Kazanma sekmenizdeki videonun yanında şu mesajı gördüğünüzde yorumladığınız bir şarkıyı içeren videodan gelen geliri paylaşabilirsiniz: "Videomdan para kazanmak istiyorum. Bu videoda başkasının yazdığı bir şarkıyı yorumladım. Daha fazla bilgi edinin"

Bu mesaj, İçerik Kimliği sistemi üzerinden, icra edilen müzik kompozisyonunun telif haklarını elinde bulunduran müzik yayıncıları tarafından üzerinde hak talebinde bulunulan videolarda görünür. Yeni ve önceki yüklemeler uygun olabilir, bu nedenle önceki yorum şarkı video yüklemelerinizin uygun olup olmadığını YouTube Video Yöneticisine bakarak görebilirsiniz.

Bazı özel şarkıların bu özelliğinin telif hakkı sahipleri tarafından etkinleştirilmediğini lütfen unutmayın. Bu nedenle bu mesaj, üzerinde hak talebinde bulunulmuş belirli yorum videolarında görünmeyebilir. Videoların bu gelir paylaşımı fırsatına uygun olmadığı diğer bazı şartlar şunlardır:

Enstrümantal veya karaoke kaydı gibi ticari bir ses kaydı içeren videolar
Canlı konser performanslarının videoları
Yorumladığınız bir şarkıyı içeren videonuz için gelir paylaşımını etkinleştirme

Bir yayıncı tarafından üzerinde hak talebinde bulunulduğunda yorumladığınız bir şarkıyı içeren videonuz için gelir paylaşımını etkinleştirme:

Daha önce yapmadıysanız hesabınızı para kazanmak üzere etkinleştirin. Hesap ayarlarınızdaki Para Kazanma sekmesini açın.
Video Yöneticisi'nde uygun yorum şarkı videonuzu bulun. Video için “Eşleşen üçüncü taraf içeriği” bildirimi ve bir gri Dolar simgesi görünür.
Videonun yanındaki gri Dolar simgesini tıklayınClick on the gray dollar sign icon next to the video. Ardından, Para Kazanma sekmesinde, şu mesajın yanındaki onay kutusunu işaretleyin: "Videomdan para kazanmak istiyorum. Bu videoda başkasının yazdığı bir şarkıyı yorumladım. Daha fazla bilgi edinin"
Bundan sonra videonuz, üçüncü taraf şarkısının dışında üçüncü taraf içeriğine sahip olup olmadığının belirlenmesi için incelenir.
Daha fazla bilgi gerekirse size kısa zamanda bildirilir. Sorularınız olursa para kazanma sorun gidericisini ziyaret edebilirsiniz.

Teşekkürler bilgi için eline sağlık...

ben tam olarak anlamadımya. kısaca net şekilde anladığımız biçimde izah etseniz? :D

Artık müziklerin sahibi izin verirse bu kişi benim videomu kullanabilir ancak banada kazançtan pay verecek derse yani diğer bir deyişle müziklere eşleşen 3 taraf gelirse ve videoda kullandığınız görüntülerin sahibi yoksa ( sizinse yada sahiplenen yoksa) o videolar para kaznamaya aktif ediliyor. hemen resim allta örneği.

yp0r.png

---------- Mesaj saat 02:19:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:17:31 civarında gönderildi. ----------

ben tam olarak anlamadımya. kısaca net şekilde anladığımız biçimde izah etseniz? :D

şuanda denemeler yapıyorum. gördüğüm akdarı ile. aktif edilebilmesi için bazı ülkelerde engellendi yazısı çıkması lazım. tabi diğerlerinide deniyorum

Artık müziklerin sahibi izin verirse bu kişi benim videomu kullanabilir ancak banada kazançtan pay verecek derse yani diğer bir deyişle müziklere eşleşen 3 taraf gelirse ve videoda kullandığınız görüntülerin sahibi yoksa ( sizinse yada sahiplenen yoksa) o videolar para kaznamaya aktif ediliyor. hemen resim allta örneği.

yp0r.png

---------- Mesaj saat 02:19:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:17:31 civarında gönderildi. ----------

şuanda denemeler yapıyorum. gördüğüm akdarı ile. aktif edilebilmesi için bazı ülkelerde engellendi yazısı çıkması lazım. tabi diğerlerinide deniyorum

Teşekkür ederim. Resimde hata var

Teşekkür ederim. Resimde hata var

ne gibi bir hata bende gözüküyor net

burdan bak istersen
img19.imageshack.us/img19/8695/yp0r.png

---------- Mesaj saat 02:28:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:38 civarında gönderildi. ----------

evet beyler muyap artık görsel içeriklere dünya geneli atmış. muyapın devri kapandı gibi. İnternetim çok yok olanlar lütfen görselleri değiştirip denesinler

şimdi karşı tarafın kabul emesi gerek mi yoksa biz direk kazançtan birlikte kazanalım diyince otomatik sistem geçiyor mu

ne yaptıysam bu özellik yok bende. [MENTION=1790]azat_usta[/MENTION] hangi videoyu yüklediniz siz? onu yükleyeyim bakayım bende oluyormu. partner ve adsenseli kanalda denedim.

şimdi karşı tarafın kabul emesi gerek mi yoksa biz direk kazançtan birlikte kazanalım diyince otomatik sistem geçiyor mu

Resim Olarak Gösterim.

v6xsk.png

v6xt2.png

v6xtg.png

---------- Mesaj saat 02:39:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:39:06 civarında gönderildi. ----------

ne yaptıysam bu özellik yok bende. [MENTION=1790]azat_usta[/MENTION] hangi videoyu yüklediniz siz? onu yükleyeyim bakayım bende oluyormu. partner ve adsenseli kanalda denedim.

burda resim oalrak gösterdim bi kaç olan müzikte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri