Çok Güzel Bir Yenilik: Yorumladığınız bir şarkıyı içeren videonuz için gelir paylaşımını etkinleştirme

• Kullanıcı azat_usta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Çok güzel yenilik, konu sabitlenmeli bence. Bilgilendirme için ve denemelerini paylaştığın için teşekkürler kardeşim.

Şimdi tam anlamadım.
müzik videosunu yüklüyoruz. Eşleşen veya dünya engeli veriyor. Biz eşleşeni kabul ediyoruz. Bu şekilde para kaznanıyoruz peki dünya genelini nasıl aşacağız=?

vevodan yükledim dünya engeli verdi. Nasıl olacağını anlayan bir kişi anlayacağımız şekilde anlatabilir mi?

Bunu bende gördüm ancak bu ne anlama geliyor artık müzik paylaşabilecek miyiz yorumdan kastı tam olarak ne ?

Şimdi tam anlamadım.
müzik videosunu yüklüyoruz. Eşleşen veya dünya engeli veriyor. Biz eşleşeni kabul ediyoruz. Bu şekilde para kaznanıyoruz peki dünya genelini nasıl aşacağız=?

vevodan yükledim dünya engeli verdi. Nasıl olacağını anlayan bir kişi anlayacağımız şekilde anlatabilir mi?

müzik paylaşmamıza izin vermezler öyle,hiç sanmıyorum :)

Şu işi anlayan biri açıklayabilir mi? Acaba videoyu mp3 e çeviripfarklı bir görsel ekleyerek mi oluyor bu iş?

Bende yakın zamanda cover videosu çekeceğim mikrofon için filte aldıktan sonra.İyi olmuş :D

Burda tam olarak anlamadım ne demek istendiğini fakat artık mesela futbolcu videosuna gangam style şarkısı koyduk diyelim bundan hem psy hem biz kazanıcaz sanırım.

peki bu kadar eşleşen vermesi,yada engelleme vermesi hesabın durumunu kötü olarak etkilemezmi.

vevodan muyaptan alınan şarkıyı görseli değişitirdik tamamda biz yorumlamıyoruzki yine telif atmazlar mı?

vevodan muyaptan alınan şarkıyı görseli değişitirdik tamamda biz yorumlamıyoruzki yine telif atmazlar mı?

sonnuçta görsel sana ait. o zaten sana atmış oluyor telifi eşleşen olayında. tıpkı eskisi gibi eşleşen gelince telif yiyomuydun yok. adam zaten kazanıyodu yine öyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri