Çok İzlenen bir Dizi ama youtube'de yok

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Kurtlar vadisinin bölümleri youtubede olmasa sizde youtubeye atsanız ve telif vermese fakat tüm ülke kurtlar vadisini başka sitelerden izlese youtube'de izlettirmek için nasıl bir yol izlerdiniz söyleyecekleriniz benim için çok değerli

Sen upload et, o izlenmeye baslar. Fakat oyle diziler genelde ya bi sure sonra eslesen verir yada hak sahipleri telif atar.

Teşekkür ederim yorumun için bu dizi için açılan bir sürü face sayfası var oralarda kanalımın reklamını yaptım izlenmeler gelmeye başladı ama youtube'a kurtlar vadisi yazınca alakasız alakasız aylar önce yüklenmiş şeyler geliyor ne yaptıysam videolarımı aramalarda bulamadım emekthorun konusundaki gibi etiket açıklamada girdim videoları nasıl çıkartabilirim ilk sayfada bilginiz varmı ?

Kanalin yeni oldugundan ilk siralarda cikartabilmenin yolunu bilmiyorum. Bunu buglayip yapanlar var fakat oda ne kadar saglikli olur bi fikrim yok. Upload etmeye devam ettikce yani kanalini guncel tuttukca ust siralarda cikmaya baslarsin. Tabii dizi sorun cikartmayacak bi diziyse.

Organik abonelerin artsın TBM de artar izlenim de. İşte uzun süre ayakta kalmak önemli olan.

Videolarının İlk Sayfada Cıkması İçin Yardımcı Olabilirim. Dicem'de yanlış Anlican :)

youtube'da dizinin adını aratınca karşına ne çıkıyor?

eğer dizinin kısa kısa bölümleri çıkıyorsa full izle gibi şeyler yazarsan bir iki gün içinde zaten tepede çıkarsın dizi aramalarında

dünya engeli veren content ıd almışlardır da o yüzden yükleyen yoktur

youtube'da dizinin adını aratınca karşına ne çıkıyor?

eğer dizinin kısa kısa bölümleri çıkıyorsa full izle gibi şeyler yazarsan bir iki gün içinde zaten tepede çıkarsın dizi aramalarında

Aynen öyle oluyor hocam 8 9 ay önce yüklenmiş kısa kısa videolar çıkıyor 7 8 tane gerisi alakasız videolar izlenim almaya başladım bakalım 80 izlenmeye 5 abone geldi bile inş dediğiniz gibi olur

Aynen öyle oluyor hocam 8 9 ay önce yüklenmiş kısa kısa videolar çıkıyor 7 8 tane gerisi alakasız videolar izlenim almaya başladım bakalım 80 izlenmeye 5 abone geldi bile inş dediğiniz gibi olur

Yabanci diziyse dizinin adi season x episode x full seklinde yazarsan bi sure sonra en ustte cikmaya baslarsin. Cok uzun zaman sonra degil en fazla 1 hafta falan.

Sağolun hocam evet yabancı dizi dediğiniz gibi yaptım inş index almaya başlarım videoyu paylaşan çok ama hep farklı sitelerde paylaşıyorlar youtubede paylaşan yok inş telifsizdir daha youtubenin ekmeğini yemek nasip olmadı 2 aydır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri