Çok izlenimli videolarınızın Para Kazanma butonu aktifleştirilir.

krtzyn

Yasaklanmış
Merhaba,

Bu işi ticarete dökmekte sakınca olmadığını düşünüyorum.
Çok izlenimli (50k+) videolarınız yakın tarihte ünleme düştüyse bunların para kazanmasını aktif hale getirebilirim.

Ücret olarak video başı 40 TL düşünüyorum. Malumunuz o video size nice 40'lar kazandırıyor, rakam uçuk değil o yüzden.

İletişim olarak pm atabilirsiniz, skype vermek yasak sanırım.

İyi forumlar dilerim.

ticari kullanım hakkı için başvurdun ve oldu. bunu forumda paylaşmıştın.

tekrar ne kadar süre ünleme düşmemesini garanti edebiliyorsun?

Fikrine saygım sonsuz fakat bunu hepimizin yararlanacağı şekilde ücret talep etmeden anlatıp duamızı alsaydın sence de daha iyi olmaz mıydı?

ticari kullanım hakkı için başvurdun ve oldu. bunu forumda paylaşmıştın.

tekrar ne kadar süre ünleme düşmemesini garanti edebiliyorsun?

Evet paylaştım ama her başvuranın ki kabul edilmiyor. Uğraşmak istemeyenler için yararlı olacaktır.

Tekrar ünleme düşmeme garantisini Youtube veriyor, şu ana kadar ünleme düşüp tekrar aktifleştiren videonun para kazanmasının tekrar kapanması gibi bir durum olmadı. Olmayacağının garantisi yok tabii.

---------- Mesaj saat 16:07:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:51 civarında gönderildi. ----------

Bilgiyi paylaştığımız zaman Youtube'un halini görüyorsunuz arkadaşlar. Direkt ünleme düşmeler, tek kanal yüzünden tüm adsense'e bağlı kanalların kapatılması, çok izlenince ünleme almalar falan neden oldu sanıyorsunuz? Paylaştığım anda yöntemi adamın biri çıkacak 100 videosunda deneyecek, Youtube'da illa ki durumu fark edip daha da ağır önlemler alacak.

senin videonun telif hakkı bulunmuyormuş ama bu her video için geçerli değil...
youtube a bir mail atmakla her işini halledemezsin diye düşünüyorum.
10defa geri bildirim yaparsın 3ü kabul olur.
ticarete dökmek için acele etmişsin.o kadar kolay değil bu işler...

yaptığınız işlem sonrası youtube'yi yanıltmaktan dolayı kanalınız kökten kapanabilir. Ör; kurtlar vadisi videosu 100k izlendi sonra bu işlem oldu siz video açtınız. yarın birgün sahte içerikten kanalın kapanmıyacağının bir garantisi varmı?

ortada belge namına bişey yok çünkü, yapılan iş zaten illegal. Bence bir kaç ay deneme yapın olumlu sonuç alırsanız bu işe girişin kimse madur olmasın.

senin videonun telif hakkı bulunmuyormuş ama bu her video için geçerli değil...
youtube a bir mail atmakla her işini halledemezsin diye düşünüyorum.
10defa geri bildirim yaparsın 3ü kabul olur.
ticarete dökmek için acele etmişsin.o kadar kolay değil bu işler...

Yorumun için teşekkür ederim, işe atılmadan önce 10 video üzerinden yöntemi denedim. Telif hakkı olanlar zaten telif hakkından kaldırılıyor. Ben kaldırılan videoyu yükletirim vaadi vermiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri