Çok kanal = Çok para mıdır?

ibrahimk.1907

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 haftadan beri bu işle uğraşıyorum... 1 haftalık emeğimin karşılığı 25 dolar civarı tek kanalım var şuanda. Benim size sormak istediğim acaba aynı şekil çalışan ama konusu farklı olan bir kanal daha açsam bu mantıkla geliri ikiye katlama şansım nasıldır acaba, aydınlatırsanız sevinirim

tamamen senin çalışma azmine bağlı.ilgilenebildiğin kadar kanal açabilirsin. çok kanal çok para olabilir ama aynı zamanda çok kanal çok da sorun demek.

Valla bence iyi, bu kanal gibi bırakan 10 tane kanalın olduğunu düşün, veya ilgilenebiliyor isen 10'larca. :)

Hepsini bu kanalın gibi güncel tutabilirsen neden olmasın hocam :) Elbette katlanır kazancın.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben 5 kanal açmayı düşünüyorum en temizinden inşallah, özellikle biri kendi özgün videolarım olacak inşallah başabilirsem :)

kısaca hesap yapalım.

her açtığın kanalda en az 300 GÜNCEL video olduğunu varsayalım.

10 tane kanal açtığını farzet

her kanal aylık en az ÖLÜSÜ 10$ kazandırsa sana

10X10$=100$ sana aylık geliri var. EN KÖTÜSÜ

haa sen diceksin okadar şey yaptım 100$ kazanamadım. BIRAKACAKSIN BU İŞİ BAŞKA TÜRLÜ PARA KAZANACAKSIN...

mesela; facebook sayfasına abone kasacaksın satacaksın, mesela video yükleyerek para kazanan arkadaşlara yardımcı olacak işler yaparak para kazanacaksın vs...

hee sonuç ne yine youtube üzerinden para kazanacaksın ;)

kısaca hesap yapalım.

her açtığın kanalda en az 300 GÜNCEL video olduğunu varsayalım.

10 tane kanal açtığını farzet

her kanal aylık en az ÖLÜSÜ 10$ kazandırsa sana

10X10$=100$ sana aylık geliri var. EN KÖTÜSÜ

haa sen diceksin okadar şey yaptım 100$ kazanamadım. BIRAKACAKSIN BU İŞİ BAŞKA TÜRLÜ PARA KAZANACAKSIN...

mesela; facebook sayfasına abone kasacaksın satacaksın, mesela video yükleyerek para kazanan arkadaşlara yardımcı olacak işler yaparak para kazanacaksın vs...

hee sonuç ne yine youtube üzerinden para kazanacaksın ;)

eyvallah hocam :)

Hangi videonun telif alacağını veya şikayet edileceğini öğrendiysen tek kanal yeterlidir.Kendine sağlam bir kategori ve strateji belirle yeter.10 kanal ile uğraşıp 100 dolar almaktansa, 1 kanal ile uğraşıp binlerce dolar almak daha iyi.

Hangi videonun telif alacağını veya şikayet edileceğini öğrendiysen tek kanal yeterlidir.Kendine sağlam bir kategori ve strateji belirle yeter.10 kanal ile uğraşıp 100 dolar almaktansa, 1 kanal ile uğraşıp binlerce dolar almak daha iyi.

eyvallah güzel yorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri