Çok sayfa to sorun çıkartır mı ?

kingapo01

Kayıtlı Üye
YjMRnk.png

kazanç paylaşmak adına demedim sayfa to organik uzun süresi var içeriğin sıkıntı çıkartmaz değil mi ?

to fazla bayağı ama hilesi hurdası yoksa sıkıntı çıkarmaz.

orijinal tıklamaysa sorun çıkartmaz ama özgün olmayıp bu kadarsa biraz düşürmelisin %5 kadar

Reklama videomu koydun ne yaptın :D

hocam sarı şeritten geçilmiyor videoda her 3 saniyede bir koydum 1 saatlik videoya :D :D

orijinal tıklamaysa sorun çıkartmaz ama özgün olmayıp bu kadarsa biraz düşürmelisin %5 kadar

hocam diğer günlerde 28 26 felan oluyor o sayılar daha ideal değil mi

3 aydır %11-15 arası to ortalaması var, hiçbir sorun çıkartmadı henüz.

sectum gel biz sarılalım kardeşim bizim sayfa to muz yüksek bunlar bilmez :D: D

benim 6 aydır %10-15 arası dolaşıyor.

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

@kingapo01 daha önce max %17 gördüm adsensemde 1 hafta boyunca ödemeyi aldım.yinede 25 24 23 civarlarına düşerse daha sağlıklı olur sorunsuzca ödeme alabilirsiiz

izlenme az ondan biraz yüksek ama 10k izlenmede de bu olursa sıkıntı yaratabilir ama kesin değil tabiki bunu biraz reklam aralığını arttırarak önüne geçebilirsin.

2-3 aydır %18-23 arasında to olan kanallarımdan yüksek ödeme aldım sıkıntı çıkmadı.

Reklama videomu koydun ne yaptın :D

benim 6 aydır %10-15 arası dolaşıyor.

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

@kingapo01 daha önce max %17 gördüm adsensemde 1 hafta boyunca ödemeyi aldım.yinede 25 24 23 civarlarına düşerse daha sağlıklı olur sorunsuzca ödeme alabilirsiiz

şey yapim o zaman 24 25 lerde sayfa to m düşsün diye dua edim millet sayfa to su artsın diye ister :D

sen buna çok mu diyon :)

ben %10a %15 e çok derim

%30a baska bir kelime bulmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri