Çok Sayıda Hotmail Hesabı Açmak

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bana çok sayıda mail hesabı lazım herhangi bir mail şirketi olur . Hotmail ile 3-5 mail açtıktan sonra numara istiyor hepsine kendi telefon numaramı girersem sıkıntı olur mu ? yada başka önerebileceğiniz bir mail şirketi falan var mı yandex yahoo vs ? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

yandex mail telefon no istemiyor gizli soru ile açabilirsin.

Öncelikle teşekkürler hocam çok mail lazım acaba üst üste açtıgımızda yeter ulan demez mi :) en az en az 1000 tane açmam lazım . Yandexe bakmıştım sadece gizli soru istemişti . En iyisi denemek . Daha önce açmış arkadaşlar da yazarlarsa sevinirim

Öncelikle teşekkürler hocam çok mail lazım acaba üst üste açtıgımızda yeter ulan demez mi :) en az en az 1000 tane açmam lazım . Yandexe bakmıştım sadece gizli soru istemişti . En iyisi denemek . Daha önce açmış arkadaşlar da yazarlarsa sevinirim

hocam bir host alın sınırsız e posta sağlayacak. birde domain alın godaddy den iş tamamdır:)

Konuya yazan arkadaşın dediğide mantıklı domain ve host alıp sınırsız mail açabilirsin yandex te ben 5 tane açmıştım üst üste daha fazlasını denemedim

o nasıl oluyor hocam tek kullanımlık mail midir ? benim daha sonra istediğim zaman giriş çıkış yapabilmem lazım

ya normal web sitesi açacan kendine sen mailleri nerede kullanacaksın bilmiyorum ama birçok host firması zaten ücretsiz domain de veriyor ben hostingerden 10.50$ a 4 aylık aldım eğer dilerseniz siz yıllık 2 yıllk şeklinde alım yapaiblirisn.z

yandex mynet ve hotmail i proxy kullanarak dilediğin kadar açabilirsin ki ben zaten r10 da sipariş durumuna göre mail işleri yapıyorum

ya da diğer arkadaşların dediği gibi
1 domain
1 de sınırsız mail desteği olan host alırsan

aldığın domain uzantılı ([email protected]) şeklinde dilediğin kadar mail açabilirsin

hocam bir domain satın alıyorsun.. (ya da ns yönlendirmesi yapabileceğin ücretsiz domain - ama kampanyalı dönemde 1-2$ domain reglemeniz daha mantıklı)

daha sonra herhangi bir hosting firmasından SINIRSIZ EMAİL özelliği olan pakette hosting alıyorsunuz ve cpanelden seri ve sınırsız şekilde maillerini açıyorsun :)

örneğin şuanda sponsor olarak kullandığım muvhost firmasının Eko Hosting #3 paketi ile sınırsız domain açabilirsiniz.

edit: uygun fiyata domain regleme için forumda şu konuyu buldum.. bi tane daha vardı ama denk gelmedi
http://www.ytpara.com/domain-pazari/95433-com-domain-kayit-transfer-0-96-a.html

Son düzenleme:
Hocam, myneti dene.

en fazla bot değilimi ikonunu tıklarsın

ben seri olarak ard arda ip değişmeden vs

[email protected] / [email protected]

aldım. sanırım bundan sonra da sıkıntı çıkarmaz. lakin çıkarırsa da sil çerez, merez, ip değiş sanırım kolayca 100 ze ulaşırsın.

6k mail lazım hocam :) konuya yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim . domain ve host yöntemi gayet mantıklı birkaç tıkla çok seri bir şekilde mail açılabilir ama uzantıları domain uzantısı oldugu için hepsi aynı oldugu için sıkıntı çıkabilir .

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

hocam bir domain satın alıyorsun.. (ya da ns yönlendirmesi yapabileceğin ücretsiz domain - ama kampanyalı dönemde 1-2$ domain reglemeniz daha mantıklı)

daha sonra herhangi bir hosting firmasından SINIRSIZ EMAİL özelliği olan pakette hosting alıyorsunuz ve cpanelden seri ve sınırsız şekilde maillerini açıyorsun :)

örneğin şuanda sponsor olarak kullandığım muvhost firmasının Eko Hosting #3 paketi ile sınırsız domain açabilirsiniz.

edit: uygun fiyata domain regleme için forumda şu konuyu buldum.. bi tane daha vardı ama denk gelmedi
http://www.ytpara.com/domain-pazari/95433-com-domain-kayit-transfer-0-96-a.html

Hocam peki hostu 1 yıllıgına alıyoruz ya 1 yıl sonra tekrar uzatmazsak elimizdeki e mail hesaplarımız iptal mı oluyor ?

6k mail lazım hocam :) konuya yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim . domain ve host yöntemi gayet mantıklı birkaç tıkla çok seri bir şekilde mail açılabilir ama uzantıları domain uzantısı oldugu için hepsi aynı oldugu için sıkıntı çıkabilir .

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Hocam peki hostu 1 yıllıgına alıyoruz ya 1 yıl sonra tekrar uzatmazsak elimizdeki e mail hesaplarımız iptal mı oluyor ?

evet iptal oluyor
edit: domain sendeyse istediğin zaman host alıp mailleri tekrar açabilirsin

evet iptal oluyor
edit: domain sendeyse istediğin zaman host alıp mailleri tekrar açabilirsin

onu biliyorum hocam domain önemli . benimde dalgınlığıma gelmiş ve hostu sormuşum

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

Lєσηidαs;1341124' Alıntı:
satın alabilirsiniz hocam :)

çok kısa ve zahmetsiz bir yöntem hocam ama sıkışığım bu aralar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri