çok tuaf bir sorun var çözebilen varmi?

• Kullanıcı handsomexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

handsomexx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir kanalım var 13 14 gun oldu açalı günlük 200 300 izlenimleri youtube analytic te yansıyor fakat 13 14 gün olmasına ragmen kanal adsenseye bağlı oldugu halde hiçbir kazanç adsenseye düşmüyor. .

ve ben bu youtube hesabını adsense de yönetici olarak ta açabiliyorum.yönetici hakkı vermiştim ama gördüğünüz gibi kazanç yok.??:(

başına gelip çözen varmı?

Tw Den Bakabilirim. Büyük İhtimalle Kanalı Adsenseye Bağlamamışsın :) Ynetici Yapınca Bağlanıyor Sanıyorsun Gibime Geldi :)

hocam bağladım ...ve sana sunu söleim Youtube da para kazanma sekmesine tıkladığım zaman hani orda AdSense Ayarları var ona tıklaınca direk youtube üzerinden otomatikman adsensem acılıyor.bağlı olmasa zaten adsensem acılmaz hocam .başka bi sorun bence.ama çözemedim

---------- Mesaj saat 22:28:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:02 civarında gönderildi. ----------

Tw Den Bakabilirim. Büyük İhtimalle Kanalı Adsenseye Bağlamamışsın :) Ynetici Yapınca Bağlanıyor Sanıyorsun Gibime Geldi :)

hocam bağladım ...ve sana sunu söleim Youtube da para kazanma sekmesine tıkladığım zaman hani orda AdSense Ayarları var ona tıklaınca direk youtube üzerinden otomatikman adsensem acılıyor.bağlı olmasa zaten adsensem acılmaz hocam .başka bi sorun bence.ama çözemedim

http://www.youtube.com/account_monetization

" İlişkilendirdiğiniz Adsense hesabı onaylandı "yazıyormu hocam burada.

Hesap Durumu

Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı. DİYOR HOCAM

---------- Mesaj saat 22:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:55 civarında gönderildi. ----------

aynen onaylandı yazıyosa tıkla oraya bak etkin mi yazıyor.

Etkin değilmi yazıyor.

etkin yazio bi kaç kerede reklamlarami tikladim sirf yansisin die ama var bişi anlamadim gitti

---------- Mesaj saat 22:33:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:21 civarında gönderildi. ----------

ÜLKE brezilya idi 3 5 gun önce amerak yaptık gene aynı düzelmedi acaba ondanmı die düşündüm

---------- Mesaj saat 22:35:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:57 civarında gönderildi. ----------

gördünüz deilmi hersey normal gibi demi...ama kazanclar 0000000000000000

Kanala ait bir videonun, tarayici kismindan sayfa kaynagini göster diyerek adsense pub idinizi arama yaparmisiniz? Adsense onaylandi yaziyor fakat orada görünmüyor olabilir. Tekrardan baglamaniz gerekebilir.

Kanala ait bir videonun, tarayici kismindan sayfa kaynagini göster diyerek adsense pub idinizi arama yaparmisiniz? Adsense onaylandi yaziyor fakat orada görünmüyor olabilir. Tekrardan baglamaniz gerekebilir.

hocam ölede baya karısık kod içinde birden fazla birsürüveri var net emin olamıyor insan. ve ben bi kça tekrardan adsense ilişkisi incle değiştir deyip tekrar baglama yapmıstım

Hesap Durumu

Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı. DİYOR HOCAM

---------- Mesaj saat 22:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:55 civarında gönderildi. ----------

etkin yazio bi kaç kerede reklamlarami tikladim sirf yansisin die ama var bişi anlamadim gitti

---------- Mesaj saat 22:33:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:21 civarında gönderildi. ----------

ÜLKE brezilya idi 3 5 gun önce amerak yaptık gene aynı düzelmedi acaba ondanmı die düşündüm

---------- Mesaj saat 22:35:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:57 civarında gönderildi. ----------

gördünüz deilmi hersey normal gibi demi...ama kazanclar 0000000000000000

Bir Videonu İzle Ctrl+f Yap Pub-İd Numaranı Arat Çıkmıyorsa Başka Adsenseye Bağla Sonra Yine ana Adsenseye Bağla Yine Çıkmıyorsa Yada Başka adsensen yoksa başka kanal aç.

Bir Videonu İzle Ctrl+f Yap Pub-İd Numaranı Arat Çıkmıyorsa Başka Adsenseye Bağla Sonra Yine ana Adsenseye Bağla Yine Çıkmıyorsa Yada Başka adsensen yoksa başka kanal aç.

pub_id aratınca bir videoda kod kaynagında sadece tek vermimi gelir birden fazlamı ?

pub_id die aratınca bir videoda tek veri gelior kod kaynagında

6219811747049371 ve bu yazıyor 1 tanemi gelmesi lazım ve bu google unmu id si... başka adsense dediğin gibi bağlaım ozaman kardeş işalah düzelir

---------- Mesaj saat 23:10:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:33 civarında gönderildi. ----------

Aynı Numara Varsa Sorun Yok Tek Yada Çok Bilmem Sadece O Numara Varmı Bi Bak.

hocam 3 gune belli olur galiba başka adsenseye bağladım ilgin alakan için cok teşekkür ederim saol

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri