Çok ucuz Flash Bellekler, Hafıza Kartları

Aliexpresste güvenilir satıcılardan alın bi tanıdık bir ton almıştı 128 gb lardan içlerindekiler 128 gb görünümünde 1 gb usb çıktı.Benden demesi

Satıcının itibarına bakıp alabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz şu beklemek olmasa :)

Arkadaşlar ali'den usb ve sd bellek alınmaz neredeyse tamamı fake 128 der 3-4 gb çıkar beklediğiniz günlerde cabası.
Türkiyedeki kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederim.

yaw saten hdd aramaktayım 2 aydır kampanya beklıyorum sevınmıstık :S :D saka gıbı gece gece :D

4Lz6O4.png

başlık 1 tb açıklamada 512 gb gelirken de 512 mb olur

geridönüş yorumlarını okuyun zaten yazmışlar fake diye yada 64 gb görünüyor pc de ama gerçekte o kadar değil vs yani kimse kimseye vermez o fiyata

aypona takılsa alacazda takılmıyor :D

teknolojiyi bu kadar geriden takip ediyonuz işte ayfonla :D

Şaka bir yana orda her gördüğünüz karta güvenip foto makinesinde vs.. kullanmayın. Kullansanız bile hemen yedeğini alın. Bir keresinde sağlam canım yandı kalitesiz hafıza kartından :mad:

Gecen gun arkadas getirdi 500gb hp 30$ dedi aldm 150gb aldi icine dahada beklemedim cok yavas yukluyor ama sn 2mb gibi.bugun tekrar bakayim dedim icine surucuye tiklayinca bicimler diye uyari geliyor tiklayinca bicimlendiremiyor diye hata verdi anlamadim bnde

Çok güzel şeyler var gerçekten tavsiye ederim . Satıcının feedback ine bakarak alışveriş yapın . Çok geç geliyor . Kulaklık falan aldım 7-8 ay kadar önce hatta konusunu açmıştım hala kullanıyorum memnunum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri