Çoklu Youtube Kanalı ve Adsense

turkeagle

Yasaklanmış
Merhabalar dostlar. Tek adsense hesabına birden fazla youtube kanalı bağladığımda yani onlara da aynı adsensede yetki verdiğimde yönetici yapmasam bişey olurmu acaba güvenlik açısından?

hocam bence riskli biraz önce birçok hesapım kapatıldı en iyisi 1 adsenseye 5 tane hesap bağlayıp o şekilde kullanman

Yetkili olan youtube kanalına video yükleme, kanal kapanırsa adsense tehlikeye girer.

ben daha oncede yaptımda kardeş. Benim ögrenmek ıstedıgım yonteıcı yapmasam sorun olur mu olmaz mı?

yönetici yapmamak riskli diye düşünüyorum neden diyeceksiniz özellikle vps kullananlarda telefon dogrulama sıkıntısı cıkıyor daima ve hiç bir yere msj gelmiyor. bu durumda adsense hesabınıza hiç bir yerden erişemiyorsunuz yönetici olarak atanmış bir mailiniz yok ise diger maillerden de ihtiyaç halinde hesap no falan değiştiremiyorsunuz yönetici olarak atayın şifreleriniz birbirinden farklı ve sağlam olsun daha iyidir ;)

bir adsenseye 5-10 kanal bagladık diyelim 10 kanaldan 5 i ban yerse bu adsense için sıkıntı yaratırmı veya 5 kanal kapandı diyelim bu kanalları adsenseden cıkarabilirmiyiz bilgisi olan paylaşabilirmi iyi geceler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri