Collab Telif Hakkında

• Kullanıcı enver1818
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

enver1818

Kayıtlı Üye
Ya arkadaslar kendi cektigim videoya dahi telif göndermiş piyasadaki oyunların belirli alanları aynı ne yapabilirizki ilklaki benzer durumlar olacak videoyu kendim cekmişim kendim upload etmişim adamlar yükler yüklemez 3.taraf eşleşen göndermişler işin gercegi kanala birsey olmasın diyede itiraz etmek istemiyorum ama içerik benim ya böyle bir saçmalık olabilirmi. Bu konuda çözüm önerileriniz nedir ?

YBlARl.jpg

bu hakka sahipler itiraz etsen de birşey değişmez.
baby hazel mi?
ben kaldırdım bütün videoları.

bu hakka sahipler itiraz etsen de birşey değişmez.
baby hazel mi?
ben kaldırdım bütün videoları.

Nasıl sahipler bu oyunları oynatmak onlara has birseymi ? yada videolarını cekmek onlara has bir durummu biizat kendim cektim ya.. logo vs hersey ayarlı illa facecam ile birliktemi cekelim ? ne yapalım bizim cektigimizi ispat etmek için. anlayabilmiş degilim..

Nasıl sahipler bu oyunları oynatmak onlara has birseymi ? yada videolarını cekmek onlara has bir durummu biizat kendim cektim ya.. logo vs hersey ayarlı illa facecam ile birliktemi cekelim ? ne yapalım bizim cektigimizi ispat etmek için. anlayabilmiş degilim..

Hocam o karakteri yaratan onlar , bunun için onun telif o firmadadır.

hocam sonuçta içerik yaratıcısı kendileri.
yaptıkları çok kurnazca ama yapacak birşey yok.
bir ton milyonluk video var hepsine eşleşeni yolladılar, şimdi paraları sayıyorlar. :)
o kadar uğraştığım compilation videolarımda yalan oldu. :)

Karakteri boyayın bir şeyşerini değiştirin, oyuncak ise :) telifden ufak detaylarla kaçarsınız.Büyük mağzalarda yapıyor bunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri