COM domain 1 dolar kisa sure kalmis

indirimler hep yeni domain alımlarında,yenilemelerede yapsalarda bi işimize yarasa.ilk yıl 5-6tlye domain alıyorsun,yenileme zamanı gelince bi bakıyorsun 80-100tl...10-11-12. aylarda 3k-4k tl domain yenileme ücreti ödedim/ödiycem :(

sadece 1 tane mii .com domain alabiliyoruz 1 dolara yoksa 10 .com alip 10 dolara alabiliyormuyuz =?

Hocam muhtemelen denemedim ama tek haktir.
Farkli kart.bilgilerle alabilirsin maille sayisiz.

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

indirimler hep yeni domain alımlarında,yenilemelerede yapsalarda bi işimize yarasa.ilk yıl 5-6tlye domain alıyorsun,yenileme zamanı gelince bi bakıyorsun 80-100tl...10-11-12. aylarda 3k-4k tl domain yenileme ücreti ödedim/ödiycem :(

Malesef haklisin fatih hocam.
Benimkisi hobi oldugundan vazgecemiycegim sitem yok gelir getiren.
Ama sizlerinki gibi devam ettirmek zorunda oldugum site olursa tabiki bende odemek zorunda olurum.
Ayrica yenileme vs indirim kodu vs bulsam annda iletisim kurucam seninle.)

Hocam muhtemelen denemedim ama tek haktir.
Farkli kart.bilgilerle alabilirsin maille sayisiz.

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Malesef haklisin fatih hocam.
Benimkisi hobi oldugundan vazgecemiycegim sitem yok gelir getiren.
Ama sizlerinki gibi devam ettirmek zorunda oldugum site olursa tabiki bende odemek zorunda olurum.
Ayrica yenileme vs indirim kodu vs bulsam annda iletisim kurucam seninle.)

hocam bi tane .com domain aldm mail geldi ama ben bu domaine nasıl ulasicam üyelik filan vermedi bişi etmedi. destekten yazdm suan cok fazla sipariş aliyoruz vs bişiler dedi tmm beklyrm dedim ama sen nasıl yaptın ?

12 tane domain aldm 10 saat geçti halen panelime gelmedi. supporttan filan yazdm cok yogunuz deli gibi sipariş geliyo indirim sebebiyle brz gecikebilir 24-72 saat yazmıslar teslimat icin. panele hemen eklense 50 tane bile alicaktm domain

12 tane domain aldm 10 saat geçti halen panelime gelmedi. supporttan filan yazdm cok yogunuz deli gibi sipariş geliyo indirim sebebiyle brz gecikebilir 24-72 saat yazmıslar teslimat icin. panele hemen eklense 50 tane bile alicaktm domain

Hocam napacaksın okadar domaını yatırım yapıosun sanırım:)

Hocam napacaksın okadar domaını yatırım yapıosun sanırım:)

siteleri ck degişik domaini alir almaz parasını ödediginde panelde gözükmesi gerekir. o sekilde olsa 100 tane daha alirdim domain. ama sadece 1 domain gözüküyor panelimde suanda. gece 2 de satın aldm 12- 13 tane halen gelmedi.
büyük bi şirket olsa gözüm kapali alirim da güvenemiyorum siteye pek.

Bende 3 ayrı mailden 3 domain aldım 4 saattır bekliyorum
Domainler kayıt edilmemiş manuel onay gerekli diye işaretlenmiş diyorlar sonra kayıt ettireceklermiş böyle olunca bende diğer alacakları mı erteledim bir hesap 10 domaine kdar yararlanabiliyormuş blackhatworld okuduğum kadarı ile. bileydim sallama yazmazdım

Bu tarz yerleri çok önermiyorum ilk yol 1 dolar sonraki yıl 50-60 dolar istiyor çoğu.. Geçici işleriniz için kullanabilirsiniz tabi ki..

Bu tarz yerleri çok önermiyorum ilk yol 1 dolar sonraki yıl 50-60 dolar istiyor çoğu.. Geçici işleriniz için kullanabilirsiniz tabi ki..

bitmeye yakın godaddy veya natro ya transfer edince 10 dolara yenilenmez mi hocam. natro nun yenileme fiyati 9 - 10 dolar transfer 7 dolar filan. uygun

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Bende 3 ayrı mailden 3 domain aldım 4 saattır bekliyorum
Domainler kayıt edilmemiş manuel onay gerekli diye işaretlenmiş diyorlar sonra kayıt ettireceklermiş böyle olunca bende diğer alacakları mı erteledim bir hesap 10 domaine kdar yararlanabiliyormuş blackhatworld okuduğum kadarı ile. bileydim sallama yazmazdım

konu linkini atabilrmsn bhw de hocam. ben de beklyrm domaini gece 2 de satın almıstım halen gelmedi panele.

bitmeye yakın godaddy veya natro ya transfer edince 10 dolara yenilenmez mi hocam. natro nun yenileme fiyati 9 - 10 dolar transfer 7 dolar filan. uygun

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

konu linkini atabilrmsn bhw de hocam. ben de beklyrm domaini gece 2 de satın almıstım halen gelmedi panele.

https://www.blackhatworld.com/seo/any-com-domain-for-1.1181474/
şurda gördüm indirimi ancak yazdıklarımı canlı yardımdan kendim konuştum.
black friday için çok yoğunluk var diyorlar. hesap mailime baktı manuel onay içn beklemede dedi. nasıl oluyor o dedim id istiyorlarmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri