.com | .net | .org | .info | .biz Domain - Host [Sizinde bir siteniz olsun artık :)]

• Kullanıcı GBasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günceldir.20 TL'ye sitenizi yapıyoruz arkadaşlar :)

---------- Mesaj saat 22:45:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:12 civarında gönderildi. ----------

Filmin Adresi - MixieProduction

Yaptığımız websitesidir hocam.Eklentilerine kadar kontrol edin lütfen.wp üzerine kurulu ve bot'ludur.

Bu siteyi satıyorsan alabilirim :)

İş alımı açık ve günceldir.

fiyatlar çok uygunmuş.. 1 yıllık domain ücreti zaten 20-25 tl arasında gidip geliyor.

güzel görünüyor ancak bi kaç sorum olucak;

sadece film sitesi mi yapıyorsunuz ?
bot için extra bi ücret alıyor musunuz ?
sanırım kendi sunucularınızda barındırıyorsunuz siteleri, ancak film siteleri yasal değil diye biliyorum bunu nasıl aşıyorsunuz ?

uptime oranı nedir peki hocam son üç ay içerisinde kesinti oldu mu çok?

O temadan da istesek kurabilirsiniz yani dimi ?

Elbette.

---------- Mesaj saat 22:17:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:15:50 civarında gönderildi. ----------

uptime oranı nedir peki hocam son üç ay içerisinde kesinti oldu mu çok?

Henüz üzerinden o kadar süre geçmedi hocam, fakat hizmeti tanıyan bilen diğer arkadaşların tecrübe ettiklerine göre kesinti nerdeyse hiç yaşamamışlar.Bende şuana dek yaşamadım.

Elbette.

---------- Mesaj saat 22:17:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:15:50 civarında gönderildi. ----------

Henüz üzerinden o kadar süre geçmedi hocam, fakat hizmeti tanıyan bilen diğer arkadaşların tecrübe ettiklerine göre kesinti nerdeyse hiç yaşamamışlar.Bende şuana dek yaşamadım.

Yani w*rez bir tema ile kurulum gerçekleştiriyorsunuz.
Verdiğiniz örnekteki temanın orjinal adresi;
Keremiya Wordpress Film Teması v4
Fiyatıda 50 TLdir.

Lütfen biraz emeğe saygınız olsun.Konunuz report edilmiştir!

Elbette.

ben aşkalarından host aldığımda bçok kesinti problemi yaşadığım için illahlah ettim o yüzden sorayım dedim size.

Yani w*rez bir tema ile kurulum gerçekleştiriyorsunuz.
Verdiğiniz örnekteki temanın orjinal adresi;
Keremiya Wordpress Film Teması v4
Fiyatıda 50 TLdir.

Lütfen biraz emeğe saygınız olsun.Konunuz report edilmiştir!

Temayı yazan arkadaşın kendisi 2 sene önce, r10 adlı sitede paylaşımda bulundu güzel kardeşim.Önce bilgi ve fikir sahibi ol.Tema şuan binlerce film sitesi için aktif kullanılıyor.Ben buna rağmen sadece header,index ve fonksiyon php'lerinden yardım alıyorum.Sitenin admin uzantılı ayarlarını bilip bilmeden bu tür suçlamalarda bulunamazsın.

Edit : Kaldı ki temayı yazan arkadaş bir kaç forumda temanın içine bilerek özel güvenlik kodları girmediğini, zaten birçok kez war**lendiğini ve bununla ilgili bir şikayeti olmadığını belirtti.
He eğer temayı yazan kişi sen isen gelirsin şikayetini yaparsın.Yok hayır derdin sadece vermediğin bir 50 TL'nin davasını bilgin olmadan yapmaksa, tebrik ediyorum.

---------- Mesaj saat 22:23:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:14 civarında gönderildi. ----------

ben aşkalarından host aldığımda bçok kesinti problemi yaşadığım için illahlah ettim o yüzden sorayım dedim size.

Doğrudur hocam, hostların çoğu için güncel bir sorun fakat dediğim gibi henüz yaşamadım.

Yer Saglayıcısı belgeniz varmı hocam

Temayı yazan arkadaşın kendisi 2 sene önce, r10 adlı sitede paylaşımda bulundu güzel kardeşim.Önce bilgi ve fikir sahibi ol.Tema şuan binlerce film sitesi için aktif kullanılıyor.Ben buna rağmen sadece header,index ve fonksiyon php'lerinden yardım alıyorum.Sitenin admin uzantılı ayarlarını bilip bilmeden bu tür suçlamalarda bulunamazsın.

Keremiya WordPress Film Teması v4 ! Gelişmiş Panel + Dinamik Tasarım - Google Fan Webmaster Forum

---------- Mesaj saat 22:23:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:14 civarında gönderildi. ----------

Doğrudur hocam, hostların çoğu için güncel bir sorun fakat dediğim gibi henüz yaşamadım.

İndirme adresini yazabilir misiniz buraya madem? Verdiğin adres temanın satış konusudur.

Yer Saglayıcısı belgeniz varmı hocam

Kişisel bir satıştır hocam.Herhangi bir kar söz konusu değildir.

---------- Mesaj saat 22:30:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:51 civarında gönderildi. ----------

İndirme adresini yazabilir misiniz buraya madem? Verdiğin adres temanın satış konusudur.

Konu içindeki mesajları güzelce oku.2012 Senesinde bizzat temayı yazan arkadaşla iletişime geçtim.Bu konu hariç bir çok php konusu altında sıkı bir önlem almayacağını defalarca yazdığını biliyorum.Google indexlerinden binlerce foruma yayıldığını görebilirsin.Yaptığın gereksiz ve saçma bir çıkıştır.

Satışını baltalamak gibi olmasın ama sen hostinger.web.tr den reseller yada vps vds mi kiraladında kendi kiraladıgından bu hizmeti veriyorsun yoksa her kezin bildigi git domaini isimtescil den al bedava hostu hostinger.web.tr den al dnsleri ayarla 15 lira domain parası 5 lirada kar yaparım diye mi düşünüyorsun..

Kişisel bir satıştır hocam.Herhangi bir kar söz konusu değildir.

---------- Mesaj saat 22:30:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:51 civarında gönderildi. ----------

Konu içindeki mesajları güzelce oku.2012 Senesinde bizzat temayı yazan arkadaşla iletişime geçtim.Bu konu hariç bir çok php konusu altında sıkı bir önlem almayacağını defalarca yazdığını biliyorum.Google indexlerinden binlerce foruma yayıldığını görebilirsin.Yaptığın gereksiz ve saçma bir çıkıştır.

Arkadaşım temayı çok iyi biliyorum merak etme.O dediğin sitelerin çoğu zaten w.arez paylaşım yapan siteler.Bana o satıcının yazdığı mesajları gösterin madem?

Arkadaşım temayı çok iyi biliyorum merak etme.O dediğin sitelerin çoğu zaten w.arez paylaşım yapan siteler.Bana o satıcının yazdığı mesajları gösterin madem?

2012 senesinden bahsediyoruz.Şimdi size saçma bir suçlamanız için mesaj kutusunun screenshot'ını mı atayım ? Amacınız nedir tam olarak söyleyin ona göre hareket edelim ?

2012 senesinden bahsediyoruz.Şimdi size saçma bir suçlamanız için mesaj kutusunun screenshot'ını mı atayım ? Amacınız nedir tam olarak söyleyin ona göre hareket edelim ?

Mümkünse buraya koyunda tüm forum görsün.Ayrıca benim yaptığım bir suçlama yok.
İspatlamanızı bekliyorum sizden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri