COMNET Arkadaşını Getir Kampanyası Hk.

abasaran

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.arifbasaran.com
Merhaba arkadaşlar,

Haziran ayından beridir sorunsuz kullanamaya devam ettiğim COMNET aboneliğine sizleri de davet etmek istiyorum.

COMNET şuanda avantajlı fiyatıyla bir çok internet sağlayıcının önüne geçmiş durumda. (89 tl'den başlayan fiyatlarla)
Açıkcası altyapınız müsaitse bu imkandan yararlanmanızı tavsiye ederim. (Buradan COMNET ALTYAPI SORGULAMA'sı yapabilirsiniz.)

ds1rn9l.PNG

Arkadaşını Getir Kampanyası ile ilk aya ek olarak "+30, +35, +40, +45 gün" bedava gün sahibi olabilirsiniz.
Referans Kodum: CMT354QCM

Son düzenleme:
Bu yıl haziran ayında eve internet bağlatmayı düşündüm. Comnet internet sitesinden başvurayım dedim. Soyadım iki karakter. Sitede başvurmak için soyadınızın minimum 3 karakter olması hatası veriyordu. Bu şekilde hata verince başvuramamıştım.
Sonradan r 10 da gördüm. Baya sorun yaşayanlar vardı. Bu hata sayesinde Allah beni korudu. Bu firmaya kayıt açmadığım için

Son düzenleme:
gerçekten çok saçma bir sorunmuş :)
vardır bir hayır demek lazım.

konuda da dediğim gibi, bağlattığım günden beri 1 defa olsun bağlantı sorunu yaşamadım.
tarifem 35mbps ve yaptığım testlerde çıkan sonuç 25 mbps'den aşağı düşmüyor.

inşallah böyle devam eder :) teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için.

Turknet mesela, onlarca şikayetçi olan var. Ben 5 yıl kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bu durum birazda altyapının kalitesi ile alakalı.

Bu nasıl bir rezillik ya ? Ahmet Ak, Mehmet Ay, Cevdet Uç diye soyadları olamayacağını düşünecek kadar ileri görüşlü bir internet servis sağlayıcı komisyoncusuna bak be.

Yazılımcılarının vizyonsuzluğu diyelim. :)

Tam fiyatları çok uygunmuş denesem mi diyecektim ama yorumları görünce biraz düşündüm arada kaldım çok. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] önerin nedir :D

gerçekten çok saçma bir sorunmuş :)
vardır bir hayır demek lazım.

konuda da dediğim gibi, bağlattığım günden beri 1 defa olsun bağlantı sorunu yaşamadım.
tarifem 35mbps ve yaptığım testlerde çıkan sonuç 25 mbps'den aşağı düşmüyor.

inşallah böyle devam eder :) teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için.

Bu yıl haziran ayında eve internet bağlatmayı düşündüm. Comnet internet sitesinden başvurayım dedim. Soyadım iki karakter. Sitede başvurmak için soyadınızın minimum 3 karakter olması hatası veriyordu. Bu şekilde hata verince başvuramamıştım.
Sonradan r 10 da gördüm. Baya sorun yaşayanlar vardı. Bu hata sayesinde Allah beni korudu. Bu firmaya kayıt açmadığım için

Bu nasıl bir rezillik ya ? Ahmet Ak, Mehmet Ay, Cevdet Uç diye soyadları olamayacağını düşünecek kadar ileri görüşlü bir internet servis sağlayıcı komisyoncusuna bak be.

soyisim ile ilgili konuyu desteklerinden yazdım ve daha önceden böyle bir hata olduğunu ve düzelttiklerini belirtmişler.
muhtemelen yazılımcılar zorunlu alan belirlerken harf sınırını da eklemişler :)

dediğiniz gibi alt yapı bu konuda çok önemli, tabi kullanıcı tecrübesi de. örneğin modemle ya da wifi bağlantısında yaşanan bir sorunu internet sağlayıcıdan bilmek biraz saçma olacaktır :D

Turknet mesela, onlarca şikayetçi olan var. Ben 5 yıl kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bu durum birazda altyapının kalitesi ile alakalı.

Yazılımcılarının vizyonsuzluğu diyelim. :)

şahsen; herhangi bir taahhüt olmadığı için, comneti denemenizi öneririm.
arkadaşların dediği gibi, turknet-superonline gibi işin ehli daha kaliteli firmalar var ancak, fiyat konusundaki farkları da az değil.

Tam fiyatları çok uygunmuş denesem mi diyecektim ama yorumları görünce biraz düşündüm arada kaldım çok. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] önerin nedir :D

Merhaba arkadaşlar,

2022 haziran ayından beri sorunsuz kullandığım comnet internet sağlayıcıyı, güncel fiyatları ile sizlere hatırlatmak istedim.

Şuanda 179 TL'den başlayan fiyatlarla tarifeleri mevcut. Tabi bu fiyat 1 yıllık alımlarda geçerli.
6 aylık abonelik alımında: 199 TL / 3 aylık abonelik alımında: 219 TL / aylık abonelik fiyatı: 239 TL

Her zaman dediğim gibi ilk önce aylık abonelik ile başlayın ve artı bir ay daha ücretsiz kullanarak iki ayı 239 TL kulanmış olursunuz. (bir referans koduyla abone olanlar için geçerli)
Sonrası için memnun kalırsanız 6 ya da 12 aylık abonelik almanız çok daha hesaplı oluyor. Birçok kredi kartına taksitte yapma imkanı var.
(geçen ay 6 aylık abonelik aldım ve enpara kredi kartına 3 taksit yaptırdım. şuanda internet konusunda kafam rahat diyebilirim)

Mevcut altyapınızı buraya tıklayarak sorgulayabilir ve ne kadar hız alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Geçiş işlemlerinin 1 günde tamamlandığını söyleyebilirim. (geçen hafta iş yerimdeki arkadaş turknetten geçiş yaptı ve işlem 3-4 saatte halloldu)

Comnet ile ilgili aklınıza takılan, abonelik süreciyle ilgili sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Referans kodum: CMT354QCM

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri