COMNET Arkadaşını Getir Kampanyası

abasaran

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.arifbasaran.com
Merhaba arkadaşlar,

COMNET yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullandığım ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir internet sağlayıcı.

Malum hayat pahalılığı aldı başını gidiyor, her alanda ekonomi yapmak kaçınılmaz. 69 TL'den başlayan fiyatlarıyla özellikle biz ev kullanıcıları için büyük nimet.

Şuanda 35 Mbps kullanıyorum. Santrale yaklaşık 350 metre uzakta olmama rağmen 2-3 ping / 28-30 Mbps download / 4-5 Mbps upload kullanıyorum.

Arkadaşını getir kampanyasına göre en avantajlı pakette olduğum için hangi paketi seçerseniz seçin süprizsiz 30 gün garanti ücretsiz kullanabileceksiniz.

Davet Kodum: CMT354QCM

8r230kv.PNG

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ayrıca üyelik konusunda desteğe ihtiyacı olan arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:
Merhabalar, ben de 1 hafta kadar oldu COMNET e geçeli. Başvurumun işleme alınmasından 3 gün sonra telekom ekipleri geldi ve bağlantımı yaptı. Comnet destek çok hızlı, fiyatı uygun buluyorum.

Abone olurken aşağıdaki kodu ilgili bölüme girerseniz hem siz hem ben hediye gün kazanıyoruz.

2023 => 30 gün hediye için kupon kodu:

..............................
...................Aktif günü 180 günden fazla olanlar hediye kazanamadığı ini Kodumu siliyorum..

Teşekkürler.....

Son düzenleme:
burayı da göz önünde bulundurmak gerekiyor. https://www.sikayetvar.com/comnet

bir çok internet sağlayıcı firmasında olduğu gibi tabi bu firmada da şikayet olması normal gibi hocam.

20.06.2022'de başlattığım intenet aboneliğim için şimdiye kadar 1 defa 21.01.2023 tarihinde hız porblemi ile ilgili destek kaydı açmışım.
o da benim dağıtıcıyla ilgili yaşadığım sorundanmış :)

açıkcası telekom alt yapım var, santrale uzaklığım 300 metre civarı, ev müstakil, telefon kablolarının belli kısmı dışarda-çatırlarda- açıktan geliyor yani; ona rağmen bir sorun yaşamadım. inşallah bunu yazdıktan sonra nazar değip bağlantılarımda kopma olmaz :D

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:41 ----------

hayırlı olsun hocam, sizde güle güle kullanın.
keşke benim referansımla abone olduktan sonra konuya yazmış olsaydınız :p :D
neyse canınız sağolsun, sağlıkla, sorunsuz günlerde kullanmanız dileğiyle.

Merhabalar, ben de 1 hafta kadar oldu COMNET e geçeli. Başvurumun işleme alınmasından 3 gün sonra telekom ekipleri geldi ve bağlantımı yaptı. Comnet destek çok hızlı, fiyatı uygun buluyorum.

Abone olurken aşağıdaki kodu ilgili bölüme girerseniz hem siz hem ben hediye gün kazanıyoruz.

2023 => 30 gün hediye için kupon kodu:

CMT343QVG

cache-v2

[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] başvurdum, davet kodunu kullandım
umarım turknet gibi memnun kalırız.

[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] başvurdum, davet kodunu kullandım
umarım turknet gibi memnun kalırız.

teşekkürler hocam. umarım bir sorun olmadan uzun sürekler kullanırsın.
bir aksilik yada yardım etmemi istediğin birşey olursa elimden geldiğince destek olmaktan mutluluk duyarım.

tekrardan hayırlı olsun, güzel ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.

Arkadaşlar lütfen bu firmaya sakın bulaşmayın
3 kuruş kazanç yapacam diyede sen milletin günahına girme konu sahibi

şikayetlerin ardı kesilmiyor firma hakkında
Siz siz olun selam bile vermeyin

Benim 2 3 yıl boş port yoktu. İnternet bağlatamadım.
Öncesinde Turknet Vdsl vardı. Başka firmaya geçmek için hattı kapattirmiştim. Hattı taşımam gerekirken hattı kapattirdim. 3 yıl boş port bulamadım. Sonra fiber geldi mahalleye. Istanbulun bir ilçesi. İlk işim comnet basvurayim dedim. Soyadım 2 karakter olduğu için başvuru yapamiyordum. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana başka bir yakınınız adına başvurun. Şimdilik sitede düzenleme yapamıyoruz. Bunu der demez telefonu suratına kapattım. Böyle şey mi olur. Iyiki abone olmamışım. R 10 moderatoru en son bu firma hakkında şikayet konusu açmıştı. Düşün adama instagramda banlı ipler geliyormuş hep. Adam da işi instagram ile. Tolgasen isimli üyeden bahsediyorum. Bence bu firma ile birgün herkes sorun yaşayacak. Kurumsal firmaya yakışır iş ahlakı ve sistemleri yok.

merhabalar hocam. açıkçası şikayetleri vs inceledikten sonra üye olup konu açtım forumda. dediğiniz gibi 3 kuruş için kimsenin günahına girip ahını almak istemem.
konuda ve sonraki yorumlarımda yazdığım gibi şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. kaldı ki, ben+ailem+kayınpederim+iş yerinden 2 arkadaşım olmak üzere abone olan kim varsa hiç sorun yaşayan olmadı. hepsinin altyapısı türk telekom olmasına rağmen. 1 arkadaşım sadece vodafoneye geçti o da red kampanyasımı ne varmış fiyat avantajlı, sadece o ayrıldı. ama onda da yüksek bir fiyat artışı olmuş 3-5 ay sonra. taahhütü bitince geri geçmeyi düşünüyor. birçok firmada aksaklıklar var, elbette bu firmada da sorun yaşayan olmuştur ancak ben ve yakından tanıdığım kişilerde sorun olmadığı için üzülerek yorumunuza katılmadığımı söylemek isterim. yine de iyi niyetli uyarınız için teşekkürler.

Benim 2 3 yıl boş port yoktu. İnternet bağlatamadım.
Öncesinde Turknet Vdsl vardı. Başka firmaya geçmek için hattı kapattirmiştim. Hattı taşımam gerekirken hattı kapattirdim. 3 yıl boş port bulamadım. Sonra fiber geldi mahalleye. Istanbulun bir ilçesi. İlk işim comnet basvurayim dedim. Soyadım 2 karakter olduğu için başvuru yapamiyordum. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana başka bir yakınınız adına başvurun. Şimdilik sitede düzenleme yapamıyoruz. Bunu der demez telefonu suratına kapattım. Böyle şey mi olur. Iyiki abone olmamışım. R 10 moderatoru en son bu firma hakkında şikayet konusu açmıştı. Düşün adama instagramda banlı ipler geliyormuş hep. Adam da işi instagram ile. Tolgasen isimli üyeden bahsediyorum. Bence bu firma ile birgün herkes sorun yaşayacak. Kurumsal firmaya yakışır iş ahlakı ve sistemleri yok.

hocam bunu daha öncede bi konuda yazmistiniz, hatta bende destekten konu açıp bu sorunlarını bildirmiştim. evet böyle bir hata vardı ve düzelttiklerini bildirmişlerdi. referansimla üye olan *** ER soyisimli donanımhaberden bir kişi oldu.
ama dediğiniz gibi ilk başta size verdikleri cevap cidden kurumsal bir cevap ve çözüm olmamış maalesef. umarım farklı sorunlarda da bu şekilde çözüm aramıyorlardır.

sonuç olarak, bu bir referanslı arkadaşını getir konusu. ben tecrübelerimle, abone ettiğim kişilerden aldığım geri dönüşler kadarıyla bilgi sahibiyim. kimsenin değil 1 lirası 1 dakikası bile benim yüzümden ziyan olsun istemem. sizlerde art niyetli değilsiniz tabi ki, yaşadığınız tecrübe ışığında destek olmak niyetindesiniz, bunun içinde ayrıca teşekkürler.
kişisel kanaatim; firma ilk çalışma sürecinde ciddi aksaklıklar yaşamış -yaşatmış. ancak bu süreçte belli bir yol almışa benziyor. en azından 1 aylık denenebilir diye düşünüyorum. tabi karar abone olmayı düşünen arkadaşlarda.

Merhaba arkadaşlar.
Yine internet fiyatlarındaki artışlarla ilgili smsler-haberler görmeye başlayınca geçen yıldan beridir kullandığım COMNET interner sağlayıcısını tavsiye etmek istedim.

Bu internet sağlayıcı ön ödemeli olarak çalıştığı için, ödemesini yaptığınız süreçte gerçekleşen fiyat artışlarından etkilenmiyorsunuz.
TAVSİYEM ÖZELLİKLE İLK ALDIĞINIZDA 1 AYLIK ALIN, HİZMETİ BEĞENİRSENİZ BÜTÇENİZE GÖRE 3 VEYA 6 AYLIK OLARAK ALIP BANKADAN TAKSİT YAPTIRIN

Alt yapı sorgulamasını BURADAN yapabilirsiniz (https://www.comnet.com.tr/evde-internet-hiz-sorgula)

Geçen yıldan beri sadece 2 defa destek kaydı açtığım (biri benim modemle alakalıymış) gayet sorunsuz kullandığım hizmete referansımla katılmak isterseniz;
REFERANS KODUM: CMT354QCM

GÜNCEL FİYATLAR (https://www.comnet.com.tr)
4qxq7ok.png

AYRICA ARKADAŞINI GETİR KAMPANYASI İLE ÜYE OLDUĞUNUZDA İLK AYA EK OLARAK +30 GÜN DAHA ÜCRETSİZ KULLANACAKSINIZ. (yani ilk iki ay için - 1 aylık parası ödeyeceksiniz)
([url]https://www.comnet.com.tr/#arkadasini-getir[/URL])
3vn8r16.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri