Concierge Sahtekarlığı

RocKSceN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 02129989709 numaralı telefondan aradılar az önce geçen sene abone olmuşum telefondan ve üyeliğin ilk yılı ücretsiz ikinci yılı ücretli olacak devam etmek istiyor musunuz dediler. Kontrattan cayma bedeli olarak 1400 gibi bir rakam söylediler.
Bende benim böyle bir aboneliğim yok falan dedim agresifleşmeye başladılar elimizde belge var resmi bir kurumla konuşuyorsunuz falan dediler.

Şuanda oturduğum adresi falan söylediler bana ama ben 1 yıl önce bu adreste olmadığımı söyleyince biz banka gibi tc numarasından güncel adrese ulaşabiliyoruz gibi saçmalıklar söylediler.

Benim onay verdiğime dair bir belge yollayın maile dediğimde iyice agresifleşti telefondaki kadın. Tabi bende...

İnternette arattım tek değilim. 02129989709 numara kime ait? [9 YORUM VAR]
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx den şikayette bulundum.

Sizde itibar etmeyin ********lere.

Son düzenleme:
polisim diyen bitiyo bunlar başlıyo herkez hırsız oldu dikkat edelim biz kanmayız ama büyüklere söyleyelim onlar kanmasın

Hiç durmuyor karaktersizler. Geçen Konyada birini dolandirdilar. Adam bir de öğretmen gitmiş 18 bin kredi çekmiş. 7.5k da kendisinde varmış kaptırdılar . Anlamadığım nokta bunlar adres,cep no gibi bilgileri nerden öğreniyorlar

ararlarsa bidaha sorarmısın hocam bu sene şampiyon kim olur falan :D kesinlikle itiba etmeyin bunların sonu gelmez geçen aradılar sigorta yaptırmışsınız 4bin küsür borcunuz var diyolar :)

Hiç durmuyor karaktersizler. Geçen Konyada birini dolandirdilar. Adam bir de öğretmen gitmiş 18 bin kredi çekmiş. 7.5k da kendisinde varmış kaptırdılar . Anlamadığım nokta bunlar adres,cep no gibi bilgileri nerden öğreniyorlar

Satın alıyorlar hocam. Bizim alışveriş yaptığımız güvendiğimiz ********ler satıyor.

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

ararlarsa bidaha sorarmısın hocam bu sene şampiyon kim olur falan :D kesinlikle itiba etmeyin bunların sonu gelmez geçen aradılar sigorta yaptırmışsınız 4bin küsür borcunuz var diyolar :)

Sorma yaa uyuyodum telefonla uyandım ayar etti akşam akşam bide hanımefendi bağırarak konuşuyo benle bende sinirlenince telefonu kapattı

Sorma yaa uyuyodum telefonla uyandım ayar etti akşam akşam bide hanımefendi bağırarak konuşuyo benle bende sinirlenince telefonu kapattı
Sanki borcumuz var arkadaş :D bana dediler eşiniz imza atmış kefil size ödemesseniz hakkında hapis kararı çıkaracağız evli değilim diyorum bizimi kandırıyorsunuz diyorlar , dedim getir avradı 2 gün yüzünü görim sonra götürün ben razıyım :D

Aynı kişiler benide aradı polise ihbar etmiştim demekki herhangi bir gelişme yok tam gaz yola devam.

hocam geçen ay kimsede olmayan 2.hattımı aradılar. o numara ile annemin adına enpara ve paypal var sadece zaten o yüzden almıştım. Annemin ismini soylediler,boş bulundum şuan burada yok dedim siz kimsiniz dedim cevabı geçiştirdi kapattı. açıkcası paypalın verdiğini düşünüyorum. hele ki youtube şifresi isteyecek kadar ileri gittilerse,çalışanları ek gelir olsun diye bu tarz şirketlere kimlik bilgilerimizi satıyordur diye tahmin ediyorum. yoksa o numara zaten bana ait ki,annemin ismini sadece bu iki yerde kullandım. Paypal'ı denetleyen bir mekanizma var mı acaba? Bankalar bilgilerimizi paylaşmaz,yemez ama paypal yapabilir.

şirketler bilgi satarak iyi para kazanıyor o yüzden normaldir numaraların gizli olmaması. bankalar da veriyor bildiğim kadarıyla. aynı zamanda da alıyorlar .
whatsapp bile bilgi satarak para kazanıyor sonuçta düşünürseniz reklam vs tıklamıyorsunuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri