Cookie Monster Style Sürpriz Yumurta Açımı

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Videonun sonundaki freemake yazısını video düzenleme yerinden kırpsaydınız keşke gözüme battı nedense :D

Soğan kırar gibi kinder surprise kırmak :D

Biraz Kabaca :) , bu arada görüntü Kalitesi düşük Rakip kanallarında çok olduğunu varsayarsak, daha Net videolar çekmende fayda var.
Büyük kanallara bakarak bişiler çıkarabilirsin, onların çalışma sitillerinede benzetmeye çalış,
Ve @weberesice nin dediklerinede katılıyorum

Videonun sonundaki freemake yazısını video düzenleme yerinden kırpsaydınız keşke gözüme battı nedense :D

Soğan kırar gibi kinder surprise kırmak :D

:) Biraz farklı olsun diye yumurtaları bu şekilde açtım

---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

Biraz Kabaca :) , bu arada görüntü Kalitesi düşük Rakip kanallarında çok olduğunu varsayarsak, daha Net videolar çekmende fayda var.
Büyük kanallara bakarak bişiler çıkarabilirsin, onların çalışma sitillerinede benzetmeye çalış,
Ve @weberesice nin dediklerinede katılıyorum

Aslında bu iş için hd kamera aldım ama istediğim netliğe ulaşamadım

Hay Allahım bu nedir ya :D:D:D:D:D

Eline sağlık hocam güldüm vallahi farklı olmuş :D En güldüğüm yerleri soğan gibi kırıp ağğğğ aqğqğqğ diye ses çıkarmanız elinize sağlık :D

biraz howtobasic kanalı gibi olmuş. ben beğendiğimi söyleyemem ama youtube bu ne olacağı belli olmuyor.

Bu arada abone mi kasıyorsun arkadaşım ya? öyleyse yapmasaydın keşke

biraz howtobasic kanalı gibi olmuş. ben beğendiğimi söyleyemem ama youtube bu ne olacağı belli olmuyor.

Bu arada abone mi kasıyorsun arkadaşım ya? öyleyse yapmasaydın keşke

Youtube da gördüğüm bir rideodan esinlendim hocam ..
Aboneler gerçek hocam , diğer kanalların videolarına yorum yaparak abone topluyorum

hocam bugün kanalına bir bakayım dedim para kazanamayınca dedim hırsını yumurtalardan alıyor galiba :)

çocukların böyle hoşuna gider mi acaba bilemedim doğrsu başarılar dilerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri