çöp vodafone

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
Ablam bundan tam 10 gün önce bu beş para etmez şirkete gitmiş internet bağlantısı talebinde bulunmuş. 10 gün içinde bağlanacak dedikleri için 10 gün bekledik. dün sözde ana bayiye tekrar gittik yeniden mi icat ediyosunuz kardeşim bağlayın artık dedim. adresi alalım dedi verdik. bilecik küçücük bir yerdir arkadaşlar tokide fiber net var bunu biliyorlar. tokiye vodafone internet bağlayamaz dedi fiber olan yerlere bağlanamaz dedi. Ablam kafasını kaldırdı iyide 10 gün önce sen bana sattın bu interneti kardeşim dedi. neden uyarmadın dedi. Eleman pişmiş kelle gibi sırıtıp biz her bilgiyi sizinle paylaşmak zorunda değiliz bayan bakın sisteimizde sizin adresinize internet bağlanamayacağı söyleniyor dedi. Kapıdan çıkarken gözgöze geldik yere tükürdüm ve çıktım bunların katli vacip. nedir bu gsm şirketleri ve bankalardan milletin çektiği ya. her sene en çok şikayet edilen kurumlar sıralamasından bu iki dal var.

vodafone arayıp şikayetten bulunun adamı,onun yamuğu sonuçta veya hakem heyeti. sonuçta ayıplı mal satmış,ürünü satmış ama kullanamıyorsun. ben aveamla olan bir haftalık sorunu https://sikayet.btk.gov.tr/giris/ buraya şikayet ettikten 2 gün sorna çözdüler. hattımı sebepsiz yere kapatmışlardı. forumda araştırıp bulabilrsin konuyu. geçmiş olsun

vodafone'un değil çalışanın adamı şikayet edin böylelerine acımayın

ttnet fiber mi var bulunduğunuz yerde? ben de superonline dsl'den vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum, bulunduğum lokasyonda da ttnet fiber altyapısı var. arayıp konuştuğumda ttnet fiber olan yere verebiliyoruz herhangi bir sorun olmuyor dediler. ama normalde yasa gereği iki farklı firma aynı bölgeye fiber hizmeti veremiyor. size bu sebeple bağlamadılarsa iş çıkartıp uğraşmayayım hiç.

Türkiye'de adam gibi çalışan şirket sayısı birkaç taneden fazla değil alayı dolandırıcılık peşinde.

adilige bak ya boyle bi sey var mi. benimde bi anim varda mobilim yazamiyorum uzun benide sinir etmislerdi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepsi aynı

orada indirseydiniz hocam kafayı. o cevaba verilecek en güzel şey sağlam bi kafa.

güzel olurdu aslında ama kim uğraşacak sonra polis falan

parayı geri verdiler değil mi?

para vermedik başvuru aşamasındaydı hocam.

vodafone arayıp şikayetten bulunun adamı,onun yamuğu sonuçta veya hakem heyeti. sonuçta ayıplı mal satmış,ürünü satmış ama kullanamıyorsun. ben aveamla olan bir haftalık sorunu https://sikayet.btk.gov.tr/giris/ buraya şikayet ettikten 2 gün sorna çözdüler. hattımı sebepsiz yere kapatmışlardı. forumda araştırıp bulabilrsin konuyu. geçmiş olsun

etim hocam bu o beş para etmez bayinin ikinci yamuğu bize

ttnet fiber mi var bulunduğunuz yerde? ben de superonline dsl'den vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum, bulunduğum lokasyonda da ttnet fiber altyapısı var. arayıp konuştuğumda ttnet fiber olan yere verebiliyoruz herhangi bir sorun olmuyor dediler. ama normalde yasa gereği iki farklı firma aynı bölgeye fiber hizmeti veremiyor. size bu sebeple bağlamadılarsa iş çıkartıp uğraşmayayım hiç.

muhtemelen dediğiniz gibi. bizim bölgede ttnet bağlıyabiliyormuş sadece. bi müşteri hizmetlerini arayıp denetleme yaptırın mağdur olmayın sizde.

Hasılı 10 gün çöp oldu. gittik ttnet denilen ikinci bir rezil firmaya bakalım onlar ne yapacaklar. vodafoneyi 3 ayrı noktaya şikayet ettim bakalım ne cevaplar gelecek paylaşırım sizlerlede

TTnet gibi bir şirket bile bunların yanında melek gibi kalıyor,yanlış anlamadıysam bulunduğunuz yerde fiber varsa en güzeli ona geçmek ama o da pahalıdır:confused:

Hocam vodafone'u ara bayi tavır tarz şikayetlerinden bi şikayet talebi gönder.
Ben turkcell çağrı merkezinde çalışırken çok oluyodu bu tip şikayetler yapıyoduk gerekeni.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri