Corona Bana yaradı Yatırım Fikri

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba forumda birçok arkadaş E-ticaret ve email pazarlama ile uğraştığımı bilir corona süresince girişmiş olduğum e ticaret fikirleri çok şükür ki tuttu ve insanların evinde olması ile güzel miktarlar kazandım fakat kazançlarımı farklı alanlara yönlendirmek istiyorum sizlerden de fikir almak istedim elinizde 40-60k TL olsa ne yapardınız özellikle Youtube dışında (günümüzde full özgün kanalları bile onaylamazlarken gerek yok ve gerçekten adsense ye 2016 dan beri küsmüş durumdayım) fikirlerinizi almak isterim. Herkese bol kazanç

Güneş paneli işine gir iyice araştır. 5 yıl sonra bak neler olacak.

Arkadaşlar merhaba forumda birçok arkadaş E-ticaret ve email pazarlama ile uğraştığımı bilir corona süresince girişmiş olduğum e ticaret fikirleri çok şükür ki tuttu ve insanların evinde olması ile güzel miktarlar kazandım fakat kazançlarımı farklı alanlara yönlendirmek istiyorum sizlerden de fikir almak istedim elinizde 40-60k TL olsa ne yapardınız özellikle Youtube dışında (günümüzde full özgün kanalları bile onaylamazlarken gerek yok ve gerçekten adsense ye 2016 dan beri küsmüş durumdayım) fikirlerinizi almak isterim. Herkese bol kazanç

Ah be hocam Adsenseye küsülür mü :) Adsense devlet gibi sağlamdır hocam, yeterki onunla iyi geçin adsense seni aç bırakmaz :)

günlük 50-60 lira gelirli youtube kanalı bul. 10-15k ya al. 2 kanal bulsan ne ala. üstüne sen koya koya geliştir. özgün olun, oyun kanalı olursa hatta yabancı kanal olursa daha da iyi. bi söz var. dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye. o yüzden sıfırdan youtube kanalı açıp yükselmeye çalışmaya da gerek yok. hali hazırda kazanan bi kanal alıp büyütmek daha mantıklı.

Ah be hocam Adsenseye küsülür mü :) Adsense devlet gibi sağlamdır hocam, yeterki onunla iyi geçin adsense seni aç bırakmaz :)

hocam ben vazgeçtim artık valla spam mantığını adsense hiçbirşekilde kabul etmiyor neler neler denedim öneriniz varsa skyp tan fikir alışverişi yapalım ben trafik konusunda baya tecrübe edindim e ticaret sayesinde. skyp : mete.st

Internet ve reel sektordeki tum is tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki Youtube harici islerin hepsi fasa fiso :D Youtube seni ugrastirir surundurur psikolojini bozar yipratir ama sana kucagini bir acti mi seni omur boyu himayesi altina alir ac birakmaz :D

Giresun/Alucra fakat şöyle alucra ilçe ilçenin mahalleleri var kendi mahallesinin olduğu yere koydurmuş .

oEqI3d.jpg

UccWRo.jpg

a7pG3x.jpg

8fvwGD.jpg

MSvtJX.jpg

..............

Son düzenleme:
Helal olsun valla :D bizim köyden sonra ki en büyük köy oluyor kurdukları yer fakat bize göre çok çok zenginler :D çoğu iş adamı zengin insan :)

Çok güzel yerdeler kıyıya yakın olsa hiçbir işe yaramazdı o panel ama bunların oldukları yer güneş görme potansiyeli yüksek.

Çok güzel yerdeler kıyıya yakın olsa hiçbir işe yaramazdı o panel ama bunların oldukları yer güneş görme potansiyeli yüksek.

Valla bizim oralar kışın çok fenadır soğuktur yaz gelmez derler :D ama yazın da sıcağı çok fazla yakar normal güneş gibi değildir karartır yani :D adamlar 3 yıl araştırmış demek ki işe yararmış ki kurmuşlar ben bu konuyu direkt kendi vakıfımıza da bildiricem belki vakıf yönetimimiz de buna benzer bir yatırım yapabilir.

Valla bizim oralar kışın çok fenadır soğuktur yaz gelmez derler :D ama yazın da sıcağı çok fazla yakar normal güneş gibi değildir karartır yani :D adamlar 3 yıl araştırmış demek ki işe yararmış ki kurmuşlar ben bu konuyu direkt kendi vakıfımıza da bildiricem belki vakıf yönetimimiz de buna benzer bir yatırım yapabilir.

O kadar para gömüyorlar olsun o kadar :D

Akdeniz ve Gda'da fena işe yarar bu sistem

yıllardır bende diyorum bunu.elimde düzgün bi birikmiş para olsa,bende bu işe girerdim :)

Bürokratik bazı engeller var diyorlar youtube yorumlarında elektrik şirketleri dışardan sözleşmeli enerji aldıklarından güneş panelinden almaya pek sıcak bakmıyorlarmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri