Counter Oynamak İçin 28.000 TL Baymak :D

• Kullanıcı ScReaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Bu parçaları tek tek alsanız aynı verimi alamazsınız. Rog serisini araştırmadan yazmayın bence güldürüyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende 6bin liraya bilgisayar topladım ben de yalnızca cs go oynuyorum cs iyi oyundur demeyin öyle :D

Bilgisayar güzel ama 14 bin etcek kadarda güzel değil uçak ama 14 bin etmez

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] steam den oynuyosun nickini yaz takılırız

Boyleleri bol daha dün arkadaşım 3 milyamilyara laptop almış 4 gb ram 2 gb ekran kartı counter kasmaz demi diyor ağzının ortasına cakacaktim

Bu makinede ısınma sorununu çözdünüz mü AMD FX 8000 serisi çok ısınıyor

Gözlerin Görmüyor mu?
:D hocam Neler war üzerinde :D pes artık gece yarı :D 3 Fan Kontrolcülü, 21 Fan Yuvalı Full Tower Kasa diyim artık sen sorunu cöz :D yoksa daha
fazlası oraya sıgmadı burayamı yazam :D

Son düzenleme:
Adamlar dalga geçmiş arkadaşlar hala ciddi zannedenler var. Çok var girip buna benzer yorumlar atan saçma sapan fiyatlı ürünlere. Ciddi değil emin olun :)

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] ekledim ben daha yeni oynamaya başladım rank dediğin rütbeler mi oluyo şuanda bende hiç yok

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] ekledim ben daha yeni oynamaya başladım rank dediğin rütbeler mi oluyo şuanda bende hiç yok
Evet rutbeler oluyor ilk 10 oyundan sonra belli oluyor :)

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri