cozemedıgım sorun

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

frnvr

Kayıtlı Üye
Sorunum sudur:
daha once 2 tane gmaıl hesabı actım we 1 sı ıle youtube 1 sı ıle adsense ye baswuru yaptım ban yıyınce kanal sıldım 2tane gmaıl hesabımıda dun degıl ondan oncekı gun 2 tane gmaıl hesabı daha actım 1 tanesı ıle knala 1 tanesı ıle de adsenseye baswurdum baswurum reddeldıldı bunun nedenı galıba sılmıs oldugum gmaıle kayıtlı olan adsense gmaılını tekrardan acmıs olmam aktıf etmem

resım eklıyorum 1sn we sorunun dewamını yazacam

---------- Mesaj saat 14:49:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:33 civarında gönderildi. ----------

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

---------- Mesaj saat 14:50:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:22 civarında gönderildi. ----------

ekledım kardeslerım sorun nedır acaba bıde bır sorum daha olacak

2tanemı gmaıl hesabı ıyıyoksa 1 tanemı 2tane olunca 1 tane yt ıcın 1 tane adsense 1 tane olunca hem adsense hemde yt tek hesapta hangısı daha ıyı garantılı

---------- Mesaj saat 14:51:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:59 civarında gönderildi. ----------

Resim yok üstad.

ekledım kardesler

---------- Mesaj saat 14:53:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:45 civarında gönderildi. ----------

sorun ne olabılır sızce

Diger adsenseyi sildinmi eger sildiysen kanalın bence o adsenseyle iliskisini kesmemissin aynısı banada oldu ama ayrı bir olaydan para kazanmam kapatıldıydı adsensemi felan sildiydim reddeliyorsa baska isimle basvur onaylanınca ismi degistirirsin geri

gmaılı we adsenseyı tamamen ısretlerdım we sıldım daha sonra aktıf edınce gmaılı reddedıldı yazısı geldı

yanı once sıldım ılk 2 hesabı sonra yenı hesap actım adsenseye baswurdum sonra ıse sılınen hsabı yanlıkla aktıf ettım galıba cakıstı hesaplar yenı baswurum ıptal edılıd kabul edılmekdı

---------- Mesaj saat 15:03:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:59:23 civarında gönderildi. ----------

sabahtan berı ugresıyom ya lutfen acıl yardım :S

---------- Mesaj saat 15:07:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:03:14 civarında gönderildi. ----------

gunceldır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri