(ÇÖZÜM)Sürekli Kanal Kapanmasına Son!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Öncelikle ellerine sağlık,

2-3 kere tekrar tekrar adım adım uyguladım ancak her seferinde ilk açılışında gmail'i doğrulama istiyor malesef nerde aksaklık oluyor acaba. uygulayıp genede doğrulama alan var mı benim gibi

valla az önce yine açtım kanal istemedi doğrulama.. hocam öncelikle pcnizi temizleyin chomre ve mozillayı revo ile kaldırın.. sonra operayı kurun.. daha sonra ccleanar ile tarayıcı temizleyin, YAC programıyla soldaki menüde bulnan tüm taramaları gerçekleştirin.. sonra modemi resetleyip(ben pcyide resetliyorum) gmail üyeliği alın

valla az önce yine açtım kanal istemedi doğrulama.. hocam öncelikle pcnizi temizleyin chomre ve mozillayı revo ile kaldırın.. sonra operayı kurun.. daha sonra ccleanar ile tarayıcı temizleyin, YAC programıyla soldaki menüde bulnan tüm taramaları gerçekleştirin.. sonra modemi resetleyip(ben pcyide resetliyorum) gmail üyeliği alın

Bu gmail açarken doğrulama istememe olayı acaba firefoxda da oluyor mu bunu bir deneyebilir misin rica etsem..

Bu gmail açarken doğrulama istememe olayı acaba firefoxda da oluyor mu bunu bir deneyebilir misin rica etsem..

hocam firefox kullanmıyorum ve kullanmıcam opera hem daha hızlı hem daha güvenli.. firefox tercih etmiyor bazıları zaten bende bıraktım.. niye illa mozilla istiyorsunki ? :)

hocam firefox kullanmıyorum ve kullanmıcam opera hem daha hızlı hem daha güvenli.. firefox tercih etmiyor bazıları zaten bende bıraktım.. niye illa mozilla istiyorsunki ? :)

Mozillada olup olmadığını merak ediyorum o yüzden sordum sana.. Ve bazı eklentileri operada çalıştıramam doğal olarak :)

Mozillada olup olmadığını merak ediyorum o yüzden sordum sana.. Ve bazı eklentileri operada çalıştıramam doğal olarak :)

o konuda haklısın hocam mozillada olur mu bilemem büyük ihtimal olacaktır eğer tamamen temizlenirse ama ben deneme taraftarı değilim çünkü 15 günde çok zararım oldu ve dilim yandı artık denemeler yapacak vaktim yok ay sonu geliyor :)

hocam birde kendi kullandığı bilgisayarda bilgi saklayan insanlar muhakkak vardır, deepfreze onların işine gelmez çünki dosyaları vs. siliyordu o bildiğim kadarıyla... Sanal PC ile anlattığınız bu işlemler yapılabilir ve deepfreze de kullanılabilinir. benden ufak bir tavsiye olur. Sanal PC için ise "vmware workstation" önerimdir.

Peki bu yöntemler ünlem konusunda bir işe yarıyor mu acaba?

Peki bu yöntemler ünlem konusunda bir işe yarıyor mu acaba?

olmaz hocam.. ünlemin mantığı youtube dan indirdiğin videoların imzası olmasıdır ve nerreye indirirsen indir o orjinal halini bozmadan ünlemden geçiremezsin.. tek bir yolu var oda zaten söylenmez :)

olmaz hocam.. ünlemin mantığı youtube dan indirdiğin videoların imzası olmasıdır ve nerreye indirirsen indir o orjinal halini bozmadan ünlemden geçiremezsin.. tek bir yolu var oda zaten söylenmez :)

O tek yol Yüklerken mi.? yükledikten sonra mı.?
Eğer yüklenmeden önce ise helal olsun sana.

Valla hocam kullanmadığım leptopda denedim benim amacım kapanmayan kanaldan ziyade ilk onay çıkmadan gmail'i açabilmek olmuyor acaba kendi kullandığım macbook da chrome da mozillada adsenseler açık bunda da bir genel temizlik mi yapıp onda denemeli ama düşününce ikisi aynı ağda olsada bağımsız bilgisayarlar yani mantıksız geliyor bilemedim ne yapsam :/ format atsam onay istiyor ayrıca

vmwareye deepfreeze kurup kayıt olabiliriz aslında.veya deep freeze kurmaya da gerek yok backup alıp sürekli sanal pc olusturulabilinir.

Valla hocam kullanmadığım leptopda denedim benim amacım kapanmayan kanaldan ziyade ilk onay çıkmadan gmail'i açabilmek olmuyor acaba kendi kullandığım macbook da chrome da mozillada adsenseler açık bunda da bir genel temizlik mi yapıp onda denemeli ama düşününce ikisi aynı ağda olsada bağımsız bilgisayarlar yani mantıksız geliyor bilemedim ne yapsam :/ format atsam onay istiyor ayrıca

IP sıfırladınız mı hocam? eğer yine olmazsa mozilla ve chrome u silmekte fayda var

Konuyu baltalamak amaçlı söylemiyorum dün akşam program kaldırıcı ve o virüs programını kurdum Chrome ve Mozillayı kaldırdım 1-2 dakika sonra virüs programından sağ altta izin istedi bende kalıntılar silindiğini zannettiğimden izin ver dedim ve yandex tarayıcımda gitti tarayıcılarda kayıtlı yer imlerim kayıtlı şifrelerim haliyle gitti virüs programını kaldıramadım o anlık sinirden bende formatı çaktım bu işlemi yapmadan önce yer imleri dolu olan arkadaşlar yedek alsın

Bilmeyenler için
1-Favori Yöneticisine Girin
2-Düzenleye tıklayın açılır menü gelicek
3-Favorileri HTML dosyasına aktar a basın ve kaydedeceği yeri seçip yedeğinizi alın

NOT : konu anlatımının bire bir aynısını denedim formatta atım hala cep telefon onayı istiyor gmail alırken :)

IP sıfırladınız mı hocam? eğer yine olmazsa mozilla ve chrome u silmekte fayda var

yok hocam dünden beri denemeler yaptım format v.s kaldır, modem resle falan her şekilde onaylama istiyor açılırken zaten istemese bu leptop ı sadece gmail açmada kullanacağım birde vınn alıp ama başarıya ulaşamadım genede anlatımınız için teşekkürler yeniden.

vmwareye deepfreeze kurup kayıt olabiliriz aslında.veya deep freeze kurmaya da gerek yok backup alıp sürekli sanal pc olusturulabilinir.

Dediğinizi yaptım. Fark yok. Başta uyarı vermemesi için, alanları tek seferde takılmadan doldurmak gerekiyor. Özellikle isim soyisim kısmı.

Yac programı sanal pc'ye neden kurulmuyor ?

Modemin ipsinin değiştiğinden emin olun(özellikle kablonet kullanıcıları). Her şey temiz olunca 3-4 kere tel onayı istemiyor sonra tel onayı ister.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri