Creative 3.Topluluk İhlalinden Kapanan Kanalın Kazancını Öder Mi?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar günde 200$ bırakan kanalıma 2 tane topluluk uyarısı geldi ama videoların topluluk ile ilgisi yok galiba flagcılardan biri dadandı.İlk topluluk uyarısı 1 hafta önce ikinci topluluk uyarısı da dün gelmiş.İlk topluluk ihtarında partnerden atmadılar 2.topluluğu almama rağmen halen partnerdeyim.Sorum şu kanalın içinde şuan ayın 20'sine kadar olan 4000$'lık bi kazanç var.Creative kanalım topluluktan kapatılırsa parayı öder mi yoksa kanalı silmeli veya videoları gizlemeli miyim gerçi kanala girdiğimde kanal ayarları dışında hiçbir sayfaya ulaşamıyorum.Daha önce tecrübesi olan ve creative nation network bayileri bir cevap verirlerse çok mutlu olurum

Bayiler bu zamana kadar kapanan kanalin parasini odedik diyecektir muhtemelen ama parayi alip alamayacagini kimse bilemez. Yuksek miktarda kazananlari ozellikle inceliyolar.

creative bagli iki kanali da sildim ben 2 telif yemistim. Kökten sildim ki paradan olmayalim diye kendi aklimca. Ödeyeceklerinden pek emin degilim ama. Sildigim kanalarin dashboarda hak edilmemis kazan diye damgalamislar ödedikleri ocak ayi kazancini.

creative bagli iki kanali da sildim ben 2 telif yemistim. Kökten sildim ki paradan olmayalim diye kendi aklimca. Ödeyeceklerinden pek emin degilim ama. Sildigim kanalarin dashboarda hak edilmemis kazan diye damgalamislar ödedikleri ocak ayi kazancini.

Hak edilmemis kazanc , ekran goruntusu koyabilirmisin , tam olarak ne yaziyor ingilizce?

UNCLAIMED yaziyordu bugünde completed yaziyor. Sildigim kanallarda 4000 üzeri kazanc vardi ve suan dasboarda 0 gözüküyor. Ben bu networkten birsey anlamadim.

bu adamlar vur kaç yaptılar spam kanallardan adi herifler

3.İhtar sonucu atılan cretive partnerin, para kazanması gitmiş şuan,acaba partnerden atıldıktan sonra para kazanma gittigi için paramı alabilirmiyim yoksa kanalı köktenmi silsek,3 gündür panelde veride görünmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri