Creative Bagli Kanalda Tüm Videolar Ünleme Düstü!

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

Nihat

Kayıtlı Üye
Creative bagli bir telifli kanaldaki videolarin hepsi ünleme düstü. Gecen aydan bugüne de toplam kazanc 5500 gecmisti. Dasboarda hala %90 gözüküyor.

Kanali kökten silsem parayi alabilir miyim beyler sizce?

hocam kanalı çıkartmışlardır partnerden. bi kontrol et

Dashboarda bagli gözüküyor ama kanal ayarlarina tekrar baktim ve atmislar partnerden. Bu Durumda kanali kökten silsem mi ?

tek telifte atılmayacak denmişti %50 kesinti olacaktı vs ama ne yaptıkları belli degil süme ve bayburt16 ya para bile ödemeyeceklermiş iyice çıgrından çıktı Creative,bakalım benimde telif aldı kanal ama daha atmadılar bekliyorum kötü haberi bende.

Partnerlikten Atılmışsındır atılmadıysanda atıcaklar telif aldınmı afffetmezler ama o zamana kadarki paranı alırsın.

---------- Mesaj saat 08:21:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:20:18 civarında gönderildi. ----------

Ben 2 telif yedikten 10-15 Gün sonra Atıldım İnş. Şubat Kazancımın hepsini Öderler 10 Martta felan attılar Partnerden

dashboarda gelince atılsanda girebiliyorsun :)

Vallahi işallah attıklarına paralarını verirler ama son açılan konular da içerik senin degilse ödeme yapılmayacak yada 12 ay sonra yapılacak vs durumları var bakalım yaşayıp görecegiz

Icerik senin degil diye ödeme yapmazlar diye belkide en sagliklisi kanallari silmek. BIldigim kadariyla silinen kanalin kazanci kesinlesiyor ama yanlisim olabilir.

Icerik senin degil diye ödeme yapmazlar diye belkide en sagliklisi kanallari silmek. BIldigim kadariyla silinen kanalin kazanci kesinlesiyor ama yanlisim olabilir.

Adsensede öyle ama partneri tam bilmiyorum ama ondada kesinleşiyor diyor arkadaşlar, bende kanalı silmeyi düşünüyorm ama nihat aslında sen partnerde eskisin bizden bilgili olman lazım gerçi cretive yeni geçmişin galiba.

Of of bu Creative ne canlar yakıyor böyle.

Adsensede öyle ama partneri tam bilmiyorum ama ondada kesinleşiyor diyor arkadaşlar, bende kanalı silmeyi düşünüyorm ama nihat aslında sen partnerde eskisin bizden bilgili olman lazım gerçi cretive yeni geçmişin galiba.

Aralik ayinda teliften kapanan kanalin parasini ödemislerdi ama son zamanlar cok seyler degisti insan ne olacagini kestiremiyor.

Gecen ay creative bagli bir kanlim telif yedi. Ertesi günü baktim %50 yapmislar. Kanalda da yüklü bir miktar birikmisti. Bende kanali kökten sildim.

Bence böyle kanallari silmek lazim.

benide partnerden attılar sanırım, kanalı silsem ödeme alabilirmiyim acaba bilen yok mu?

Vallahi işallah attıklarına paralarını verirler ama son açılan konular da içerik senin degilse ödeme yapılmayacak yada 12 ay sonra yapılacak vs durumları var bakalım yaşayıp görecegiz

Benim anladigim 12 ay sonra, videonun gercek sahibine odeme yapilacakmis.

Kanaldaki videolari yedekleriyorum suan. Kanali kökten silmek en sagliklisini bu durumda sanirim.

Ne Yani Hocam Partnerden atılana ödeme yapılmayacak diye birşey oldugunu sanmıyorun [MENTION=541]Sume[/MENTION] arkadaşımızın dashboardında %0 revshare var yani ödeme almiyacak
ama sizin durum başka sadece partnerden atılmıssınız.
bende partnerden atıldım ödeme alacagımızı düşünüyorum..
bakalım herşey seçimlere kadar belli olur (secimlerle alakası yok 30 mart yani : )

Beyler CN un sahibi 16 yasinda bi cocuk. Diger calisanlarida ayni sekilde onun yaslarinda. Ona gore hareket edin. Google parayi bunlara oduyor, bunlar kafalarina gore yok %50 kesinti yok 12 ay sonra geri odiycez falan. Yok oyle bi dunya, 12 ay sonra kim kimi hatirlar?

16 yasinda cocuk mu? Haydi buyurun simdi beyler %10 kesinti ile partnerlik vermek zaten akilli tüccar isi degildi. 18 yas sınırı yok mu?

Malesef oyle. Butun calisanlariyla konustum, hepside cocuk. 18 yasinin ustunde kimse yok.

Ne Yani Hocam Partnerden atılana ödeme yapılmayacak diye birşey oldugunu sanmıyorun [MENTION=541]Sume[/MENTION] arkadaşımızın dashboardında %0 revshare var yani ödeme almiyacak
ama sizin durum başka sadece partnerden atılmıssınız.
bende partnerden atıldım ödeme alacagımızı düşünüyorum..
bakalım herşey seçimlere kadar belli olur (secimlerle alakası yok 30 mart yani : )

Umarım öyledir CNN. Icerde yüklü br miktar var. Son bilgilere göre de network sahibi çocukmus:-)

---------- Mesaj saat 09:18:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:17:04 civarında gönderildi. ----------

Malesef oyle. Butun calisanlariyla konustum, hepside cocuk. 18 yasinin ustunde kimse yok.

Mercurial, youtube den ödemeyi alıp siz neden insanların parasını ödemiyorsunuz diye keşke sorsaydın. Yada silinen kanalların parası ödenmiyor mu diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri