Creative Bagli Kanalda Tüm Videolar Ünleme Düstü!

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Umarım öyledir CNN. Icerde yüklü br miktar var. Son bilgilere göre de network sahibi çocukmus:-)

---------- Mesaj saat 09:18:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:17:04 civarında gönderildi. ----------

Mercurial, youtube den ödemeyi alıp siz neden insanların parasını ödemiyorsunuz diye keşke sorsaydın. Yada silinen kanalların parası ödenmiyor mu diye.

Silinen kanal icin sorarim. Diger sorunun cevabiysa hep ayni. Icerik sizin degil, sahibine geri odeme yapilacak diyorlar. Ama sanmiyorum oyle bisey olacagini. 12 ay ne olacak peki o para?

Yüklü Miktar varsa İşin zor Hocam Mail Aldınmı İçerik sizin Değil diye ?

genelde dizi film çizgifilm vs yani içerik bizim degil bunu neye göre degerlendiriyorlamış peki şikayet olursamı hak sahiplerinden,yoksa kimse kendi içerigini yüklemiyor,kimseye para vermiyecekler oluyor o zaman,bunu detaylı sorarsan iyi olur.

Walla benimde İçerik diziydi 2 Telif Aldım Şubat Kazancım 800 - %15 = 680

10 martta atıldım ve mail felan almadım. ayın 30una kadar bakıcaz dashboarda inş. kesinleşir
ama büyük ihtimalle mail almadıysanız ve dashboardda %0 yazmıyorsa alırız Paramızı.

genelde dizi film çizgifilm vs yani içerik bizim degil bunu neye göre degerlendiriyorlamış peki şikayet olursamı hak sahiplerinden,yoksa kimse kendi içerigini yüklemiyor,kimseye para vermiyecekler oluyor o zaman,bunu detaylı sorarsan iyi olur.

Kendileride kontrol ediyolar bildigim kadariyla. Partnere girdikten sonra icerik degistiren cok var cunku.

16 yasında kı cocuk nasıl netwrok bayılığı alıyor hayret valla. Bütün neşem kactı. Awe den kötü bir durumla karşı karşıyayız öyleyse.

Telifsiz kanalı bile atmışlar benim. Adsensede hepsinin doları yandı ama 1 tanesine bazı ülkelerde engellendi uyarısı gelmiş.. Zoom in ve Forelaya başvurdum bakalım. Umarım paramın üzerine yatılmaz 500-600 dolar alacağım vardı. Revenueyi 0 yapmışlar

Telifsiz kanalı bile atmışlar benim. Adsensede hepsinin doları yandı ama 1 tanesine bazı ülkelerde engellendi uyarısı gelmiş.. Zoom in ve Forelaya başvurdum bakalım. Umarım paramın üzerine yatılmaz 500-600 dolar alacağım vardı. Revenueyi 0 yapmışlar

Mail gelmişmi ?

Arkadaşlar video yüklerken 3. eşleşen yanan videolar yüklerseniz partnerde bunu fark ederse atar direkt. Geçen adsenseye bağlı kanalımın birine dünya engeli olan bir video yüklemişim. 3 gün sonra o videoyu silmeme rağmen para kazanması kapatıldı. Yani adsense para kazanmaya kapattıysa networklerde para kazanmasını kapatır. Bence öyle kafalarına göre partnerlikten atıp para kazanmaları kapatmıyorlar öyle illaki bir sebebi vardır.

Arkadaşlar video yüklerken 3. eşleşen yanan videolar yüklerseniz partnerde bunu fark ederse atar direkt. Geçen adsenseye bağlı kanalımın birine dünya engeli olan bir video yüklemişim. 3 gün sonra o videoyu silmeme rağmen para kazanması kapatıldı. Yani adsense para kazanmaya kapattıysa networklerde para kazanmasını kapatır. Bence öyle kafalarına göre partnerlikten atıp para kazanmaları kapatmıyorlar öyle illaki bir sebebi vardır.

awesomenesste üst üste 50 60 videoma 3.taraf geldi awesomeness çıkartıp tekrar bağlamış şuan kazanç bölümü gözükmüyor kazanç bölümünü açmaları için ticket açtım bakalım ne olacak bekliyoruz.

Ne maili hocam? Mail gelmedi bana. Ben 1 adet sahte telif yemiştim hemen ardından Gabrielle konuştum deim böle böle, merak etmeyin karşı bildirim süresince sizi çıkarmayacağız dedi bana. Dünde telifi atan adam telifi çekti telif kalktı. Bugün ise atıldım.

Walla Sanırım Yavaş Yavaş Herkesin Dashboardına %0 Yazıolar İnş. bizi Teyet geçerler :(

---------- Mesaj saat 11:06:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:05:31 civarında gönderildi. ----------

Ne maili hocam? Mail gelmedi bana. Ben 1 adet sahte telif yemiştim hemen ardından Gabrielle konuştum deim böle böle, merak etmeyin karşı bildirim süresince sizi çıkarmayacağız dedi bana. Dünde telifi atan adam telifi çekti telif kalktı. Bugün ise atıldım.

Geçmiş Olsun Hocam Kalan sağlar Bizimdir.

İnş. Ödemeyi Alırız Ya :(

Oda 15 16 yasinda bi cocuk :) Isin ilginc yani bu tarz kanallari kabul ediyolar, ondan sonra saglam kazanmaya baslayinca boyle problem cikartiyolar. Neden attiniz diye sorsan suan icerikler sana ait degil derler adim gibi eminim.

Mercurial sayesinde bu networkun de çoluk cocuk elinde düzenbaz bir ağ olduğunu öğrendik!

Beyler bana birşey olmaz sanmayın, daha düne kadar bende öyle sanıyordum ama sıra herkese gelecek. İyi kanallarınızdaki videoları yedekleyin, kanalları yedekleyin, bu networkten hayır yok.

EDİT:

18 yaş altı bu işlere girlimesi yasak olduğunu bilsekte bizde bunları tehdik etsek youtube bildireceğiz diye:-)

EDİT 2:

Son zamanlar o abone o videolu kanallarıda networke alıyor.

Mercurial sayesinde bu networkun de çoluk cocuk elinde düzenbaz bir ağ olduğunu öğrendik!

Beyler bana birşey olmaz sanmayın, daha düne kadar bende öyle sanıyordum ama sıra herkese gelecek. İyi kanallarınızdaki videoları yedekleyin, kanalları yedekleyin, bu networkten hayır yok.

EDİT:

18 yaş altı bu işlere girlimesi yasak olduğunu bilsekte bizde bunları tehdik etsek youtube bildireceğiz diye:-)
Kanallarımızı 1 milyon kişi yedekledi zaten paramızı alalım sonrasını boşverdik artık ama ne biçim network bulmuşuz arkadaş bu kadarda üçkağıt olmaz ki.

EDİT:

EDİT 2:

Son zamanlar o abone o videolu kanallarıda networke alıyor.

Başlarında onları yönlendiren bir büyük vardır diye düşünüyorum ben..
O değil bu network partnerden atılsak bile paramızı ödüyordu ne olduda şimdi ödemiyor.. Bekliyorum bakalım bir umut öderler belki. TRK ödeneceğini söyledi umarım haklıdır.

Valla ben soğdum bu networkten. Nerden baksan 10.000 alacağım var son 2 aydan.

ya şu forumdan birileri açsa partner şirketi ne güzel olacak 16 yaşındaki çocuklar açıyor biz niye açamıyoruz

Ön Yargılı davranmayalım Arkadaşlar Youtube Para Veriyorsa Ödemek zorundalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri