Hocam dalgamı geçiyosunuz ciddi ciddi mi yazıyosunuz anlamadım. Koskoca şirketi 16 yaşında ki çocugun kurduğuna inanacak kadar ne içtiniz acaba ?. O kadar kolaymı şirket kurmak ?. neye dayanarak bunu söylüyosunuz ?. Bu kadar yazılımı bilgiyi dönen paralayı nasıl 16 yaşında ki çocuk yapabilir ?. firma karalamak kolaymı. Evet formuna girdiniz bir tane adminleri 16 yaşında ama direk sahibi diyosunuz zaten 18 yaşından küçükler şirket kuramıyor. trilyonlar dönüyor bu işte ve siz bunu 16 yaşındaki bir çocugun yaptıgına inanıyosunuz.
Firma karalamak çok kolay değilmi ?. rahat olun teliften atılan kanalların ödemesi yapılıyor. Geçen konuyu gördüyseniz. arkadaşın 15dk lık kazancının bile ödemesini yapmışlar. Kafanıza göre bişeyler uydurup milletin aklını bulandırmayın. bilende konuşuyo bilmeyende konuşuyo yazık gerçekten yazık.
Bi yakininin ustune acmistir sirketi, Shane'in kendisi 16 yasinda. Kurucusuda o, herseyle o ilgileniyor.
Creative Nation CEO'su Shane Corry 16 yasinda
Creative Nation COO'su Gabriel 16 yasinda
Yardim skype adreslerine bakan yine cocuk 16 17 yasinda. Hub bayilikleri inceleyen cocukta 17 yasinda. Inanmiyorsan hepsinin tek tek kendi yazilarini bulur koyarim sorun degil, soylemen yeterli.
Edit: Hatta beni ugrastirma git Shane'e kendin sor, tabii herhangi bi kontagin varsa cocukla
Al bu Gabriel :
http://cnation.invisionzone.com/index.php?/user/8-gabriel/ Kac yasindaymis? 16
Al buda Daniel :
Hello Everyone! - Introduce Yourself - Creative Nation - Community Bu cocukta 16 yasinda ve alt bayileri bu seciyor.
Ayrica CEO ve COO'nun anlami, okumani tavsiye ederim :
http://tr.wikipedia.org/wiki/İcra_kurulu_başkanı
Recruiter olmakla olmuyor bu isler, gidip biraz arastirin laf sokmaya kalkmadan once.
Sonradan gelen edit: Yazdigini simdi gordum, forumda bi adminleri 16 yasinda demissin. Yahu hic mi adamlarin sitesine girip about bolumune bakmiyorsun? Gir bak bakalim CEO ve COO bolumunde kimlerin isimleri yaziyor? Nasil sinir ettin beni suan anlatamam. Gidin en azindan ust bayilerinize sorun bu olay neyin nesidir diye once, ondan sonra gelip atar yapin boyle.