Creative banka hesabı nasıl eklerim

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Merth46

Kayıtlı Üye
KZoayV.png

Arkadaşlar forumda araştırdım çözüm bulamadığım için konu açmak istedim.
Anlamadığım bi kaç kısım var Company yani Şirket Benim finansbank hesabım var oraya finansbank mı yazmam gerekiyor.Bir de BIC nedir ilk defa duydum.

Company'e banka hesabında yazan tam adını yazacaksın.

BIC yazan yere de Finansbank'ın swiftini yani FNNBTRIS yazacaksın.

Bir de City yazan yere banka kartını nerede açtırdıysan o şehri yaz. İnternetten falan banka hesabına girince yazıyor nereden açtırdığın.

BIC Adsense test ödemesinde yazdığın kod ile aynı şey hangi bankayı kullanıyosan o bankanın BIC kodunu yazman yeterli

Company'e banka hesabında yazan tam adını yazacaksın.

BIC yazan yere de Finansbank'ın swiftini yani FNNBTRIS yazacaksın.

Bir de City yazan yere banka kartını nerede açtırdıysan o şehri yaz. İnternetten falan banka hesabına girince yazıyor nereden açtırdığın.

hocam yeni konu açmamk için burdan yazdım direk;
creative nation ve zoomin network firmaları ne zman kabul eder başvuruyu bilginiz varmı? e-mail olarak mı geliyor sonuç yada kanala girip bakmakmı gerek?

hocam yeni konu açmamk için burdan yazdım direk;
creative nation ve zoomin network firmaları ne zman kabul eder başvuruyu bilginiz varmı? e-mail olarak mı geliyor sonuç yada kanala girip bakmakmı gerek?

E-mail olarak geliyor. Kanalda da hesap özetine bakarak görebilirsin davetin geldiğini ama mail gelmiş olur zaten. Hafta sonu diye işlem yapmamışlardır bu 2 günü hesaba katma.

Creativ dash board oluşturmak için link adresi nasıl değiştiriliyor. Bilen varsa yazarsa teşekkürler

enpara için city yazan yere ne yazıyoruz. internet şubesi olduğu için şehir belli değil istanbul mu yapalım ne dersiniz.

enpara tl hesabı mı ekliyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri