Creative Dizi Kanalımı Attı Ortada Mail Bile Yok

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bayburt16

Kayıtlı Üye
çok sinirlendim dizi olarak girdim içerde 40 50 dolar para vardı aweden farkı kalmadı galiba bu partnerinde hem dizi oldugunu bile bile aldı sonrada şutladı

Creative networklerını bu konuya beklıyorum ne dıyorsunuz bu duruma paramı yatıracaklar mı ?

1 telifde atıyorlar,telif yemiş olabilirmisin hocam?gerçek olur sahte olur ama dizi işinde telif çok sık görülen bişey.

Bi ihtimal alirsin ama kesin degil. Ben dizi upload etsem fakat telif sorunu olmasa nolur diye sormustum. Verdikleri cevap her zamanki gibi "sozlesmemizi ihlal etmis olursun, o durumda odemeyi gondermeme hakkimiz var". bu vakte kadar odemis olabilirler ama ne zaman odemeyecekleride belli olmaz.

Bi ihtimal alirsin ama kesin degil. Ben dizi upload etsem fakat telif sorunu olmasa nolur diye sormustum. Verdikleri cevap her zamanki gibi "sozlesmemizi ihlal etmis olursun, o durumda odemeyi gondermeme hakkimiz var". bu vakte kadar odemis olabilirler ama ne zaman odemeyecekleride belli olmaz.

kusura bakma kardeşim ama adam benı zaten dizi olarak aldı yanı kendı kuralını kendı çiğnedi ben özgün olarak girip dizi atsam anlarım haksız benım ama adamlar haksız

---------- Mesaj saat 21:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:19 civarında gönderildi. ----------

1 telifde atıyorlar,telif yemiş olabilirmisin hocam?gerçek olur sahte olur ama dizi işinde telif çok sık görülen bişey.

yok hocam telif yok diyer kanalımda telif vardı onu bılıyordum zaten atıcaklarını onuda bugun atmışlar ama bu dizi kanalında birşey yoktu

kusura bakma kardeşim ama adam benı zaten dizi olarak aldı yanı kendı kuralını kendı çiğnedi ben özgün olarak girip dizi atsam anlarım haksız benım ama adamlar haksız

ya kanalinin dili cok farkli anlasilmayacak biseydir o yuzden farketmeden kabul etmislerdir, yada gozlerinden kacmistir. normalde dizi kanallarini kabul etmiyolar.

hocam benide attılar.. ama ben bir telif yedim bir hafta önce atmışlar beni... insan bir mail atar demi attık vs diye :D benimde 10 küsür doalr vardı verirlermi acep

hocam benide attılar.. ama ben bir telif yedim bir hafta önce atmışlar beni... insan bir mail atar demi attık vs diye :D benimde 10 küsür doalr vardı verirlermi acep

normal hocam telifliye birşey demıyorum ama aldıkları kanalları atmakda yenı moda oldu galiba

odeme bilgilerini girdiysen (paypal) alirsin 10 dolari :D benimde kanali sokmustum 80 dolar civari kazandiktan sonra telif yedim attilar. odeme bilgilerinide girmemistim, hemen forumdan bi yetkiliye ulasip anlattim boyle boyle diye. oda mail adresimi aldi ekledi :D odeme yapiyolar yani teliften dolayi attiklari kanallara.

odeme bilgilerini girdiysen (paypal) alirsin 10 dolari :D benimde kanali sokmustum 80 dolar civari kazandiktan sonra telif yedim attilar. odeme bilgilerinide girmemistim, hemen forumdan bi yetkiliye ulasip anlattim boyle boyle diye. oda mail adresimi aldi ekledi :D odeme yapiyolar yani teliften dolayi attiklari kanallara.

telifliyi ne zaman yapıyorlar

hocam ödeme bilgisini girmemiştim... paypalda yok benim şuan açsam paypal hesabı olurmu hocam ya gitmesin 10 dolar malzeme takım edevat alırım yt için :D

Bende Dizi Çalışıyorum 2 Telif Geldi Hala Atmadılar İçerde 650 Dolar Var.
1 Haftalık Kanal
inş. öderler :(

şans mans girdi bir şekilde sonuçta bari atmasın telif yok birşey yok 3 tane daha creative baglı kanalım var gunluk 50 euro bırakan kanalıda sokucaktım vazgectım sımdı

beyler atıldıktan 1 gün sonra telif geldi galiba network bunu önceden gordugu için attı olarak sayıyor ve kabulleniyorum.

Bu arada Bu arkadaşlarada konuya cevap yazma tenezzülünde bulunmadıkları için teşekkür ediyorum.
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hadi alex bir süre dinlenme kararı aldı insan bi konuya cevap yazar illa sizin partnerlerinizden başvurmak zorundamıyız

beyler atıldıktan 1 gün sonra telif geldi galiba network bunu önceden gordugu için attı olarak sayıyor ve kabulleniyorum.

Bu arada Bu arkadaşlarada konuya cevap yazma tenezzülünde bulunmadıkları için teşekkür ediyorum.
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=4779]RenkN[/MENTION] hadi alex bir süre dinlenme kararı aldı insan bi konuya cevap yazar illa sizin partnerlerinizden başvurmak zorundamıyız

Siz nasıl bizim üzerimizden başvurmak zorunda dğeilseniz bizde her creative ile alakalı konuya cevap yazmak zorunda değiliz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri