Creative Forela Partnerliğimi kabul etmedi ?

Fressher

Yasaklanmış
Telifli videolar 3.taraf video vs. var diye mail geldi 2 firmadan da fakat öyle videolar yok ne yapmalıyım kabul edilmesi için ?

For the moment we cannot hook you up to Adamas Studios network. The reason(s) and issue(s) is/are:
At the moment it seems that you are using copyrighted music and/or videos on your channel. This does not necessarily mean you got claims against you or YouTube strikes, but this does mean that you are using audio or video footage on which the copyright belongs to a specific artists or music business. You can correct this problem by re-uploading your videos with different music. For tips and tricks on how to avoid copyright issues click here: http://

If you were rejected do to low views, we'll help promote your channel and partner you within a matter of time. This mail doesn't mean that your application has been "officially" rejected.Please keep up the good work and re-apply using the same application form on our web page Re-apply once you have sorted out the issue or issues listed above.

gelen mail bu şekilde de de ne alaka onu anlamadım ?

Bilen arkadaş yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım partnerde acemiyim....

Bunun anlami videolarinda 3. eslesen var demek degil. Videolarin tehlikeli videolar, o yuzden alamiyoruz demek.

Videoalrın ihtar almamış olabilir ama alacakalrından şüphelendikleri için kabul etmemişler.

Videoalrın ihtar almamış olabilir ama alacakalrından şüphelendikleri için kabul etmemişler.

anladım hocam peki ne tür videolarla başvurmak lazım ?

---------- Mesaj saat 17:19:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:06 civarında gönderildi. ----------

Bunun anlami videolarinda 3. eslesen var demek degil. Videolarin tehlikeli videolar, o yuzden alamiyoruz demek.

anladım hocam peki ne tür videolarla başvurmayı önerirsin ayrıca videolar karışık tam bilmiyorum ne var ne yok :)
Kanalda 500-700 arası video var.

Peki alt bayi ile başvurunca onaylıyorlar mı ? Yani tölerans mı tanıyorlar bu konuda öyle olunca ?

anladım hocam peki ne tür videolarla başvurmak lazım ?

---------- Mesaj saat 17:19:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:06 civarında gönderildi. ----------

anladım hocam peki ne tür videolarla başvurmayı önerirsin ayrıca videolar karışık tam bilmiyorum ne var ne yok :)
Kanalda 500-700 arası video var.

Peki alt bayi ile başvurunca onaylıyorlar mı ? Yani tölerans mı tanıyorlar bu konuda öyle olunca ?

Hayir tanimazlar. Logosuz bulacagin haber videolari en basit yontemdir partnerlige giris icin.

Hayir tanimazlar. Logosuz bulacagin haber videolari en basit yontemdir partnerlige giris icin.

yani logolu dizi de kabul etmezler logo olmayacak mı başvuru yaparken ?

Hocam ayrıca partner firmaları değerlendirirken görüntülemeye falan bakıyorlarda benim kontrol panelinde 6k küsür görüntüleme varken hakkında kısmında kanalın 432 görüntüleme görünüyor 2k küsürdü normalde hakkında kısmında görünen kanalın düşmüş video falan sildim bu arada onunla ilgisi var mı ?

---------- Mesaj saat 18:16:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:11:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam ayrıca partner firmaları değerlendirirken görüntülemeye falan bakıyorlarda benim kontrol panelinde 6k küsür görüntüleme varken hakkında kısmında kanalın 432 görüntüleme görünüyor 2k küsürdü normalde hakkında kısmında görünen kanalın düşmüş video falan sildim bu arada onunla ilgisi var mı ?

Hocam ayrıca partner firmaları değerlendirirken görüntülemeye falan bakıyorlarda benim kontrol panelinde ve analitikte 6k küsür görüntüleme varken hakkında kısmında kanalın 432 görüntüleme görünüyor 2k küsürdü normalde hakkında kısmında görünen kanalın düşmüş video falan sildim bu arada onunla ilgisi var mı ? Partnerler analitik verilerini mi baz alıyor youtube paylaşıyor mu bu bilgileri ?

Hocam ayrıca analitikte kazanç 0 görünüyor adsense e yansımıştı halbuki.

Ayrıca partnerliğe girdikten sonra yüklenen videoların önemi var mıdır telif/topluluk yemedikten sonra ? 3.taraf falan gelirse atıyorlar mı dünya geneli falan bilgilendirir misin rica etsem teşekkürler...

3. taraf yada dunya engeli gelmese dahi icerigin sana ait olmadigini iddaa ederek partnerden atabilirler. Dizi kanallarini hic bi partner kabul etmez zaten.

3. taraf yada dunya engeli gelmese dahi icerigin sana ait olmadigini iddaa ederek partnerden atabilirler. Dizi kanallarini hic bi partner kabul etmez zaten.

Hocam içerik kimseye ait değil ki %90 ona bakarsan :)

Ayrıca awe onayı almış kanal aldım ona dizi atıyorum atarlar,parayı da ödemezler mi diyorsun ?

Hocam içerik kimseye ait değil ki %90 ona bakarsan :)

Ayrıca awe onayı almış kanal aldım ona dizi atıyorum atarlar,parayı da ödemezler mi diyorsun ?

Awesomeness partnerlerinin yarisina anca odeme yapiyor her ay. Gormuyormusun hakkinda acilan konulari?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri