Creative Haziran Kazançları Kesinleşti

ibrahim92

Kayıtlı Üye
Low saldo muhabbeti bunlarada bulaşmış bari adam gibi ödemiyecez diyin low saldo nedir ya nerden bulaştıysak bunlara.

kazanclar odeme yapildigi hafta kesinlesecek diyolardi bu durumda bir supriz yapib odemeleride bu hafta yapa bilirler :)

90 dolara low saldo. tek bir kanalim kalmisti bu serefsizlere bagli olan onuda simdi sildim gitti.

24 dolara bile youtube blocked yazmıs halbuki kanal acık ve catır catır izleniyor.
Ne telif var ne de bir ihlal.
Mübarek gün olmasa söverdim.

Creative Pismanlıktır . .

5 haneli low saldo :mad:

Son düzenleme:
partnerler toplu olarak çalmaya basladı resmen ...

3 haneli kesinleşmiş, 2 aydır 3 haneli ödeme aldığım bu ay 4 haneye çıkan kanal blocked by youtube:(

Low saldo blockeda döndü creative 1 kanalım vardı gitti mn dede 2 vardı onlarıda sildim artık zoomine selam veren partnerlerden bile uzak durucam haram zıkkım olsun çaldıkları paralar.

Aweden 4k bunlardan 2k mnden 1k içerdeyim bu ay... Resmen Bayram hediyesi verdi ******** partnerler...

1 hafta once 30k hitli kanali bagladim bende iyimi :(

Ben bütün kanallarımı bağlamıştım adsensem yok diye dün adsense açtım bütün kanallarımımdan da bağlantı kaldırma isteği gönderdim

2 telifli kanalimda 900 $ kesinlesmis bende de. Herhangi bir low saldo uyarisi yok. 2.telifi yedikten sonra tum videolari gizlemistim.

Diger yandan gecen ay forela partnerli ve teliften kapanan kanalimda 1250 $ kesinlesmis param vardi. Odeme gununden birkac gun once blocked by youtube yazisi cikmisti. Sanirim creative kanalim kapanmadigi icin boyle birsey olmaz. Dogru mu dusunuyorum?

daha önce 1 ay blocked youtube olduktan sonra diğer ay ödeme alabilen oldu mu acaba?

ben kanalıma giriş çıkış yapmamak için girmiyordum uzun zamandır fakat bugün girdim artık ve bir baktımki 5-6 videom bazı ülkelerde engellendi olmuş.. sanırım o yüzden benim kazancıma bloke geldi.. o videoları sildim.. bu ay ödeme alamam ama gelecek ay alabilme şansım olur mu sizce bu kanaldan?

Kapanan Kanalımızdan ödeme gelecek gibi gözüküyor
Şükür Bir sorun yok
3,5 haneli 4 e1 kalmış :)

6 - 2014
989.82 USD
NOT PAID
Next payment round will be on or around the 7th of August 2014

Darısı Alamanyan bütün arkadaşlara

2 telifli partnerden atılan kanalımın 5 haneli kazançına blok koymuşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri