Creative kanal

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Dante

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar bir sorum olacaktı size

Geçen ay paypala 1 dolar ödeme geldi benim 1 yıl önce creative'e bağladıgım bi kanal vardı unutmuşum onu. Şimdi yeniden ona 150 tane video attım şuan getirisi yavaş yavaş yükseliyo. Ödeme konusunda sıkıntı çıkarırmı sizce ? Çok yüksek bi kazanç yok ama yavaş yavaş artıyo. Partnerlere güvenemez hale gelmiş herkes artık, bende bayadır uzağım bu işlerden sorayım dedim.

yanlış hatırlamıyorsam telif gelince kesintiyi %50 yapıyolardı 2. ihtardan partnerden şutluyolardi diye hatırlıyorum

yanlış hatırlamıyorsam telif gelince kesintiyi %50 yapıyolardı 2. ihtardan partnerden şutluyolardi diye hatırlıyorum

kesinti %10 gözüküyo dashboardda. Birde kanal kapanırsa para içerde kalıyomu yoksa ödüyolarmı o konuda bi bilginiz varmı ? 3 kere 1 dolar ödeme yapmış bana içinde 1 video unutmuşum bu kanalın :D

kesinti %10 gözüküyo dashboardda. Birde kanal kapanırsa para içerde kalıyomu yoksa ödüyolarmı o konuda bi bilginiz varmı ? 3 kere 1 dolar ödeme yapmış bana içinde 1 video unutmuşum bu kanalın :D

Kanal kapanirsa odemeyi unut.

Kanal kapanırsa parayı kesinlikle ödemiyorlar. Kesinti %10 demesine bakmayın kesinti oranı değişiyor %40 a kadar çıkabiliyor. Bunun dışında kesinleşen parayı kesinlikle öderler. Ödemeler 2 ay sonra yani temmuz eylülde ödenir.

Kanal kapanırsa parayı kesinlikle ödemiyorlar. Kesinti %10 demesine bakmayın kesinti oranı değişiyor %40 a kadar çıkabiliyor. Bunun dışında kesinleşen parayı kesinlikle öderler. Ödemeler 2 ay sonra yani temmuz eylülde ödenir.

Eyvallah hocam sağolun :)

150 video kalsın hiç bakma kanala ne gelirse işte [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fazla ödediklerine şahit oldum eksik ödediklerine olmadım. Yaklaşık 16 aydır.

150 video kalsın hiç bakma kanala ne gelirse işte [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen öyle hocam :D

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

Fazla ödediklerine şahit oldum eksik ödediklerine olmadım. Yaklaşık 16 aydır.

İnşallah dediğiniz gibidir hocam bende seviyorum creative'i :)

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

kardeşim kanalın kapanırsa parayı unut ama kapanmazsa telif gelirse falan ne kadar kazanırsan o kadar telif geldiğinde %50 kesme diye bir şey yok hep creative çalışıyorum içeride paramız kalsada :)

Kapanacağını sanmıyorum kanalın. Telif konusunda da %50 kesinti saçma olur zaten paranın yarısı alırsalar ne anlamı kaldı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri