Creative kanalıma ödeme yapmayacağını açıkladı

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ünlem belası yokken ne güzel mutlu mesut geçinip gidiyoduk. Yaktın bizi youtube.

ben açmayı denedim 2 az izlenimli olanı seçtim. hemen ünlem geldi. sonra partnere bağladım

hocam hepsi yandı :D ben anladım neden yandıgını önceden bu kanal adsensemde videolar para kazanma açıktı şimdi açınca tekrar hemen açıldı

Şu ünlem kalksa da partnerden=adsense'ye çeksek bütün kanalları :(

Günde 2.000 USD bazılarının 2 aylık hayali ama snin birgünlük kazancın.Saglık olsun demen gerekir bence.Zaten günde 2.000 USD ödeyen bir partner kanalı olan ilk seni gördüm.İcerik seninse youtube ile iletisime gec diyecegim ama bu kadar kazandıgına göre spamdan baska birsey degil :)

walla yazılanları okudukça korkmaya başladım.Tam da güzel güzel zenginlik hayalleri kuruyordum ..

Benide attılar şimdi.. Adsenseye geçti kanal. Ben bunun para kazanmalarını aktifleştiriyorum şimdi sonradan ünleme dönme ihtimali var mı? Şimdi aktifleştirirken tek seferde yanıyor dolar işaretleri? Birde partner önerisi lazım arkadaşlar acil. Şimdi şu zamana kadar kazandıklarımızı alamıyormuyuz? %0 oldu benimkide. Şaka gibi güya kazancımız içeride kalmıyordu networke girerken

NOT: Kanal telifsizdi

Günlük kazancım 30 dolar aylık kazancım 300-400 dolardı. Yani 2000 dolar la vs alakası yok :/

Bu ay şimdiye kadar kazandığım adsenseye geçer mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Birde merak ettiğim şu ünlem olayı. para kazanmaları aktifleştirdim hiçbirine ünlem gelmedi. Bunlar sonradan mı dönüyor?

Benide attılar şimdi.. Adsenseye geçti kanal. Ben bunun para kazanmalarını aktifleştiriyorum şimdi sonradan ünleme dönme ihtimali var mı? Şimdi aktifleştirirken tek seferde yanıyor dolar işaretleri? Birde partner önerisi lazım arkadaşlar acil. Şimdi şu zamana kadar kazandıklarımızı alamıyormuyuz? %0 oldu benimkide. Şaka gibi güya kazancımız içeride kalmıyordu networke girerken

Günlük kazancım 30 dolar aylık kazancım 300-400 dolardı. Yani 2000 dolar la vs alakası yok :/

Bu ay şimdiye kadar kazandığım adsenseye geçer mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Birde merak ettiğim şu ünlem olayı. para kazanmaları aktifleştirdim hiçbirine ünlem gelmedi. Bunlar sonradan mı dönüyor?

kazandıkların adsenseye geçmiyor.

sonradan ünlem olmasada dünya geneli vs. engel gelebiliyor videolara.

Hata üstüne hata :)

Hangi parner firması sana o parayı ödicek merak ediyorum hocam telife gerek yok yüksek gelirli kanallar inceleniyor. Özgün değilse zaten youtube bunun parasını bu firmalara ödemiyor. Adsense bağlasaydın daha fazla şansın olurdu

Geçmiş olsun
hocam ne kadar sınır var yani günlük 100 dolar yada 300 dolar riske girer mi?
yada böyle yüksek kazanan kanalları bir süre sonra silmek mi lazım?

Sonradan unleme dönebiliyor.

Arkadaşlar ne yapmamızı önerirsiniz kazandığımızı bunlara yedirmek istemiyorum hiç mi yolu yok kazandığımızı almanın yt desin biz özgün olmayanların parasını ödemiyoruz bizde eyvallah bize ekmek yok diyip bırakalım nedir yani her partner 2 3 ay ödüyo sonra ave gibi bahaneler üretmeye başlıyor hatta creative bahane üretmiyo direkt vermiyorum paranı diyo.

Awe drurmu çaktırmıyor ama ay sonu gelince ödemiyor partnerlikler iyice azıttılar.

Benimde kanal gunluk 60.dolar felan kazaniyor icerde 1400 dolar var ve creativede.mail gelmemis ama daha once hic odeme almadim telif felanda yok.sizce bende videolari sileyim mi arkadaslar icerdeki parayi kurtarabilir miyim

oooo memet parayı kırmışsın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri