Creative kesinti oranını %50 yaptı

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Bu konuya attığın ilk mesaj creative firmasına camur atmak değil mi ?

http://www.ytpara.com/293332-post25.html

şu mesajda imalı olarak alay etme dalga gecme yok mu...

yoksa ben mi cok önyargılı bakıyorum olaya ?

Hocam yemin ederim tam 4 kere incelemedim etc nin konuya ilk yazdığı mesajı , acaba diyorum gözümden mi kaçırıyorum. İlk mesaj yerine 2. mesajını falan mı okuyorum diye , şimdi de baktım da adamın yazdığı yorumda zerre kadar bir iğneleme , çamur atma ya da ne bileyim sataşma durumu yok , ''Creative %50 kesinti'' diye konu başlığı olunca Creative ile ilgisi olan da olmayanda konuya girip inceliyecektir.Adamda söylemiş bana kanalı bağlı olanlar varsa kontrol etsinler , eğer başlarına böyle bir durum gelmiş birileri çıkarsa ilgilenmek adına yazmış.Bu yazılanda hiçbir art niyet yok , sen takıntı yapmışsın bence.

Yazık creative e bir daha kanal baglamam. Zoomintv ye devam, Insallah onlarda böyle bir alcaklik yapmaz.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaparlar ise ilk tepkiyi benden alırlar.

Kimse kabul etmez bunu, at arkadaşım %50 ne demek ? parasını hiç ödeme, yada at networkünden, kazancını yüksek kesmek ne demek ?

Saçma uygulama olur, zoomin.tv bunu yaparsa bu konu hakkında ki konuşmaları foruma açık şekilde yaparım ve herkes kimin tarafında ve ne denli hizmet verdiğimi görür.

Öyle işmi olur :) tazminat keser gibi,

Hocam yemin ederim tam 4 kere incelemedim etc nin konuya ilk yazdığı mesajı , acaba diyorum gözümden mi kaçırıyorum. İlk mesaj yerine 2. mesajını falan mı okuyorum diye , şimdi de baktım da adamın yazdığı yorumda zerre kadar bir iğneleme , çamur atma ya da ne bileyim sataşma durumu yok , ''Creative %50 kesinti'' diye konu başlığı olunca Creative ile ilgisi olan da olmayanda konuya girip inceliyecektir.Adamda söylemiş bana kanalı bağlı olanlar varsa kontrol etsinler , eğer başlarına böyle bir durum gelmiş birileri çıkarsa ilgilenmek adına yazmış.Bu yazılanda hiçbir art niyet yok , sen takıntı yapmışsın bence.

Tamam aynen dediğin gibi takıntı yapmışım dostum. ;)

K.bakmayın forum ahalisini de gerdik biraz :)

bunlar ne para göz insanlarya allah belalarını versin açık ve net

zoomin'e ve forelaya bağlı bol telifli kanallarımın kesinti oranları aynı inşallah creative diğer firmalara öncülük etmiş olmaz :D

Iyi kazancli telifli kanalima baktim simdi bende %50 yapmislar.

[MENTION=541]Sume[/MENTION] Kanalda telif varmi?

jNAGtql.png

Bende %70 pay veriyor hala sorun yok acaba telifli kanallaramı o sistemi uyguluyor ? olabilir mi

jNAGtql.png

Bende %70 pay veriyor hala sorun yok acaba telifli kanallaramı o sistemi uyguluyor ? olabilir mi

telif yok. 3 tane bazı ülkelerde engellenmiş video vardı sadece. onlarıda görünce sildim.

telif yok. 3 tane bazı ülkelerde engellenmiş video vardı sadece. onlarıda görünce sildim.

Dostum ilginç bende daha az önce kontrolleri sağladım hiç bir değişiklik göremedim kanalda.. İnşallah ta sorun yaşamam. ve sorun yaşayanlarında sorunları en kısa zamanda düzelir umarım.

Apilerinde sorun var %50 kesme gibi bir durum söz konusu değil Cnation forumundan yada skype üzerinden iletişime geçin hallederler. geçen ay bir kanalımda kesinti oranı %10 dan fazla görünüyordu ama %10 kesip bana geri kalanını ödediler. Felaket senaryoları üretmeye gerek yok boş yere dediğim gibi iletişime geçin, halledilecetir paniğe gerek yok :D

Yaparlar ise ilk tepkiyi benden alırlar.

Kimse kabul etmez bunu, at arkadaşım %50 ne demek ? parasını hiç ödeme, yada at networkünden, kazancını yüksek kesmek ne demek ?

Saçma uygulama olur, zoomin.tv bunu yaparsa bu konu hakkında ki konuşmaları foruma açık şekilde yaparım ve herkes kimin tarafında ve ne denli hizmet verdiğimi görür.

Öyle işmi olur :) tazminat keser gibi,

erdal abi bendede %80 gözüküyor

Yazık creative e bir daha kanal baglamam. Zoomintv ye devam, Insallah onlarda böyle bir alcaklik yapmaz.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar yaptıysa onlarda yapar aynı altyapıyı kullanıyorlar.

erdal abi bendede %80 gözüküyor
%80 normal. yani o kesinti değil :) sana düşen... %20 kesintin.

%80 dışında yazanlar, burdan değilde mail ile ban ulaşın.

---------- Mesaj saat 18:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:18 civarında gönderildi. ----------

Bunlar yaptıysa onlarda yapar aynı altyapıyı kullanıyorlar.

Aynı alt yapıyı kullanmaları aynı işlemi yapacak anlamına gelmez. Fakat bu durum kabul edilmez, ya bir hata söz konusudur yada saçmalığın önde gidenidir. Zoomin.tv içinde. Daha önce dediğim gibi eğer yaparlar ise ilk tepkiyi benden alacaklardır :) böyle birşey kabul edilemez :)

Arkadaşlar 5 Aylık zoomin tv kanalımda 2 Adet Telif 1 Adet Topluluk halen devam ediyor kesinti vs. yok şu an piyasadaki en iyi partner kanalı aman nazar değmesin.

Apilerinde sorun var %50 kesme gibi bir durum söz konusu değil Cnation forumundan yada skype üzerinden iletişime geçin hallederler. geçen ay bir kanalımda kesinti oranı %10 dan fazla görünüyordu ama %10 kesip bana geri kalanını ödediler. Felaket senaryoları üretmeye gerek yok boş yere dediğim gibi iletişime geçin, halledilecetir paniğe gerek yok :D

Üstad ingilizcemiz sifir nasil derdimizi anlatalim bunlara simdi.

How does the 90% revshare work? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

What is it 90% of?

The 90% is of estimated earnings, we are the only party to take a cut of the money given to us by Google.
This is because we are an official Mulit-Channel Network, not just a sub-network.

Would I ever get less than 90%?

The only 2 situations this would happen in, is :

On receiving a copyright strike (revshare changes to 50:50 if strike is not resolved)
If your channel is terminated by YouTube (Google reclaims 100% of the revenue)

Note that our system will now (as of 04/03/2014) automatically lower the revshare to 50% on either the receiving of a strike or if 33% or more of your videos have 3rd party matches.

If you think this was ever done falsely to your channel with us, say if your content is gaming so you have alot of 3rd party matches or if you were false striked and got rid of it, email [email protected] or add our Skype : "cnation.support"

Güncellenen kısım şu,

Note that our system will now (as of 04/03/2014) automatically lower the revshare to 50% on either the receiving of a strike or if 33% or more of your videos have 3rd party matches.

Yani diyor ki videolarınızın %33 ünden fazlası 3.taraf eşleşen verdiyse veya telif yediyseniz sistem otomatik olarak oranı %50 ye düşürür.

Tamam da 4.3 tarıhınden önceki kazanclarda mı %50 den işlem görecek.

Api ile alakasi yok yeni sistem geldi forumlarindan bakabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri