Creative Nation Ağustos Ayı Ödemeleri

Tahminime göre bu gece paypalları yarın gece banka hesap ödemelerini yaparlar

1 senedir 1 kanalımdan sorunsuz ödeme alıyorum creativden,kesintiside yok denecek kadar az..
ama kapananı ödemiyor tabiki :D

ah bi blokelileri ödese seneye ödeyeceğim dese yine razıyım :)

Benim ödeme gelmiş

Bu panelde yazan tutardan %2 kesintinin sebebi nedir?

Bu networkün sahibi Shane denen adam gece gündüz yttalk'ta geziyor. Sürekli de Life, Quiz, Freedom gibi networkleri aşağılıyor.
Bir kişi Creative'den paranızı alamazsınız diye başlık açmış 10 sayfa sürmüş. 10 sayfa boyunca Youtube'a aykırı yükleme yapmışsınız, Youtube'un bir ToS'i var deyip durmuş.

Takıldığım nokta bir hırsızın aleni olarak tek işinin orada diğer networkleri itin gözüne sokması. Ben CN'de hiç parası kalmamış biriyim ama buradan milyon dolara yakın para iç etti. Sinirlenmemek mümkün değil.

Ne güzel dümen yahu. Paranın gözüne o telifli kanallarla vur. Sonra caka sat. Google da buna göz yumsun. 12 ay içinde geri isteyebilirmiş de. İstemezse de %50'sini vereceklermiş de. Niye %50? Kalanını da "caydırıcı" olsun diye vermiyormuş. Ha iyi ya. Ben de parayı hırsızlamak için öyle yapıyor sanmıştım. Meğer caydırıcı olsun diye yapıyormuş.

Keske bir iki laf sokustursaydin o ib..ye. 10k min üstüne yatti.

Bu networkün sahibi Shane denen adam gece gündüz yttalk'ta geziyor. Sürekli de Life, Quiz, Freedom gibi networkleri aşağılıyor.
Bir kişi Creative'den paranızı alamazsınız diye başlık açmış 10 sayfa sürmüş. 10 sayfa boyunca Youtube'a aykırı yükleme yapmışsınız, Youtube'un bir ToS'i var deyip durmuş.

Takıldığım nokta bir hırsızın aleni olarak tek işinin orada diğer networkleri itin gözüne sokması. Ben CN'de hiç parası kalmamış biriyim ama buradan milyon dolara yakın para iç etti. Sinirlenmemek mümkün değil.

Ne güzel dümen yahu. Paranın gözüne o telifli kanallarla vur. Sonra caka sat. Google da buna göz yumsun. 12 ay içinde geri isteyebilirmiş de. İstemezse de %50'sini vereceklermiş de. Niye %50? Kalanını da "caydırıcı" olsun diye vermiyormuş. Ha iyi ya. Ben de parayı hırsızlamak için öyle yapıyor sanmıştım. Meğer caydırıcı olsun diye yapıyormuş.

Ona yttalkta birsey demiyorlar cunku forum sahibi sahisla tanidiklar. Genelde creative aleyhine acilan konularda en kisa zamanda kapattiriliyor zaten. Ozellikle konuyu acan hakliysa aninda yok ediyolar konuyu. Oyle kurallar aykiri yukleme yapanlarida bilerek acik tutuyolar.

Ona yttalkta birsey demiyorlar cunku forum sahibi sahisla tanidiklar. Genelde creative aleyhine acilan konularda en kisa zamanda kapattiriliyor zaten. Ozellikle konuyu acan hakliysa aninda yok ediyolar konuyu. Oyle kurallar aykiri yukleme yapanlarida bilerek acik tutuyolar.

Tam ahlaksızlığı ele almışlar yani. İşe yarar bir network başlığı oldu mu hemen "Their contents have 95% copyrighted material" diye zıplıyor. Viso, Bent ve Fullscreen gibi networklere ise sanırım gerizekalı konumuna düşmemek için laf edemiyor.

Nereden biliyorsun bu kadar copyrightlı networkleri acaba? Nereden geliyor bu ilgi? Gözümden kaçmadı Music Nations'ı da yedirmiyor. Kalpazandan daha aşağılık bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri