Creative Nation Banka Havalesi Gelmeyen Parayı Alma

• Kullanıcı Garyoldman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Garyoldman

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce benimde yaşadığım bir sorundu bu. Panelde ödeme yapıldı yazıyordu ancak para gelmedi.Forumdan bir arkadaş bana yardımcı olmuştu . Bu günde bir arkadaş bunu sorunca konusunu açarak paylaşmak istedim.

Cnation size parayı göndermiş görünüyorsa ve hesabınıza yansımamışsa ilk önce bankayla iletişime geçmenizi öneririrm. Eğer bankada da paranız gözükmüyorsa aşağıdaki maili verdiğim adrese gönderebilirsiniz.

Mail Adresi : [email protected]

Göndereceğimiz Mail :

Hi .. I have requested support you before, but we did not get results.

My (kaç dolarsa buraya) *Dollars for the month of (hangi aysa buraya) wasn't pained.

But although it seems your paid on the dashboard did not come charge my bank account.

If you are sure you have done your payment, please you send to us your reference number or your receipt of the payment have done.

Chanel URL : (Kanal URL)

Username :(Dashboard Kullanıcı Adı)

Paypal adress: (Paypal Adresi)

Cevap gelene kadar hergün mail atmanızı tavsiye ederim.

Hepimize bol kazançlar !

Merhaba arkadaşlar daha önce benimde yaşadığım bir sorundu bu. Panelde ödeme yapıldı yazıyordu ancak para gelmedi.Forumdan bir arkadaş bana yardımcı olmuştu . Bu günde bir arkadaş bunu sorunca konusunu açarak paylaşmak istedim.

Cnation size parayı göndermiş görünüyorsa ve hesabınıza yansımamışsa ilk önce bankayla iletişime geçmenizi öneririrm. Eğer bankada da paranız gözükmüyorsa aşağıdaki maili verdiğim adrese gönderebilirsiniz.

Mail Adresi : [email protected]

Göndereceğimiz Mail :

Hi .. I have requested support you before, but we did not get results.

My (kaç dolarsa buraya) *Dollars for the month of (hangi aysa buraya) wasn't pained.

But although it seems your paid on the dashboard did not come charge my bank account.

If you are sure you have done your payment, please you send to us your reference number or your receipt of the payment have done.

Chanel URL : (Kanal URL)

Username :(Dashboard Kullanıcı Adı)

Paypal adress: (Paypal Adresi)

Cevap gelene kadar hergün mail atmanızı tavsiye ederim.

Hepimize bol kazançlar !
Bende aynı durumdan muzdaribim...Geçen yıl Mayıs ayında almam gereken ödemeyi alamadım hala...Burada açılan bir konu içerisindeki örnek maili gönderdim birkaç kere bana aşağıdaki maili gönderdiler...Sözde ödemeyi yapmışlar...Dolar karşılığı Euro olarak göndermişler...Ektede gönderdiklerine ait dekont resmini yollamışlar sözde ama...Resim felan yok sadece ödeme yapılan kişinin ismini ve miktarı düz yazı olarak yazmışlar...Bu tür bir cevap almışmıydınız daha önce...Bu durumda ne yapmalıyım sizce...
Hi

This payment was debited to our bank account on 20 May last. The Euro equivalent of USD317.10 on that day was Euro281.23.The only receipt that I have is attached above.

Bende aynı durumdan muzdaribim...Geçen yıl Mayıs ayında almam gereken ödemeyi alamadım hala...Burada açılan bir konu içerisindeki örnek maili gönderdim birkaç kere bana aşağıdaki maili gönderdiler...Sözde ödemeyi yapmışlar...Dolar karşılığı Euro olarak göndermişler...Ektede gönderdiklerine ait dekont resmini yollamışlar sözde ama...Resim felan yok sadece ödeme yapılan kişinin ismini ve miktarı düz yazı olarak yazmışlar...Bu tür bir cevap almışmıydınız daha önce...Bu durumda ne yapmalıyım sizce...
Hi

This payment was debited to our bank account on 20 May last. The Euro equivalent of USD317.10 on that day was Euro281.23.The only receipt that I have is attached above.

hocam bankanızla iletişime geçtiniz mi ? gelip geri dönen bir ödeme olmuş mu ?

hocam bankanızla iletişime geçtiniz mi ? gelip geri dönen bir ödeme olmuş mu ?

O dönem bankayla irtibata geçmiştim, hatta bir kaç ay sonrasında tekrar sormuştum gelen giden para yoktu...Zaten aynı banka hesabıma daha önce bir kaç kez ödeme gelmişti CNationdan...TL,USD ve EURO hesabımda mevcuttu üstelik..Bildiğin film çevirdiler o dönem işte...

CNATİON pişmanlıktır hocam, çıkabiliyosanız çıkın o partnerden. dolandırıcılar

O dönem bankayla irtibata geçmiştim, hatta bir kaç ay sonrasında tekrar sormuştum gelen giden para yoktu...Zaten aynı banka hesabıma daha önce bir kaç kez ödeme gelmişti CNationdan...TL,USD ve EURO hesabımda mevcuttu üstelik..Bildiğin film çevirdiler o dönem işte...

Hocam İngilizcesi iyi olan bir arkadaşa bir metin yazdırıp mail olarak gönderin "şu ayda şu kadar param gönderildi bankamla iletişime geçtim dediğimiz tarihler arasında bir işlem yok diye " gerekirse hesap dökümünüzü ekleyin birde yeterli olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri