Creative Nation Banka Ödemelerini Alan Var mı? Çığrından Çıktı Bu İş Artık

bayburt16

Kayıtlı Üye
bu network artık çığrından çıktı kimse sesini çıkartmıyor ticketlere cevap verilmiyor forumda konu açıyoruz ya cevap yok yada konuyu kilitliyorlar geçen ay 300 bu ay 2 bin dolar suan adamlarda ödeme yapmıyorlar panelde ödendi olarak gözüküyor düpedüz hırsız bunlar artık şu olaya bir el atsak...

Böyle OLMAYALIM.

ödenmeyip ödendi diye gösterilen paralar

Benim paraya da blok koymuslar.Bu partnerde artık yalan oldu.

şuan bütün partnerlerde bloke var hocam benım durumum hatta forumda bir çok kişi var bloke konulma filan yok adamlar ödenecek parayıda ödemiyor paypalı direk yatırıyorlar ama banka wester unıona gelıncen orta birşey yok

şuan bütün partnerlerde bloke var hocam benım durumum hatta forumda bir çok kişi var bloke konulma filan yok adamlar ödenecek parayıda ödemiyor paypalı direk yatırıyorlar ama banka wester unıona gelıncen orta birşey yok

Banka ile ne alakası var ki hocam ?
Ben bankayı degistirip paypal yaptım bakayım nisanınki ile beraber yine blokluyacaklar mı :)

Banka ile ne alakası var ki hocam ?
Ben bankayı degistirip paypal yaptım bakayım nisanınki ile beraber yine blokluyacaklar mı :)

hocam benımkı bloklu değill adamlar diyer kanallarımda paypala ödemeyi yapıyor ama banka kayıtlı olan kanalımda ödeme yapmıyor birde ödendi olarak gösteriyor

awede ticketlere cevap vermiyor belliki bir çalışma yapıyorlar umarım daha fazla yenilik ve yeni şartlar çıkarmazlar.

awede ticketlere cevap vermiyor belliki bir çalışma yapıyorlar umarım daha fazla yenilik ve yeni şartlar çıkarmazlar.

hocam ödemeleri yapsınlarda istedikleri şeyleri çıkarsınlar adamlar ödeme yaptık biz diyorlar para yok ortada açıklama yapma gereğinde bile bulunmuyorlar okadar pişkin insanlar

adamların bana yazdıgı cevaplar ve en sonunda pes edip üst seviyeye ticketi çıkartıp benı 2 haftadır bekletmeleri

bana şaka gibi bir şey yazmışlar.ama hiç olmasa ödendi diye yazmiyolar boyle bir umut bekliyorum..wu ile olan parayida almadım ama ödendi diye gözüküyö artık çığrından çıktı bu netnwork ticketede cevap yok :mad:

Ekli dosyalar

• bandicam 2014-05-22 10-18-20-918.jpg
    bandicam 2014-05-22 10-18-20-918.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 35
banka olarak tl hesabımı ekliyorsunuz yoksa dolar-euro hesabımı ekliyorsunuz?
hiç mi banka ödemesi alabilen yok

Ee completed yazan ama ödenmeyen paraların üstüne bir bardak soğuk su mu içiyoruz şimdi?

Ben ticket attım, cevap bekliyorum. Olmadı gönderdiklerine dair makbuz isteyeceğim. En olmadı bir şekilde youtube'a şikayet ederim.

Aynı durumda bekliyoruz bakalım ne olacak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri