Creative Nation Başvuru Sonucu Gelen Mail

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar dün creative başvuru yaptım 5k günlük izlenim var bizim için uygunsunuz dedi ve bu sabah bu mail gelmiş.. Bu kanalımda 1 telif vardı ve 2 gün önce kaldırıldı acaba bundan dolayımı kabul olmadı? telif olabilir veya videoda yada herhangi bir müzikte eşleşen olabilir gibi bir şey söylüyor ama tüm videolara baktım hiç bir şey yok. Sizce ne yapmam gerekir? Aynı kanal için quizdende başvuru yapmıştım cevap gelmeyince Creativden başvuru yaptım.

Hi xxx,

For the moment we cannot hook you up to CreativeNationNET network. The reason(s) and issue(s) is/are:
At the moment it seems that you are using copyrighted music and/or videos on your channel. This does not necessarily mean you got claims against you or YouTube strikes, but this does mean that you are using audio or video footage on which the copyright belongs to a specific artists or music business. You can correct this problem by re-uploading your videos with different music. For tips and tricks on how to avoid copyright issues click here: http://

This mail doesn't mean that your application has been "officially" rejected.Please keep up the good work and re-apply using the same application form on our web page Re-apply once you have sorted out the issue or issues listed above.
If your channel is not big enough, We recommend : http://www.community.yt.com/ which is a great forum for YouTubers.

Feel free to contact us on [email protected] and let us know your doubts.
Also please check out YouTube's copyright guidelines and Terms of Service http://www.youtube.com/t/copyright_center HİZMET KOŞULLARI - YouTube

Best,

Creative Nation Network Team

Tam olarak söylemezler içeriği beyenmeyince atılan standart maillerden biri.

Tam olarak söylemezler içeriği beyenmeyince atılan standart maillerden biri.

dün akşam kanalınızda 5k izlenim var bu demek oluyorki sizi partnerimizde görmeyi isteriz gibi bi mail geldi. yani başka partnere mi başvuru yapayım?

Bekleyebilirsin ama fazla ümitlenme. Mailin altın kesin olarak rededilmedigi felan yazar ama bu mail gelipte partnerlik daveti geldigini görmedim.

Bu maili bilmemde benim 5-6 kanalımı kabul edip ertesi gün attılar bence bunların foyası meydana cıkana kadar başka partnere geçmek en mantıklısı söylentiler çok fazla :)

Bekleyebilirsin ama fazla ümitlenme. Mailin altın kesin olarak rededilmedigi felan yazar ama bu mail gelipte partnerlik daveti geldigini görmedim.

Bu maili bilmemde benim 5-6 kanalımı kabul edip ertesi gün attılar bence bunların foyası meydana cıkana kadar başka partnere geçmek en mantıklısı söylentiler çok fazla :)

peki quiz ve creativden sonra hangisine başvuru yapsam :) awe demeyin :)

yanlış hatırlamıyorsam daha önce telif almış (daha sonra kaldırılmış olsada) kanalı kabul etmiyorlardı.partnerler kanalın geçmişini görebildigi için telif kalksada görüyorlar onu demişti bayi arkadaşlardan birisi.

.....

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam daha önce telif almış (daha sonra kaldırılmış olsada) kanalı kabul etmiyorlardı.partnerler kanalın geçmişini görebildigi için telif kalksada görüyorlar onu demişti bayi arkadaşlardan birisi.

gerçekten böyle bir durum varsa veya her partnerde bu durum varsa kötü.

kanalinda eslesen video uyarisi var mi? kullandigin videolardan birinde telifli muzik var demisler

evet hocam o kısmı okudum eşleşen falan yok hiç birinde eşleşen olmamasına rağmen neden böyle diyorlar anlamış değilim. farklı partnerler deneyeceğim bakalım. aweye kalacak işimiz sanırım

benid etek teliften attılar tamda bu 7 nisanda ödeme yapacaklardı ödemeyi alabilcez mi acaba

daha Kesinleşmediki Hocam Önce bi kesinleşsin inş. ayın 10unda paypal hesabımızda görünür.

hmm tmm zoomin kanallarıma girdiğimde ana ekranda kesinleşmiş 7 nisan civarında öderiz filan yazmışlar tamda creative ogün atınca beni dedim bir numara mı var acaba diye bakalım nisan 10 da ne olacak teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri