Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zoomine ve creative evet aynısını kullanıyor ama forele yı bilemem![]()
Unkown Channel hatası alıyorum yardım edin
bu konu ile ilgili sorunu çözebilen var mı? Kendileri tekrar bir mail attıklarında o zaman oluyor ama partner olduktan sonra sign up yapınca ve istenilen bilgiler seçilip yazılınca unknown channel uyarısı veriyor. Bu konuda yardım edebilecek var mı?
Creative NAtion forumuna üye olup Gabriel diye bir elemana mesaj atmamız gerektiğini okumuştum buralarda bir yerlerde. Tek çözüm bu mu?
EDIT : Partner olduktan 2-3 gün sonra ilk mesajda yazılanları yapınca unknown channel uyarısı vermiyor.
bu konu ile ilgili sorunu çözebilen var mı? Kendileri tekrar bir mail attıklarında o zaman oluyor ama partner olduktan sonra sign up yapınca ve istenilen bilgiler seçilip yazılınca unknown channel uyarısı veriyor. Bu konuda yardım edebilecek var mı?
Creative NAtion forumuna üye olup Gabriel diye bir elemana mesaj atmamız gerektiğini okumuştum buralarda bir yerlerde. Tek çözüm bu mu?
EDIT : Partner olduktan 2-3 gün sonra ilk mesajda yazılanları yapınca unknown channel uyarısı vermiyor.
hocam 3 gün önce kabul ettim gelen davetyiyeyi (9 ağustos) hala unknown channel hatası alıyom
hocam aynı tarayıcıda partnere bağladığın kanala giriş yap önce. Ondan sonra ayrı bir sekmede sign up olayını dene bir de. Olmazsa yetkililerle iletişime geç.
Hocam zaten öyle yapıyodum az öncede yaptım ama hala aynı sorun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kanala özel url almış mıydın
dashboard için sign up yaparken hem normal UC ile başlayan url ile denehocam ben kanalı satın aldım aldığımda dashboard da cn davetiyesi vardı bende kabul ettim (c.tesi) ve evet özel url si vardı (hocam o url yi değiştirmek mümkün mü?)
kanala özel url almış mıydın
dashboard için sign up yaparken hem normal UC ile başlayan url ile dene
olmazsa özel url ile dene
ikisinden birisi işe yaramalı.
dashboard için sign up yaparken hem normal UC ile başlayan url ile dene
olmazsa özel url ile dene
ikisinden birisi işe yaramalı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.